TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Gelinler için en zor ve önemli seçimlerden birisi gelin buketi seçimidir. Gelin buketinin geline ve gelinliğe uygun olması oldukça önemlidir. Gelin buketi için tercih edilen çiçekler yapay ya da canlı olabilmektedir. Düğünün olacağı ortama ve iklim koşullarına göre çiçek tercihi yapılabilmektedir. Örneğin yaz mevsiminde yapılan düğünlerde çoğu zaman canlı çiçekler tercih edilmektedir. Bunun nedeni yaz mevsiminde canlı, renkli ve mis gibi kokan çiçeklerin daha fazla öne çıkmasıdır. 

Düğünün yapılacağı ortama göre de çiçek seçimi yapılmaktadır. Kır düğünlerinde birbirinden şık canlı çiçekler öne çıkmaktadır. Dolayısıyla gelin buketi çok çeşitli olabilmektedir. Gelin buketi seçimini etkileyen birçok husus bulunsa da en önemli nokta gelinin tarzı ve ihtiyacıdır. Gelinliğin tasarımına göre de gelin buketi seçimini yapılmaktadır. Sade ve kabarık olmayan gelinlik tercih eden gelinler daha şatafatlı çiçekler ile öne çıkmayı hedeflemektedirler. 

minimalist-gelinler-icin-gelin-buketi-onerileri.jpg

Minimalist gelinler için öne çıkan bazı gelin buketleri; manolya, şakayık, zambak, frezya, papatya, lavanta, orkide, kasımpatı ve sümbüller şeklinde sıralanmaktadır. Minimalist gelinler daha çok sade çiçekler tercih etmektedirler. Dolayısıyla sade ama şık aranjmanlarla bütünleşmiş canlı çiçekler, minimalist gelinler için ideal olacaktır. Firmamızı ziyaret ederek hem sade hem de dikkat çeken gelin buketlerini inceleyebilirsiniz. Uzman ekibimizle iletişime geçerek çiçeklerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Gelin Buketlerini Göz Alıcı Ayrıntılarla Bütünleştirin

Gelin buketleri, bir çiçek olmanın ötesinde özgün ve şık bir görünüme sahip olmalıdır. Gelinin güzelliğini, gelinliği ve ortamın enerjisini yansıtan çiçekler tercih edilmelidir. Fakat gelin buketleri yalnızca çiçekten ibaret olmamalıdır. Bu buketler dantel, boncuk gibi küçük ama dikkat çeken ayrıntılar ile bütünleştiğinde ortaya muhteşem sonuçlar çıkmaktadır. Gelinliğin tasarımını göz önünde bulundurarak gelin buketinizde ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. 

Doğru gelin buketi seçimi oldukça önemlidir. Gelin ile uyum içerisinde olmayan çiçekler, kötü bir görüntünü ortaya çıkmasına neden olacağı için titizlikle seçim yapılması gerekmektedir. Eğer gelinlikte taş, dantel gibi işlemeler yer almıyorsa ve sadeliği ile öne çıkıyorsa mutlaka dikkat çekici bir çiçek tercih edilmelidir. Sade gelinlik tercih eden gelinler, taş ya da boncuk gibi malzemelerin kullanıldığı çiçek aranjmanlarını tercih edebilirler. 

Firmamız üzerinden bizlerle iletişime geçerek gelin buketleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Gelinliğinize, düğünün yapılacağı mekana ve zamana uygun buket seçimi yapmak için uzman ekibimizden destek alabilirsiniz. İnternet adresimiz üzerinden ürünlerimizi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Kaliteli çiçek aranjmanlarını uygun fiyat seçenekleri ile temin edebilirsiniz. Detaylı bilgi edinmek için firmamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Gelin Buketi Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gelin buketi seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Öncelikle buket seçimi yapılırken gelinliğin tasarımı ve düğün mekanı gibi hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Gelin buketinde canlı çiçek tercih eden gelinler, çiçeklerin mevsim koşullarına uygun olup olmadığına ve tazeliğine dikkat etmelilerdir. Düğünler genellikle birkaç saat sürdüğü için hafif buket kullanımı tavsiye edilmektedir. Hafif ve şık buketler ile gelinin düğün boyunca rahat hareket etmesi sağlanmaktadır. 

Minyon tipli gelinler çoğu zaman minimalist modellere yönelmektedirler. Minimalist modeller arasında seçim yapılırken çiçeğin türüne de dikkat etmek gerekmektedir. Wish Flowers & Design olarak sizler için birbirinden kaliteli ve şık görünüme sahip gelin buketlerini hazırladık. Firmamız üzerinden özel aranjmanlarla bütünleşmiş gelin buketlerini inceleyebilirsiniz. Birbirinden renkli ve şık gelin buketlerimiz ile daha akıllarda kalıcı bir düğün yapabilirsiniz. Uzman ekibimizle iletişime geçerek hangi modeli tercih edeceğiniz ile ilgili destek alabilirsiniz. Firmamızı ziyaret ederek ürünlerimizi inceleyebilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Her bütçeye hitap eden fiyat seçeneklerimiz arasından kendinize en uygun modeli kolaylıkla bulabilirsiniz.