TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Bir sevdiğinize, dostunuza ya da aileden bir yakınınıza anlamlı bir hediye vermek istiyorsanız bunun için en iyi tercih özel olarak tasarlanmış bir şey olmasıdır. Özel tasarım çiçekler bu alanda verilebilecek en anlamlı hediyeler arasında yer almaktadır. Özel çiçek aranjmanları hazırlanırken kullanılan objeler ve çiçek türleri çiçeklerin daha anlamlı hale gelmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

Kişiye Özel çiçekler sunan Wish Flowers ile anlamlı hediyeleri sevdiklerinize iletebilirsiniz. Özel üreticilerden sizler için temin ettiğimiz taze çiçekler sayesinde en güzel tasarımları hazırlamaktayız. Dekoratif olarak da görsel şölen sunan özel tasarım çiçek seçenekleri özel saksı ve vazolar kullanılarak sevgi ile hazırlanmaktadır. Özel tasarımlarımızda lale, gül, orkideler, sümbül ve daha onlarca farklı göz alıcı çiçek kullanılmaktadır.

 

Özel Tasarım Lale Çeşitleri

Lale bilinen en eski çiçek türlerinden birisi olarak ülkemiz ile de özdeşleşmiş bir çiçek türü olarak bilinmektedir. Soğansı bir bitki olmasına rağmen lale çiçeği farklı renk seçenekleri ile her zaman ilgi gören çiçekler arasında yer almaktadır. Wish Flowers olarak özel çiçek aranjmanları içinde farklı lale çeşitleri kullanmaktayız.

Sarı lale buketleri içerisinde kullandığımız sarı laleler ve diğer sarı renkli çiçek ve bitkiler ile samimiyetin temsil edildiği çiçek buketi seçeneklerini sizlere sunmaktayız. Bunun yanında kırmızı, mavi ve diğer lale türlerinin de bulunduğu özel anlarınızı daha da özel haleanlamli-hediyeler-ozel-tasarim-cicekler.jpg getirecek çiçek çeşitlerine web sitemizde göz atabilirsiniz. En çok tercih edilen lale çeşitlerini kullanarak ister kendinize isterseniz de bir yakınınıza güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Özel Tasarım Gül Buketleri

Gülü görüp koklayınca bülbülün neden güle aşık olduğunu çok daha iyi anlıyor insan. Gül çiçekler içinde kendine has kokusu kadifemsi dokusu ile hep ilgi odağı olmaktadır. Wish Flowers en taze ve hoş kokulu gülleri sizler için temin ederken gülleri özel tasarım işle buluşturarak çok daha şık ve göz alıcı bir hale getirmektedir. Tek bir gül ile yetinmeyenler için farklı çeşitlerin bir araya geldiği gül buketi tasarımları oldukça ilgi çekici olmaktadır.

Gül buketi tasarımlarında tek bir gül çeşidi kullanılabileceği gibi bunun yanında farklı renkli örneğin pembe ve beyaz gülleri kullanarak içine eklenecek diğer bitki ve çiçekler ile hoş bir tasarım elde edilebilmektedir. Karşınızdakine değer verdiğinizin en iyi göstergesi olabilecek gül tasarımlarına hızlı ve güvenli bir şekilde Wish Flowers sayesinde ulaşabilirsiniz.

Özel Tasarım Sümbül Çiçekleri

Sümbül çiçek çeşitleri arasında farklı görüntüsü ve renkleri işle oldukça çok tercih edilen bir çiçek olarak bilinmektedir. Saksıda da yetiştirilebilen sümbüller özel tasarımlarda da oldukça hoş bir görüntü sunmaktadır. Kurutularak da anı olarak saklanabilen sümbül çiçeği narin yaprakları ve göz alıcı şekli ile ilgi görmektedir.

Sümbül tasarımlarında saksıda özel yetiştirilen taze sümbül çeşitleri kullanılabildiği gibi buket olarak da tasarımlar bulunmaktadır. Sümbül bulunduğu ortama hoş bir hava katan yapısı ile öne çıkmaktadır. En taze sümbül çiçeğinin olduğu tasarımlar ile Wish Flowers sizlere sümbülün en güzel halini sunmaktadır. Uygun fiyatlı seçeneklerinde yer aldığı özel tasarım sümbül modelleri için hemen web sitemizden ya da iletişim kanallarından bizlere ulaşabilirsiniz.

Özel Tasarım Aranjmanlar

Aranjman tek bir çiçek çeşidi tercih etmek istemeyenlerin ilk tercihi olmaktadır. Kişiye özel çiçek aranjmanları ile istediğiniz çiçekleri ve diğer süslemeleri bir araya getirerek özel tasarımlara sahip olabilirsiniz. Aranjman yaparken hangi amaç ile çiçek alacağını belirtmeniz durumunda amacına uygun çiçekleri sizlere sunmaktayız. Örneğin kırmızı renkli bir aranjman ile sevginizi aşkınızı tutkunuzu ilan edebilirken beyaz renkli bir aranjman ile özür dileyebilirsiniz.

Aranjman tasarımlarında en taze çiçekleri kullanarak sevdiklerinize hoş bir hediye sunmanıza yardımcı olmaktayız. Özel aranjmanlarımızda kullandığımız çiçekler ile birlikte çikolata, oyuncak bebek, kalp veya farklı objeleri de kullanarak özel hediye seçeneklerini sizlere sunmaktayız. Özel tasarım aranjmanlar kullanarak sizler için özel olan kişilere özel hediyeler sunabilirsiniz.

Özel Tasarım Orkide Seçenekleri

Orkide çiçeği tek başına da oldukça zarif ve gösterişli bir çiçektir. Bunun yanında özel bir tasarım ile taçlandırılan orkide çok daha gösterişli ve etkileyici olabilmektedir. Özel tasarım orkidelerde kullandığımız objeler ile mini bir bahçeyi sizlere sunmaktayız. Orkidenin zarafetine gölge düşürmeyecek onu çok daha güçlü ve gösterişli kılacak tasarımlarımız kişiye özel olarak sizlere sunulmaktadır.

En anlamlı orkideler için en özel tasarımları sizlere sunan Wish Flowers tasarımlarında özel üreticiler tarafından yapılan saksıları kullanmaktadır. Bir saksı çiçeği olan orkidenin kendi görüntüsünü ön plana çıkaracak aynı zamanda sağlıklı büyümesine imkan verecek tasarımlara sahip saksıları kullanmaktadır. Özel saksılar sayesinde orkide çiçekleri daha hoş bir görüntü ile ev ya da ofislerinizi süslemektedir.

Kutulu Özel Tasarım Çiçekler

Standartların dışında bir çiçek almak istiyorsanız o zaman özel kutularda yer alan aranjman seçeneklerine bakmalısınız. Wish Flowers özel tasarım kutuları ile devasa görünümlü hoş çiçek tasarımlarını sizlere sunmaktadır. Kadife kutu, plastik kutu, şeffaf kutu ya da daha farklı kutu seçenekleri ile oluşturulan aranjmanlar bir vazodan çok daha farklı ve etkileyici bir hediye olmaktadır.

Kadife bir kutu içesinde yapılan kadife dokulu gül çiçekleri aranjmanları ile sevdiklerinize özel ve hoş bir hediye sunabilirsiniz. Şeffaf kutu içerisinde yapılan farklı renkli çiçek aranjmanları sayesinde göz alıcı çiçeklerden oluşan bir gökkuşağını sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Özel tasarımlardan oluşan uygun fiyatlı ve taze çiçek seçenekleri ile sevdiklerinizi ya da kendinizi şımartabilirsiniz.

Özel Tasarım Saksı Çiçekleri

Saksılar evimizin ya da iş yerimizin dekorasyonunda oldukça hoş bir görünüm sunmaktadır. Özellikle özel bir tasarım ile oluşturulan çiçeklerin ya da bitkilerin yer aldığı saksılar dekorasyondan çok daha ilgi çekmektedir. En kaliteli çiçek tasarımları ile hazırlanmış özel saksılı seçenekler ile hem sevdiklerinize ömürlük bir hediye vermiş olursunuz hem de onların anılarında uzun süre yer edinebilirsiniz.

Saksı çiçekleri daha uzun ömürlü olması ya da ömürlük olmaları nedeni ile ilgi görmektedir. Saksı içerisinde yapılacak tasarımlarda köklü çiçekler kullanılabileceği gibi buketlerde kullanılan gül ve lale gibi özel çiçeklerde kullanılabilmektedir. Bunun yanında saksı dibinde yosun ve süs objeleri kullanarak daha hoş tasarımlar elde edilebilmektedir.

Aynı Gün Teslimatlı Özel Tasarım Çiçekler

Wish Flowers aynı gün teslimat seçeneği sayesinde özel tasarım çiçekleri adresinize kadar ulaştırmaktadır. Dünyanın neresinden olursanız olun web sitesi üzerinden vereceğiniz siparişler İstanbul' da yaşayan sevdiklerinize hızlı ve güvenli bir şekilde teslim edilmektedir.