TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Doğum günleri, herkes için çok özel bir gün olarak bilinir. Bir yaş daha alarak olgunlaşan herkes, bu özel güne yakışır kutlamalar hayal eder. Sevdikleri ile birlikte olmayı ve birlikte olmadığı sevdikleri tarafından etkileyici doğum günü çiçekleri, doğum günü mesajları ile hatırlanmayı ister. Anlamlı doğum günü mesajları, genç-yaşlı herkese kendini özel ve değerli hissettirir. Her doğum günü ömürden giden 1 yıl olarak nitelendirilse bile, herkes bu özel günü mutluluk içerisinde geçirmek ister. Bu yüzden sevdiklerimize en güzel doğum günü mesajları ile verdiğiniz değeri gösterebilirsiniz. Doğum günü notları, mutluluklara ortak olmak için çok zarif bir aracıdır.

dogum-gunu-mesajlari.jpg

Herkesin hayatında özel ve anlamlı günler vardır. Bu günler, insan yaşamında her daim güzel geçirmek istediği ve gelecekte hatırladığında hoş bir hatıra olarak anımsayacağı zaman dilimlerini kapsar. Bu gibi özel anların başrolünde yer alan doğum günleri, alınan şık hediyenin yanında doğum günü kutlama mesajları ile duyguları ifade etmeyi gerektirir. Doğum günü mesajı uzun olduğunda, sevdiğiniz insanın bu duygusal yoğunluğu daha güzel idrak etmesini sağlar.

Bu gibi özel günlerde sevdiklerinize karşı beslediğiniz samimi duyguları belli etmek için kişiye özel bazı yöntemlere başvurmak çok normaldir. Kimi zaman doğum gününü kutlamak istediğiniz kişiye özel hediyeler alırken, kimi zaman onları ne kadar sevdiğinizi göstermek için güzel ve duygusal doğum günü mesajlarına başvurabilirsiniz. Güzel sözler ve doğum günü mesajı uzun olduğunda hafızalara kazınır.

Doğum günü mesajı; doğum gününü kutlamak istediğiniz kişiye karşı beslediğiniz sevginin önemli bir nişanesi olarak görev alır. Zira en güzel doğum günü mesajları, sevdiklerimizin doğu günlerini özenle kutlayarak, onların yaşamınızdaki yerini ve verdiğiniz değerin bir ispatı niteliğini taşır. Bu yüzden bu gibi özel ve anlamlı sözler, her doğum gününde ihtiyaç duyulan özel ifadeler olarak ön plana çıkar. Anneye, babaya, kardeşe, teyzeye, sevgiliye, yakın arkadaşa ya da hamile olan yeni anne adayı bir tanıdığa doğum gününde gönderirken doğum günü notları göndermek, karşı tarafa kendini kıymetli hissettirir.

Arkadaşa doğum günü mesajı göndermek kadar, bu özel günde alınan hediye seçenekleri de çok önemlidir. Birbirinden farklı hediye önerisi seçenekleri, doğum gününde sevdiklerime ne alabilirim diye düşünen kişilerin kurtarıcısıdır. Wish Flowers Design’in indirimli ve kampanyalı hediye seçenekleri, her bütçeye uygun alternatifleri size sunar. Bu anlamda bileklik başta olmak üzere birçok farklı takıyı sevdiğiniz insana hediye edebileceğiniz gibi, firmamızda yer alan birbirinden şık çiçeklerle özel günlere anlam katabilirsiniz.

Doğum günlerinde bu güzel günü anlamlı sözler kullanarak taçlandırmak olmazsa olmazdır. Doğum günlerini kutlayacağınız kişilerin sevincine ve mutluluğuna ortak olmak için, doğum günü mesajları uzak mesafeleri anlamsız kılmak için birebirdir. Bu noktada sevdikleri için özel bir doğum günü mesajı oluşturmak isteyen kişilere fikir vermek amacıyla birbirinden güzel doğum günü mesajlarını sizin için bir araya getirdik. Bu mesajları değerlendirerek, yaşamınızda özel bir yeri olan sevdiklerinize unutulmaz bir doğum günü mesajı atabilirsiniz.

Doğum Günü Mesajları Arkadaşa

  • Canım arkadaşım, doğum günün kutlu ve mutlu olsun. Seni her gün olduğu gibi bugünde özel hissettirmek ve hayatının diğer günlerinde hep güzellikleri yaşamanı diliyorum. İyi ki doğdun.
  • Sevgili arkadaşım, iyi ki doğdun ve iyi ki seni tanıdım. Kalbimdeki yerinde her zaman çok özel olduğu gibi, benim için değerli olduğunu hiç unutma olur mu? Bu doğum gününün, tüm dileklerinin gerçekleştiği bir başlangıç olmasını dilerim. Nice mutlu yaşlara.
  • Bugün senin dünyaya geldiğin gün canım arkadaşım. Sana yaşam boyu süren bir huzur, neşe ve sağlık dilerim. Umarım bu özel günde tüm dileklerin hemen gerçek olur. Nice beraber güzel yıllarımız olsun.
  • Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. En güzel zamanlarda senin yanında olmak, seni sevmek ve mutlu etmek, benim için her zaman bir ayrıcalık. Senin arkadaşın olmak benim için bir şans. Yeni yaşında sana sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler diliyorum.
  • Doğum gününü en içten duygularımla kutlarım bir tanecik arkadaşım. Yanımda olduğu her anı değerli kılan harika insan, seni çok seviyorum. Hayatının sonuna kadar mutluluklarla dolu anılarla bir yolculuk dilerim.
  • Bugün senin için çok özel bir gün. Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. Her zaman enerjik, güler yüzlü ve pozitif bir insan olduğun için birlikte ok keyifli zamanlar geçirdik. Bunun uzun yıllar boyunca böyle devam etmesini dilerim. Kalpten kucak dolusu sevgiler.
  • Arkadaşım, iyi ki doğdun ve iyi ki sen varsın. Senin gibi bir dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum, güzel günlere umutla yürümeye devam etmen dileği ile sağlık dolu yaşlara canım benim.

Doğum Günü Mesajları Kardeşe

  • Yeni yaşında dilerim ki hayatında istediğin tüm güzellikler ve neşe hep senin yanında olsun. Belki ileride birlikte yaşlanarak bu günleri birlikte mutlu bir şekilde yad ederiz. Doğum günün kutlu olsun sevgili kardeşim.
  • İnsanlar sadece güzel görmeye başladıklarında, karşısındaki insanların ruhuna gerçek bir sevgiyle dokunabilir. Sen hep güzel göre ve güzel görünmeye devam eden bir insan olsun. Doğum günün kutlu olsun can kardeş.
  • Varlığın hayatıma çok güzel bir anlam katmaya devam ediyor. Kardeşim olduğun için seninle her zaman gurur duyuyorum bir tanem. Yeni yaşında herşey gönlüne göre olsun, nice birlikte senelere.
  • Canımın içi kardeşim. Bugün senin dünyaya geldiğin gün. Her zaman böyle güzel gülümse ve beni sevdiğin insanların arasına katmayı hiçbir zaman unutma.
  • Yıllar sonra geri dönüp baktığına, ‘’keşke’’ yerine hep ‘’iyikiler’’ katarak yaşamını sürdürmeye devam et. Seni seviyorum güzel kardeşim.

Doğum Günü Mesajları Ablaya

  • Canım ablam bugün geride bıraktığın yaşının mutluluğunu yaşıyorsun ve ben kardeşin olarak her zaman senin yanında yer almaya devam ediyorum. Nice güzel yaşların olsun.
  • Beni her daim güldüren yüzündeki mükemmel gülüşün hiçbir zaman eksik olmasın güzel ablacığım. Doğum günün gibi, her günün çok güzel geçsin.
  • Senin gibi harika bir ablaya sahip olduğum için çok mutluyum canım ablam. Mutluyum çünkü hayatımda senin gibi bir abla var. Mutluyum çünkü bugün dünyaya sen gelmişsin. İyi ki!
  • Seninle beraber yaşadığım her an çok güzel ablacığım. Her ne kadar şimdi ayrı olsak bile, kalbim her daim seninle atıyor. Doğum günün kutlu olsun.
  • Mutluluğun her zaman yağmur kadar berrak ve çok olsun güzel ablam. Nice yaşlara.
  • Her zaman benim için en iyisini istediğini biliyorum. Her şeyin gönlümce olmasını isteyen, bir anne şefkati ile yaklaşan ve ne zaman ağlasam yanımda olsan güzeller güzeli ablam. Seni herşeyden çok seviyorum.
  • İkimizde aynı candan ve kandan olduğumuz için, senin doğum günün benimde doğum günüm sayılır. İyi ki doğdun abla.

Doğum Günü Mesajları Abiye

  • Can abim. Yeni yaşın sana en güzel günleri getirsin. Uzun ömrün olsun. İyi ki doğdun.
  • Doğum günün kutlu olsun aslan abim. Her zaman yanımda olduğun gibi, bende her zaman senin yanında olmaya devam edeceğim. Nice güzel senelere.
  • Dünyanın en yakışıklı abisi sensin. Yüzünden kararlılık, güzel gülüşünden neşe hiç eksik olmasın. Doğum günün kutlu olsun.
  • Aramızda çok uzak mesafeler olsa bile, doğum gününü kutlamama engel değil. Farkındayken biraz daha yaşlandık. İhtiyarlık günlerine daha çok yaklaştığın günlerde mutluluk ve sağlık seninle olsun abim.
  • Abilerin abisi, biricik abim. Sen her şeyin en güzeline layıksın. Yanımda olduğun ve arkamda dağ gibi durduğun nice uzun senelerin olsun. Seni çok seven kardeşin.
  • Yeni yaşını kutlarken, sana sağlık dolu uzun mutlu seneler dilerim abi. Dilediğin tüm güzellikler bu yeni yaşında seni bulsun.

Doğum Günü Mesajları Oğluma

  • Canımdan çok sevdiğim güzel oğlum. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun. Birlikte nice güzel yaşlara,
  • Bir tanecik oğlum, daha dünyaya gelişin dün gibi aklımdayken, şimdilerde kocaman adam oldun. Ne kadar büyürsen büyü, gözümde hep küçücük bir bebek olarak kalacaksın. Seni seviyorum.
  • Sen ne zaman bu kadar büyüdün? İnanılır gibi değil. Daha dün küçücük bir çocukken, kollarımda adım atmaya çalışırken, şimdi şu geldiğin yaşa bak. Canım oğlum iyi ki dünyaya gelmişsin.
  • Doğum günün kutlu olsun benim yakışıklı, zeki ve yetenekli oğlum. Sen her zaman bize mutlulukların en büyüğünü yaşattın ve dilerim yaşadığın hayat sana her zaman mutluluklar sunar.
  • Üzerine titrediğim, her şeyi bir yana bıraktığım ve annelik duygusunu bana yaşatan oğlum. Doğum günün kutlu olsun.

Kızıma Doğum Günü Mesajı

  • Doğduğun gün dün gibi ama şimdi kocaman bir kız oldun. Ama her zaman benim küçük kızım olarak kalacaksın güzel kızım. Seni çok seviyorum.
  • Hayatımıza en güzel anlamları katan güzel kızım. Yeni yaşın senin kadar güzel gelsin. Mutlulukların en güzelini hak ediyorsun, nice yaşlara.
  • Gülüşü ile birlikte evimize neşe katan ve huzur veren güzel kızımız, annen ve baban olarak dünyaya geldiğin bu günü kutlarız.
  • Annesinin bir tanecik kızı, sen dünyaya geldiğinden beri her zaman benim canımdan bir parça oldun. Hayal ettiğin her şey gerçek olsun. Daha nice mutlu senelere.
  • Küçük prenses büyüdü ve genç kız oldu. Yıllar geçse de sen hep benim küçük prensesim olarak kalacaksın. Canım kızım doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
  • Melek kızım. Hayat sana hep güzellikler sunsun ve o güzel yüzün her daim gülsün. Seni herşeyden çok seviyoruz.

Anneye Doğum Günü Mesajları

  • Güzel annem iyi ki doğdun. İyi ki benim annemsin.
  • Senin varlığındır bana hayat veren. Doğum günün kutlu olsun canım annem.
  • Senin gibi fedakâr ve sevgi dolu bir anneye sahip olmak benim en büyük şansım. Nice güzel yıllarımız olsun anneciğim.
  • Sen benim en kıymetli hazinemsin annelerin en güzeli. Nice yıllara hep beraber girelim. Sağlıklı, huzurlu güzel yaşlara.
  • Sultanım, en büyük anlamım ve en değerli varlığımsın sen. İyi ki doğdun anneciğim.
  • Senin benim annem olman, en büyük şansımdır. Seni çok seviyorum güzeller güzeli annem. Ömrün uzun, gülüşün daim olsun. Başımdan hiç eksik olma.
  • Anne! Dünyada senin kucağından daha güzel ve huzur veren bir yer yok. Senden daha güzel bir anne yok. Doğum günün kutlu olsun güzel kadın.

Babaya Doğum Günü Mesajları

  • Baba, iyi ki sen benim babamsın. Seni çok seviyorum. Nice güzel yaşlara.
  • Babacığım senin çocuğun, bu ailenin üyesi olmak benim için en değerli hazine. Doğum günün kutlu olsun.
  • Sana olan sevgimi nasıl ifade edebilirim ki baba? Seni anlatmak mümkün mü? Her şey aslında o sihirli sözcükte saklı. Baba! Seni herşeyden çok seviyorum. Nice yaşların olsun.
  • Baba demek, arkanı yasladığın dağ demek. Sen var olduğun sürece ben hep çok güçlüyüm ve ayaktayım. Seni çok seven çocuk.
  • Sevgili babacığım. Uzakta olsam bile sen hep benim kalbimin en güzel yerindesin. Başımızdan hiç eksik olmaman dileğiyle.
  • Canım babam benim. Bugün sen doğdun ve benim için güneş doğdu, ay ışıldadı. Ben bugün nefes aldım aslında. İyi ki benim babamsın, birlikte nice huzurlu ve sağlıklı yıllarımız olsun.

Sevgiliye Doğum Günü Mesajı

  • Kalbim seninle dolu, aklım seninle meşgul ve ruhum her an seninle yaşamaya devam ediyor. Sen benim için her şeyden daha önemlisin. Ben seninle olduğum her an, kendimi dünyanın en mutlu insanı gibi hissediyorum. Sevgilim, iyi ki doğdun.
  • Sen benim en güzel hazinemsin. Seninle birlikte olmak, benim en büyük mutluluğum aslında. Canım sevgilim, iyi ki doğdun sen. Seni herşeyinle seviyorum ve hep senin yanındayım.
  • Bugün senin dünyaya geldiğin gün ve ben bu özel günde sana olan sevgimi bir kez daha dile getirmek istiyorum. Seni o kadar çok seviyorum ki, yokluğunu bile düşünmek beni derinden yaralıyor. Yeni yaşın sana ve bize mutluluk getirsin. Seni seviyorum.
  • Huzur, mutluluk hep seninle geldi bana. Bu yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşsin ve hayat sana daima güzellikler sunsun. Seni seviyorum bir tanem.
  • Sen benim dünyamın en güzel rengi, en tatlı melodisi ve en samimi aşkısın. Seni sevmek ve seninle beraber bir yolda yürümek beni hayatımın tek amacı. İyi ki doğdun güzel sevdiğim.
  • Sen benim dünyamın tek güneşi, hayatımın en büyük anlamı olmaya hep devam et. Benim kalbim seninle çarparken, ruhu adeta seninle dans ediyor. Seni sevmeye hep devam edeceğim.

Eşe Doğum Günü Mesajı

  • Sevgili eşim, her türlü güzelliğe ve mutluluğa layıksın. Doğum günün kutlu olsun.
  • Benim kalbim katılaşarak taşa dönse bile, senin tek bir bakışınla erir. Gözlerinden düşecek olan tek bir gözyaşı için tüm dünyayı yakarım. Seni çok seviyorum canım eşim, iyi ki doğdun bir tanecik aşkım.
  • Sen benim bu hayattaki en özel hazinemsin. Doğum gününü kutlar, yeni yaşında beraber nice güzel yıllar dilerim.
  • Hayatımın aşkı, yol arkadaşım ve biriciğim. İyi ki doğdun ve hayatımın en özel parçası olsun.
  • Dünyanın çivisi çıksa bile, dönüp bakmam sen yanımda olmadığın sürece. Hayatımın neşesi nice yılların olsun.
  • Bana hissettirdiğin huzur, mutluluk ve neşe kelimelerle anlatılmaz. Güzel eşim iyi ki doğdun, seni hep seveceğim.
  • Canımın en özel ve kıymetli parçası sensin. Doğum gününü kutlarım aşkım.
  • Senin gibi bir eşe sahip olduğum için, kendimi dünyanın en şanslı insanı gibi hissediyorum. Hep yanımda ol bir tanem.
  • Sana layık bir eş olabilmek için hayatım boyunca çalışıp, seni her zaman dünyanın en mutlu insanı yapacağıma söz veriyorum. İyi ki doğdun, iyi ki benim oldun.

Özel Günlere Anlam Katmak Wish Flowers Design ile Çok Kolay

Özel günlere anlam katan Wish Flowers Design, sevdiklerinizin yüzünü güldürmenizi sağlayan birbirinden şık hediye önerisini size sunmaya devam eder. Sizde hayatınızda özel yeri olan kişilere verdiğiniz değeri somut hale getirmek için, geniş çiçek modellerinin ye aldığı Wish Flowers Design web sitesini ziyaret edebilirsiniz.