TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Ev içerisinde ya da kapalı alanlarda yetiştirilmek üzere pek çok çiçek çeşidi önerilmektedir. Bu çiçekler ortamın havasını yenileyerek aynı zamanda dekorasyonu da canlı hale getirmektedir. Dekoratif çiçekler pek çok kişinin ilgi alanını kapsamaktadır. Evimi bitkiler ile süslemek istiyorum diyenler için Wish Flowers oldukça fazla ürün çeşidi sunmaktadır.

yetistirebileceginiz-dekoratif-cicek.jpg

Wish Flowers farklı türleri bir araya getirerek ortamın havasını yenilemektedir. Aynı zamanda saksı bitkileri yetiştirilmesi kolay olduğundan sıklıkla tercih edilir. Her bir ürün farklı güneş ve su miktarına uygun şekilde büyüme gösterir.

Wish Flowers evlere farklı bitkiler sunmaktadır. Kaliteli şekilde hazırlanan bu ürünler dekoratif olarak kullanılan çiçek çeşitleri olarak da bilinir. Birbirinden farklı ürün çeşidi kategorilerimizde yer almaktadır. Özellikle yaz aylarında evini çiçekler ile süslemek isteyenler için saksı bitkileri hem büyük hem de küçük ölçekli olmak üzere önerilmektedir.

Ev dekorasyonunuzu yenilemek için daha canlı renkteki çiçek türlerini tercih edebilirsiniz. Ev çiçekleri ortamın havasını da yenilemeye yardımcı olmaktadır. Farklı bir hava kalitesi elde etmek isteyenler dekoratif çiçeklere yönelmektedir.

Minyatür Kaktüs ve Sukulent Çeşitleri

Minyatür kaktüs çeşitleri ev ortamında yetişmesi en kolay bitkiler olarak bilinmektedir. Sukulent ortamın havasını yenilemekte en başarılı olan bitki grubu içerisine girmektedir. Aynı zamanda görünümünün ve duruşunun estetik olması ile tercih edebilir ve yetiştirebilirsiniz. Tercih edilen her bir bitkinin nasıl yetiştirileceği de araştırılmalıdır.

Zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz ortamlarda estetik görünüm kazandıran bu bitkiler renkleri ve saksıdaki formuyla da beğeni toplamaktadır. Kaktüs ve sukulent bakımı oldukça kolay olan bitki grubu içerisinde yer alarak ortam içerisine koyulmaktadır.

Salon Sarmaşığı Yetiştirme

Salon sarmaşığı çiçeği olarak pek çok çiçek çeşidi Wish Flowers adresimizde yer almaktadır. Çiçek yetiştirmek isteyen kişiler için birden fazla çiçek türü önerilmektedir. Wish Flowers adresinde salon sarmaşığı ürünlerinin her biri farklı boyutlarda hazırlanmaktadır. Yetiştirme şekillerini öğrenen kişiler kısa süre içerisinde bu bitkiyi büyütmeye başlamaktadır.

Salon sarmaşığını evin her yerine koyarak eve hava kazandırabilirsiniz. Kendi ellerinizle çiçek yetiştirmek isterseniz bu bitki en ideal seçimlerden biridir. Aynı zamanda estetik duruşu ile görenleri kendisine hayran bırakan bitkilerden arasındadır.

Paşa Kılıcı Bitkisi

Paşa kılıcı bitkisi hemen hemen her evde yetiştirilen ve olan bitki türleri arasına girmektedir. Paşa kılıcının bir diğer ismi ise kılıç bitkisi olarak bilinir. Üstelik evin köşe bölgelerinde yetişmesi de ortamı canlandırmaktadır. Az ışık olan yerlerde bile yetiştirilmektedir.

Az su ve ışık ile yetişen kolay bitkilerdendir. Özellikle görünümü kişilerin en sevdiği özelliklerinden biridir. Hem mutfak hem de salon gibi büyük alanlarda da sıklıkla tercih edilen türler arasında yerini almaktadır. Güneşli alanları pek sevmeyen bu bitki kendi içerisinde fotosentez yaparak hızla büyümeye devam etmektedir.

Estetik Görünüm Sunan Kurdele Çiçeği

Estetik görünüm sunan kurdele çiçeği hem odalarda hem de salon gibi alanlarda yetiştirilmektedir. Üstelik susuzluğa karşı direnci de yüksek olan bir bitkidir. Kurdele bitkisi soğanlı bit bitkidir. Bu şekilde ışık almayı çok seven çiçek türleri arasına girmeyi başarmıştır.

Fakat direk güneş ışığına maruz kaldığında solmaya ve yanmaya başlamaktadır. Dolaylı yoldan aldığı ışık ile büyüme göstermektedir. Suyu seven bu bitki diğer çiçek türleri ile aynı ortamda bulunmaktan hoşlanmaz. Wish Flowers içerisinden kurdele çiçeği satın almak isteyenler bu noktalara iki kat özen göstermelidir.

Kalp Kalbe Karşı Bitkisi

Kalp kalbe karşı bitkisi küçük halinden büyüme şekline hızla geçen bitki türleri arasına girmektedir. Yaprakları birbirine bakan bu çiçek evin her bölümünde yetiştirilebilir. Aynı zamanda dallarının üzerinde minik minik yapraklar çıkmaktadır. Bazı çeşitlerinde mor ya da pembe yapraklar da görülmektedir.

Wish Flowers ürün portföyü içerisinde yer alan kurdele çiçeğini yetiştirmek isteyen kişiler haftada 3 kere az miktarda sulama yapılmaktadır. Yerini seven kalp kalbe çiçeklerinin boyu 2 metreye kadar ulaşmaktadır. Aynı zamanda susuzluğa karşı en dayanıklı çiçeklerden biridir.

Evde Aloe Vera Yetiştirme

Evinde aloe vera bitkisi yetiştirmek isteyen kişiler bu bitkiyi hem kullanmakta hem de kullanırken aynı anda yetiştirmeye devam etmektedir. Aloe vera son dönemin en popüler ve sevilen bitki türlerinden biridir. Evin her köşesinde yetiştirmek mümkündür.

Wish Flowers ürün kategorileri içerisinde yer alan bu çiçek içerisinde jel sunmaktadır. Kopartarak içerisinde bulunan bu jeli çıkartmak mümkündür. Sıcak ve kuru olan yerlerde bile sorunsuz bir şekilde yetişmektedir. Güneşi seven bu bitki etli bitki çeşitleri arasına girmektedir. Cilde oldukça fazla faydası bulunan bu bitki her alanda kullanılmaktadır.

Estetik Görünüm Sunan Begonya

Estetik görünüm sunan begonya nemi seven bitki grubu içerisinde yer almaktadır. Evin farklı bölgelerinde güneş ışığına bağlı şekilde yetiştirmek mümkündür. Aynı zamanda evin nemli olan yerlerinde daha hızlı büyüme göstermektedir. Bakımı hem kolay hem de estetik görünüm sunan bu bitki salon bitkileri arasına girmektedir.

Wish Flowers içerisinde yer alan begonyalar kış aylarında daha az miktarda su ihtiyacı duymaktadır. Sulama şekli ile azar azar yapılmalıdır. Güneşin dışında nemli olan ortamlarda daha hızlı büyümektedir. Mutfakta yetiştirilen bitkilerden biridir.

Devetabanı Bitkisi İle Ortamın Havasını Yenileme

Devetabanı bitkisi ortamın havasını yenilemek için yetiştirilen en ideal bitki türlerindendir. Aynı zamanda güneş ışığına direk maruz kalmaktan hoşlanmazlar. Bu bitkiler dolaylı yoldan aldıkları güneş ışığı ile büyüme gösterir. Devetabanı bitkisinin en hoşlandığı alan ise gölgeli alanlardır.

Gölgeli alanda daha aktif fotosentez yapmaktadır. Oksijen akışını da yenilemektedir. Yapraklarının her birine püskürtme tekniği ile sulama yapılması gerekmektedir. Aynı şekilde yaz aylarında fazla sulama yapılması durumlarından da kaçınılmalıdır. Salon ve mutfak gibi alanlarda büyüme gösterir.

Zeze Çiçeği İle Dekorasyonu Yenileme

Zeze çiçeği dekorasyonu yenilemek isteyenler için en sevilen ve ideal bitki çeşitlerinden biridir. Işılı odaları seven zeze çiçeği gölgenin olduğu yerlerde de büyüme gösteren bitki türlerindendir. Her türlü koşula uyum sağlayan zeze çiçeği yetiştirmesi en kolay bitkiler arasına girmeyi başarmıştır.

Susuzluğa karşı da en dayanıklı olan çiçek çeşitlerinin başında gelmektedir. Hem mutfakta hem salonda hem de evin farklı odalarında yetişmektedir. Birkaç ay sulamanın yapılmamasında dahi bitki solma göstermez. Aynı şekilde büyümeye devam eder. Zeze çiçeği yaprakları da estetik görünüm sunan bir bitkidir. Çok fazla kişi evinde zeze çiçeği yetiştirmektedir.