TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Hayatımızda çok önemli yeri olan annelerimize her yıl mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan anneler gününe özel çiçeklerden almak, özel varlık annelerimizin bu gününü kutlamak için son derece uygundur. Annenizin ya da size annelik yapmış olan teyze, abla, babaanne, eş gibi özel kadınların bugününü özel olarak kutlamak ve unutulmaz kılmak birbirinden farklı çiçek çeşitleriyle mümkündür.

siyah-kadife-kutuda-vip-blue-sky-laleler.jpg

Anneler bir insanın yaşamına şekil veren ve onu emek emek büyüten en özel insanlar olarak çok önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle yaptığı her şeyle en güzel anneler günü hediyesini hak eder. Her yıl olduğu gibi bu yılda ona olan sevginizi ve minnet duygusunu bir canlı çiçek buketi aracılığıyla hissettirebilirsiniz. Çiçekler, klasik ve asla modası geçmeyen bir anneler günü hediyesidir. Sizi yansıtan bir çiçek aranjmanı ile bu güzel güne kendinize has dokunuşunu, neşenizi ve sevginizi katarak annenize sunabilirsiniz.

Anneler gününde en değerli varlık annelerimize ne hediye alacağınızı bilemediğin anlarda çiçekler her zaman en güzel kurtarıcı olmuştur. Ayrıca çok şık alınan bir hediyeyi annenizin gözünde daha dikkat çekici bir hale getirmek için mis kokulu çiçeklerden bir buket oluşturabilir ve hediyenizi tamamlayabilirsiniz. Wish Flowers Design, birbirinden farklı çiçeklerle sunduğu aynı gün teslimat hizmeti sayesinde çok farklı çiçek alternatiflerine erişmenizi sağlar. Online anneler günü çiçek siparişi verdiğinizde çok daha benzersiz çiçek buketlerine göz gezdirebilir ve annenizin zevkine uygun olarak satın aldığınız çiçek aranjmanlarının aynı gün adrese teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Anneler, alınan hediyenin ve yapılan jestin maddi boyutuna bakmazlar. Çünkü onlar için önemli olan evlatları tarafından hatırlanmak ve düşünülmüş olmaktır. Bu nedenle satın aldığınız çiçeğin olağanüstü fiyatlarda olmasına hiç gerek yoktur. Firmamız bu anlamda hızlı teslimat özelliğinin yanı sıra yaptığı anneler gününe özel çiçek düzenlemeleriyle sizlere farklı fırsatlar sunar. Bu yüzden anneler gününde hayal ettiğiniz çiçek buketini gönderim yaparak bu güne imzanızı atabilirsiniz. Annenizin farklı bir şeyler istediğini düşünüyorsanız farklı çiçek çeşitleri ve modern tasarımları web sitemizi ziyaret ederek bulabilir ve tek tıkla sipariş oluşturabilirsiniz.

Bir kadın için anneler günü her zaman için çok özel bir yere sahiptir. Bu nedenle hayatınıza özel yere sahip olan bir kadının bu gününü kutlamak için illa anneniz olmasına gerek yoktur. Sizin için ne kadar önemli olduğunu bir çiçeğin gölgesinde hisseden bir kadın için yeriniz her zaman çok özel kalacaktır. Şık çiçek modellerinin kalp çalabilen güzelliğini anneler gününde kullanarak ince ruhunuzu ve karşı tarafa beslediğiniz güzel duyguları ifade etmenin hazzını yaşayabilirsiniz.

Anneler Günü için: Anneye Özel Çiçekler

Annenize nasıl hitap ederseniz edin, bir insan için yeri asla dolmayan ve eşsiz bir sevgiyle bağlı kalınan tek kadın olarak onu mutlu etmeniz gerekir. Bu yüzden sonsuz bir aşkla çocuğuna bağlı olan bu kadına ne kadar harika olduğunu hatırlatmak için rengârenk canlı çiçekleri kullanabilirsiniz. Tercih ettiğiniz çiçeklerin annenizin kişiliğine ve genel tarzına uyumlu olmasına dikkat ederek birçok çiçek arasından seçim yaptığınızda anneler gününde bu çiçeklerden oluşan çiçek buketinin onun yüzünde nasıl bir gülümsemeye sebep olduğunu gözlemleyebilirsiniz. 

Ancak her zaman annenizin hangi çiçeği sevdiğini ve beğendiğini net olarak bilmek mümkün olmayabilir. Böyle zamanlarda daha kolay seçim yapabilmek ve anneler günü gibi bir canlıya hayat vermeyi özümseyen annelerimizi kutlamak için fırsat yaratan günleri değerlendirmek için birkaç çiçeği bir araya getirdik. Annenize zarif ve baş döndüren güzellikte bir araya getirerek hoş bir çiçek aranjmanı oluşturabileceğiniz çiçek çeşitleri ise başlıca şu şekilde sıralanabilir:

Laleler

Lalelerin bilinen pek çok anlamı olsa bile her bir lale seçtiğiniz renge göre farklı bir anlamı içinde barındırır. Mor lale krallık ve liderliği ifade ederken kırmızı bir lalenin aşkı temsil ettiği söylenebilir. Beyaz laleler özgürlüğü ve neşeyi yansıtırken pembe laleler gerçek sevginin en güzel yansımasıdır. Ayrıca papağan, saçaklı, Fransız, zambak gibi daha o kadar çok lale çeşidi vardır ki bunların her biri en az bir anne kadar eşsiz güzelliğe sahiptir. Hangi rengini tercih ederseniz edin annenizi düşünerek alacağınız lalelerin baharın müjdecisi olduğunu ve annenizin gönlünü feth edeceğini bilmelisiniz.

Şakayık Çiçeği

Mor, beyaz, pembe ve hatta kırmızı tonlarıyla ön plana çıkan şakayıklar anneler günü için çok güzel bir çiçek alternatifi olarak karşınıza çıkıyor. Şakayıklar şans, şeref gibi pek çok anlamı taşırken mutlu bir evliliği de temsil ettiğinden annenizin anneler gününü kutlarken evin babasını da hatırlatan bir nüans hayal ediyorsanız çok doğru bir seçim olacaktır. Şakayıkların yeterince büyüyebilmesi ve bu çiçeklerden oluşturulan çiçek buketinin gösterişli bir merkeze oturacağını bilmenizde fayda vardır. Ayrıca şakayıklar baş döndüren kokusuyla annelerin kalbini çalmak için çok uygundur.

Orkideler

Modaya uyan, modern ve enerjik ruhu olan anneler için orkideler olmazsa olmaz çiçekler arasında yer alır. Egzotik tarzı ve cesur renk tonlarıyla orkideler bir kadın için son derece ilgi çekicidir. Çiçekli bitkiler söz konusu olduğunda orkideler yüksek ölçüde evrimleşmiş şekilde kabul gördüğünden, çok farklı renklere ve boyutlara sahiptir. Ayrıca bakımı çok kolay olan bir ev bitkisi olarak orkideler evde çiçek bakmayı seven kadınlar için mükemmel bir seçimdir. Hangi rengi alacağınız konusunda kararsız kaldığınızda kadınlığı, zarafeti ve gülü duruşu temsil eden pembe orkidelere mutlaka anneniz için şans vermelisiniz.

Güller

Geleneksel olma eğiliminde olan zarif anneler için bir klasik hediye çiçeği haline gelen güller kurtarıcı olmaya devam eder. Klasik bir şekilde aşkı ve romantizmi yansıtan kırmızı güller yerine sevgi, takdir ve minnet duygularının temsilcisi olan pembe gülleri kullanmalısınız. Ayrıca krem güller düşünceli yönünü ön plana çıkarırken beyaz güller annenize karşı beslediğiniz saf duyguları çok güzel bir şekilde ifade edecektir.

Güller barındırdığı anlam, güzellik ve hislerden dolayı manevi değeri son derece yüksek ve anneler gününde en çok tercih edilen çiçeklerin başında yer almaktadır. Eğer annenize anneler gününde hediye alırken kararsız kaldığınızı hissediyorsanız çiçekleri seven her annenin beğenisini kazanmayı başaran güllerden kocaman bir buket hazırlatabilirsiniz.

Anneler Kadar Güzel Çiçekle Wish Flowers Design’de

Anneler günü gibi özel günlerde alınan çiçeklerin canlı ve taze olması çok önemlidir. Bu karşı tarafa karşı duyduğunuz saygının ve sevginin en güzel yansıması olacağından bu aşamada dikkat etmeniz gereken firma seçimini doğru yapmaktır. Aksi takdirde hayatınızın en önemli parçası olan sevdiklerinize ve annenize karşı mahcup olabilirsiniz.

Wish Flowers Design bu anlamda aradığınız kriterlere uygun çiçek modellerini sizler için çok şık çiçek tasarımları haline getiren son derece profesyonel bir firmadır. Online çiçekçilik söz konusu olduğunda verdiği nitelikli hizmet sayesinde ön plana çıkmayı başaran firmamız için öncelikli olan müşteri memnuniyeti ve özel günlerinizde kaliteyi sevdiklerinize sunabilme özgürlüğüne sahip olmanızdır. Bu nedenle web sitemizde yer alan birbirinden farklı ve renkli çiçek modellerinden kendi zevkinize ya da sevdiklerinizin tarzınıza uygun modelleri aranjman haline getirerek önemli günlerinize kalitenin ayrıcalıklı dokunuşunu hissettirebilirsiniz. Wish Flowers Design, anneler gününde de yanınızda olmaya devam ediyor.