TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Genel olarak, damadın düğün kıyafetinin küçük ama önemli bir parçası olan damat yaka çiçeği aynı zamanda sağdıçların ve diğer önemli aile üyelerinin de kullandığı bir aksesuar olmaktadır. Bir takım elbisenin veya smokinin sol yakasına iliştirildiğinde; gelinin çiçeği ve düğün renk paletini tamamlaması amaçlanan yakışıklı bir moda ifadesi oluşturur.

damat-yaka-cicegi-icin-8-oneri.jpeg

Bir düğünde damat yaka çiçeği için her zaman farklı çiçek türleri uygun olmaktadır. Bu noktada Wish Flowers ürünleri kapsamında birçok farklı seçenek vardır. Ayrıca; düğününüz için onayınızı alacak ve yine de çiçek tasarımınızın birleşik bir unsuru gibi hissedecek ideal bir yaka çiçeğini nasıl seçmeniz gerektiği de son derece önemlidir. Genelde gelin ve damat adayları bu noktada damat yaka çiçeği nasıl olmalı? Sorusunu çok fazla araştırmaktadır.

Damat Yaka Çiçeği Seçimi

Bir düğünde olması gereken o kadar çok önemli detay vardı ki. Bu konuda en uygun yaka çiçeğini bulmak da son derece önemli olmaktadır. Tıpkı alyans seçerken olduğu gibi, kişiliğinize ve tabii ki genel tercihlerinize uygun bir renk paleti seçmek son derece şık bir görüntü yaratacaktır. Wish Flowers popüler renkleri arasında sarı, yeşil ve beyaz bulunur. Cesur yeşillik, yaka çiçeğini daha da dengelemek için harika bir tekniktir.

Daha yumuşak tonlu çiçekler için, taze otlar, yapraklı yeşillikler veya çağdaş bir sulu meyve de eklemek için mükemmel seçeneklerdir. Daha çağdaş bir tarz taşıyan bir görünüm için, tek bir yeşillik veya böğürtlen demeti veya geleneksel olmayan gelin çiçeklerinden zar zor algılanan kirli beyaz bir demet kullanılabilir. Genelde Wish Flowers ürünleri arasından seçim yaparken bu mükemmel uyumu sağlamak için de 8 öneri mevcuttur.

Mavi Üzüm Sümbül Yaka Çiçeği

Son derece şık ve göz kamaştırıcı bir düğün gününün özünü narin görünümlü mavi sümbül yaka çiçeği kadar hiç bir yaka çiçeği yakalayamaz. Fark edeceğiniz gibi bu seçenekte lavanta tonları, topraksı, doğal tonlardan oluşan estetik bir renk paleti ile mükemmel bir şekilde birleşiyor. Mor sümbül bağ düğünü için mükemmel, romantik bir yaka çiçeği fikri yaratır. Sümbül çiçeğinin narin yaprakları, Wish Flowers farkı ile yumuşak yeşil yapraklarla birleşerek görsel olarak çekici ve zarif bir aranjman oluşturur. Çiçeğin zengin ve koyu mor rengi, her damadın kıyafetine zarafet ve sofistike bir dokunuş katar.

Kuru Otlar İle Yaka Çiçeği

Bu yaka çiçeği klasik ama zarif bir şekilde düğün konseptine uyum sağlıyor. Kurutulmuş otlar ile oluşan damat yaka çiçeği, damat kıyafetlerine son derece sofistike ve doğal bir dokunuş katıyor. Renk seçenekleri de misafirlerinizin çiçek ve renk karışımlarını keyfini çıkarmasını sağlayacaktır. Ayrıca kuru otların son derece doğal dokusu ve de toprak tonları, arklı ve göz alıcı özellikte bir kombinasyon sağlamak için mükemmel bir seçim olmaktadır. Wish Flowers ürünlerimin arasında pek çok farklı kuru ot seçenekleri bulunmaktadır. Size en uygun olan rengi bu şekilde kolayca seçebilirsiniz.

Biberiye Yaka Çiçeği

Her zamanki güzel yerine daha zarif bir görünüm mü arıyorsanız en iyi seçenek budur. Bu inanılmaz yaka çiçeği karışımı ile konfor alanınızın dışına çıkın. Bu eğlenceli paket şaşırtıcı bir düzenleme sergiliyor. Hoş kokulu biberiye, sansasyonel bir düğün yaka çiçeği yaratmak için en zevkli şekilde birleşiyor. Bu noktada Wish Flowers farklı çiçek aranjmanları ile en uygun damat yaka çiçeğini dizayn etmektedir.

Sümbül Yaka Çiçeği

Bu harika kombinasyon gelin buketine uyum sağlayan en uygun seçenekler arasında yer almaktadır. Düğün kutlamasında tam olarak doğru işi yapacak şirin ve romantik bir yaka çiçeği görevi görmektedir. Muhteşem sümbüller, hafif smokini zarif bir şekilde tamamlayan bir renk şeması için narin pembe ve krem ​​çiçekleriyle de çevrilebilir. Wish Flowers seçenekleri arasında çok fazla bulunan sümbül her renkte satışa sunulmaktadır. Uygun düşün konsepti ile en şık görünüş sağlanmaktadır.

Lavanta ve Zeytin Yaprağı

Lavanta ve zeytin yaprakları, bir bahçe ya da Akdeniz düğünü tarzı için mükemmel, güzel ve hoş kokulu bir yaka çiçeği fikri yaratıyor. Lavantanın yumuşak ve narin çiçekleri, zeytin ağacının gümüşi yeşil yaprakları ile birleşerek görsel olarak çekici ve aromatik bir aranjman oluşturur. Wish Flowers portföyünde en uygun seçenekler mevcuttur.

Renkli Gül Goncası İle Yaka Çiçeği

Düğün renkleri söz konusu olduğunda düğünlerde yalnızca geleneksel yumuşak renkler görülmekle kalmaz, aynı zamanda mor gibi daha güçlü renkler de büyük bir etki yaratabilir. Aynı zamanda harika görünebilir. Mor ve mavi, daha önce bahsedildiği gibi alışılagelmiş düğün renk düzeninden çok farklı olsa da, bir helleborus yaka çiçeği ve gri-mavi takım elbise eşleştirmeyi tartışmasız destekler. Wish Flowers ürünleri içinde yer alan narin gül tomurcuklarını harika tüylerin kabarık dokusuyla birleştirmek hoş, göz alıcı ve zarif bir kontrast oluşturur.

Tek Gül- Biberiye Yaka Çiçeği

Düğünlerde Wish Flowers ürünleri arasında olan daha fazla gül ve biberiyeyi bir arada görmemek şaşırtıcı çünkü iyi karışmış ve estetik açıdan da hoş görünüyorlar. Tek bir gül ve biberiye kümeleri, uyumlu bir saten kurdele ile birbirine bağlanan bu bitkisel potpuriyi oluşturur. Çok keyifli bir yaka çiçeği seçeneği olarak bu damat yaka çiçekleri gelinin buketi ile de uyum sağladığı zaman çok hoş bir atmosfer ortaya çıkmaktadır. Tek gül yaka çiçeği zarif bir fikirdir ve resmi bir düğün stili için mükemmeldir. Cesur gül, güçlü bir sevgi ve bağlılık sembolü oluşturur. Gül, düğünün renk şemasını veya damadın kıyafetini tamamlamak için seçilebilir.

Şeftali Renginde Düğün Yaka Çiçeği

Bir kır düğünü yapmayı planlıyorsanız, bu renk yaka çiçekleri muhtemelen daha önce görmediğiniz veya duymadığınız çok farklı ve benzersiz bir yaka çiçeği fikri olmaktadır. Ama gerçekten çok işe yarıyor ve harika görünüyor. Tek bir şeftali düğün çiçeği ve bir gümüş bruniadan oluşan bu yaka çiçeği, şeftali tonlarının ve gümüşi yeşillerin ne kadar uyumlu olduğunu gösteriyor. Tercihlerinize göre doğru düğün yaka çiçeğini nasıl seçeceğinizi bilmek de çok önemlidir. Bu konuda çok hoş ve şık bir görüntüye sahip olan damat yaka çiçekleri Wish Flowers ürün portföyünde mevcuttur.

Damat Yaka Çiçeği Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Renk koordinatı için bir rehber olarak düğün renkleri ve gelin buketi kullanılmalıdır.
  • Buketten en az bir çiçek veya aksan, diğer çiçekler, çarşaflar veya dekorlarda kullanılan bir tonun yanı sıra yaka çiçeklerine dahil edilmelidir.
  • Renk, kıyafetin geri kalanını tamamlamalı ve elbette yakaya karşı mükemmel görünmelidir.
  • Yaka çiçeklerini damadın kıyafetiyle doğrudan rekabete girmeden tamamlayacak kadar küçük seçmelisiniz.
  • Çiçeklerin canlı çiçek olduğundan emin olun, mutlaka düğünden hemen önce yaka çiçeklerini bağlayın.
  • Solmayacak veya parçalanmayacak bir yaka çiçeği seçin aksi takdirde, düğünde hoş bir görüntü olmaz.
  • Sıcaklığın yükseleceği bir yaz düğünü yapmayı planlıyorsanız, gülleri, yıldızçiçeklerini ve zinyaları ve ayrıca çiçeksiz seçenekleri göz önünde bulundurun. Lale, nergis ve sümbül gibi hızla solan çiçekleri daha soğuk bahar günleri için saklayın.

Bu konuda Wish Flowers ürün seçenekleri çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Damat yaka çiçeği seçimlerinde de çok fazla seçenek ve aksesuar bulunmaktadır.