TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Sevdiklerimizi mutlu etmek için özel veya sıradan günlerde çiçeklerden yardım alırız. Çiçekler sayesinde kendimizi daha net ifade etme fırsatı yakalarız. Duygu yüklü bir hediye arayışı içinde olanların gönül rahatlığı ile tercih edebilecekleri bir hediyedir mis kokulu çiçekler. Çağımızın artan teknoloji fırsatları sayesinde, yerimizden kalkmadan bilgisayar veya telefonlarımızdan dakikalar içerisinde istediğimiz siparişi oluşturabiliyor ve kapımıza kadar getirtiyoruz.

Özel günleri unutulmaz kılmak ve şıklaştırmak için tercih edilecek en manidar hediye çiçeklerdir. İstenmeyen sebeplerden dolayı, bazen sevdiklerimizin özel anlarına şahitlik edemeyiz. Başarılarına ortak olamayız. Bu gibi durumlarda yapılacak en güzel hareket, değer verdiğimiz insanlara çiçek gönderimi yapmaktır. Böylelikle kendilerini değerli ve güçlü hissetmelerini sağlamış oluruz. Bir nevi yanlarında olduğumuzu hissettirebiliriz. Onları sevindirirken aynı zamanda kendimizi de yüceltiriz.

Özel günlerin yanı sıra pişmanlık, af dileme gibi hassas konularda da ilk olarak güzel çiçekler koşar imdadımıza. Çiçeklerin verdiği his yüklü duygular sayesinde, alınmayacak gönül, onarılamayacak kalp yoktur. Çeşitli çiçek seçenekleri biraz kafa karıştırıcı olsa da, takdim edeceğimiz kişinin en çok seveceğini düşündüğümüz ve görsel olarak zarafet saçan çiçeği seçeriz. Sevdiklerimizi mutlu etmek bu kadar kolaydır. Kıpkırmızı güllerden oluşmuş bir bukete, papatya dolusu bir sepet çiçeğe, kutuda hazırlanmış ihtişamlı lalelere, gösterişli vazolar içerisindeki orkidelere kimse hayır diyemez.

Bulunduğu ortamı güzelleştiren ve yeşerten çiçekler, herkesin sahip olmak isteyecekleri muazzam canlılardır. Çok merak edilen konulardan birisi de sevdiklerimize nasıl çiçek göndereceğimiz ile alakalı sorulardır. Çiçek almaya karar verir, fakat doğru adresi bulmakta bir hayli zorlanırız. Wish Flowers Design sitesinin online sipariş kolaylığı sayesinde, akıllardaki tüm sorular aydınlığa kavuşmaktır. Her ürünü olduğu gibi çiçekleri de kolay bir şekilde sevdiklerinize ulaştırabilmek, Wish çiçekleri sayesinde mümkün. Mutlu anlarınızı sürekli anımsamak için unutulmaz çiçekleri tercih etmelisiniz.

Aynı gün teslimat imkanı ile tazeliğinden ve güzelliğinden ödün vermeyen çiçeklere sizlerde sahip olabilirsiniz. Çeşitli çiçek aranjmanları içerisinde seçim yaparken haliyle pek zorlanabilirsiniz. Fakat bu tatlı bir telaştır. Neticede sevdiklerimizin yüzünde oluşacak bir tebessüm bizi göklere çıkartır. Sevdiklerimize olduğu gibi kendimizi şımartmak için başvuracağımız ilk yer çiçeklerin büyülü dünyası olmalıdır. Birbirinden güzel renk ve modelde çiçekleri bünyesinde barındıran Wish Flowers Design sitesi, en kaliteli ve hesaplı çiçekleri sizlerle buluşturuyor olmaktan gurur duyuyor.

Online Çiçek Siparişi Oluştur

Oturduğunuz yerden, zorlu bir çaba sarf etmeden sevdiklerinize veya kendinize armağan etmek istediğiniz çiçekleri, değer verdiğiniz kişilerle buluşturun. Sitemizdeki çiçek çeşitliliğin çok olması ile birlikte hızlı teslimat kolaylığı mevcuttur. Yapmanız gereken ilk şey, Wish Flowers Design sitesindeki çeşitli çiçekleri etraflı bir şekilde incelemek. Aradığınız modellere aratma butonu sayesinde saniyeler içerisinde erişebilirsiniz. Kendi zevk ve bütçenize uygun olduğunu düşündüğünüz çiçeği veya çiçekleri sepetinize ekleyebilirsiniz.

Alacağınız ürünü kafanızda kesinleştirdi iseniz eğer ve başka çiçeklere bakmak istemiyorsanız direk olarak gönderim yapılacak yeri seçerek, sipariş ver butonundan siparişinize hız katabilirsiniz. Ardından karşınıza gönderim yapmak istediğiniz gün ve saati belirlemeniz için çeşitli seçenekler belirecektir. Teslimat gününü ve saatini kendinize göre seçebiliyor olmak tüm çiçek sever, Wish Flowers Design müşterileri için son derece özel bir ayrıcalıktır. Wish Flowers Design sayesinde çiçek siparişiniz esnasında çeşitli imkanlardan yararlanabilirsiniz.

Saati ve tarihi belirledikten sonra eklemek isterseniz eğer siparişinizin yanına not kartı da ekleyebilirsiniz. Not kartı ekleyerek sevdiğiniz insana çiçeği gönderiliş amacını,  iyi dilek ve özürleri doğrudan iletebilirsiniz. İlerleyerek alıcının adı soyadı, telefon numarası ve teslimat bilgilerini doldurunuz. Beraberinde gönderici bilgilerini de girerek son olarak ödeme kısmını doldurmanız gerekmektedir. Ödemeyi ister iyzico ister EFT veya karttan yapabilirsiniz. Ödemeyi gerçekleştirdikten sonra siparişi tamamlayarak, size verilen kargo takip numarasına erişebilirsiniz.

Takip numarası sayesinde siparişinizin nerde olduğunu ve durumuna dair tüm detayları öğrenebilirsiniz. İşte böylece sevdiklerinizi şaşırtıp, ayaklarını yerden keserek, gününü güzelleştirmek sadece birkaç dakikanızı alacaktır. Hızlı teslimat sayesinde tam vermiş olduğunuz gün ve saatte ürün sevdiğinizin ellerinde olacaktır. Wish Flowers Design sitesine üye olarak ve bildirimlerinizi açarak, özel günlerde yapılan çeşitli indirimlere ve kampanyalara erişebilir, vermiş olduğunuz siparişleri daha uygun fiyatlarla alma şansına sahip olabilirsiniz. 

Çiçek Sipariş Ederken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Çiçek sipariş ederken dikkat etmemiz gereken belirli başlı unsurlar vardır. Bunlardan en önemlisi sipariş sitesine doğru bilgilerin girildiğinden emin olmaktır. Gönderici ve alıcı bilgileri eksiksiz bir şekilde tam olarak belirtilmelidir. Aksi takdirde maalesef ki istenmeyen olumsuzluklar yaşanması muhtemeldir. Çiçekleriniz yanlış bir adrese gidebilir veya farklı bir karttan ödemesi gerçekleşebilir. Bunların yaşanmaması adına dikkatli bir şekilde sipariş oluşturmakta ve siparişi kontrol etmekte yarar var.

En önemli detaylardan birisi de, çiçek siparişini oluşturmadan alışveriş yapacağınız siteyi inceleyerek güvenilirliğini araştırmalısınız. Eğer siparişinizi oluşturacağınız alanda mesafeli satış sözleşmesi ve ön bilgilendirme formu bulunmuyor ise alışverişinizi riske atmayınız. Siparişinizi oluşturmadan alışveriş kaydını tutun, herhangi bir problem veya sorun karşısında bu belgelere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu detaylar dikkat edilmesi gereken önemli konulardır.

Çiçek siparişine dair dikkat edilmesi gereken bir başka önemli ayrıntı ise, siparişi oluşturduktan hemen sonra yaşanılan pişmanlık durumunda sipariş olabildiğince hızlı şekilde iptal edilmelidir. Çiçek hazırlanıp, adrese doğru yola çıktığında veya adrese ulaştığında maalesef ki bu hiç hoş bir durum olmayacaktır. Wish Flowers Design sitesinden oluşturduğunuz siparişlerde iptal ve iadeler yapılabilir. Çiçeğin durumuna göre, ambalajı açılmış veya zedelenmiş paketlerin iadesi kabul edilmez. Sipariş iptal işlemleri ile uğraşmamak için ihtiyacınız olan, almak istediğiniz ürünleri iyi incelemekte, siparişi emin olarak oluşturmakta yarar var.