TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Kadınların birçoğu içim düğün günleri son derece özel ve unutulmaz olmalıdır. Dolayısıyla düğün ile ilgili tüm detaylar ince ince düşünülmektedir. Düğünde gelin ve damadın kusursuz şıklığı ile boy göstermesi beklenmektedir. Gelinlik, kadınların şıklık kazanmasını sağlasa da kusursuz bir görünüm için tek başına yeterli olmamaktadır. Gelinlik haricinde makyaj, saç, duvak ve çiçeğin de birbiri ile uyum içerisinde olması gerekmekte. Tüm parçalar, uyum içerisinde bir bütünlük sağladığında ortaya muhteşem bir görsel şölen çıkmaktadır. 

Gelinler için en özenli ve dikkatli seçilmesi gereken aksesuarların başında gelin çiçeği gelmektedir. Gelin çiçeği seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken birçok husus bulunmaktadır. Firmamız üzerinden bizlerle iletişime geçerek birbirinden çeşitli ve özel tasarımlara sahip gelin çiçeklerini inceleyebilirsiniz. Yapay ve doğal çiçeklerimiz arasından konseptinize en uygun olan modeli kolaylıkla bulabilirsiniz. Detaylı bilgi için uzman ekibimize ulaşabilirsiniz. 

gelin çiçeği seçimi

Gelin Çiçeği İle Gelinliğin Uyumlu Olması Gerekmektedir

Gelin çiçeği seçimi yapılırken gelinlik modelinin göz önünde bulundurulması gerekmektedir. Gelin çiçeği, gelinlik ile uyum içerisinde olmazsa gelinin şık bir görünüm kazanması pek mümkün olmamaktadır. Gelin çiçeğinin renginin, modelinin ve yapısının gelinlik ile bir bütünlük kazanması gerekmektedir. Gelinliğe uygun bir çiçek seçimi yaparak, unutulmayacak bir düğün ortamı hazırlayabilirsiniz.

Gelin Çiçeğinin Düğün Konsepti İle Bütünlük Oluşturması Gerekmektedir

Gelin çiçeği seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken hususlardan bir diğer, çiçeğin düğün konsepti ile uyum içerisinde olup olmadığıdır. Genellikle kır düğünlerinde canlı ve renkli çiçekler öne çıkarken salon düğünlerinde yapay çiçekler tercih edilmektedir. Düğün ortamı ve konsepti, çiçek seçimini son derece etkilemektedir. Kır düğünlerinde tercih edilen çiçeklerin arasında yeşil tonların bulunması, çiçeğin ortam için daha uygun olmasını sağlamaktadır. 

Düğün konsepti son derece özel ise çiçek seçiminde de farklı süslemeler tercih edilebilmektedir. Gelin çiçeği, özel tasarımları ile de farklı konseptlere uyum sağlamaktadır. Firmamız üzerinden birbirinden çeşitli gelin çiçeği modellerini inceleyebilir ve düğün konseptinize uygun çiçeği kolaylıkla bulabilirsiniz. İnternet adresimiz üzerinden sunduğumuz hizmetleri görebilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Gelinin Saç Modeli ile Çiçeğin Uyumlu Olması Gerekmektedir

Gelin çiçeği seçimi yapılırken büyük ya da küçük bütün ayrıntılara dikkat etmek gerekmektedir. Gelinin saç modeli de çiçek seçiminde oldukça büyük bir role sahiptir. Çoğu zaman gelinin saç modeli ile çiçeğin uyum içerisinde olmasına dikkat edilmemektedir. Fakat bu uyum sağlandığında gelin çok daha şık bir görünüme kavuşmaktadır. Gelin çiçeği, saç modelini öne çıkaran ve adeta tamamlayıcı parçası olan önemli bir detaydır. 

Düğününde dağınık saç modeli yaptıran gelinler, genellikle küçük bir yapıya sahip çiçekleri tercih etmektedirler. Dağınık saçları öne çıkaran küçük ve toplu aranjmanı olan çiçekler sayesinde unutulmaz bir düğün yaşayabilirsiniz. Firmamız üzerinden bizlerle irtibat kurarak gelin çiçeği modelleri hakkında bilgi ve destek alabilirsiniz. 

Gelin Çiçeğinin Gelini Yormaması, Hafif Bir Yapıda Olması Gerekmektedir

Gelinin düğünde rahat etmesi için gelin çiçeğinin hafif bir yapıya sahip olması gerekmektedir. Gelin, elinde çiçeği ile hareket ederken zorlanmamalıdır. Düğünün enerjik bir şekilde başlaması ve bitmesi için gelini yoran herhangi bir aksesuar tercihi yapılmaması önerilmektedir. 

Gelin çiçeği seçimi yapılırken, düğün mekanına ve hava şartlarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Kış düğünleri genellikle kapalı salonlarda yapılmaktadır ve yapay çiçekler daha fazla öne çıkmaktadır. Kışın, canlı ve rengarenk çiçekler gelinlik ile pek uyum içerisinde olamayabilir. Dolayısıyla çiçek seçimi yapılırken düğün mekanı ile birlikte hava koşulları da göz önünde bulundurulmalıdır. 

Gelin çiçeği tüm gün gelinin elinde olduğu için bileği yormamasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu nedenle gelinler daha çok hafif ve ufak gelin çiçeklerini tercih etmektedirler. Aynı zamanda gelin çiçeğinin tutma kısmının gelinin avucundan büyük olmaması da dikkat edilmesi gereken hususlardan biridir. 

Wish Flowers & Design olarak sizler için birbirinden kaliteli ve çeşitli gelin çiçeği modellerini hazırladık. İnternet adresimiz üzerinden özel tasarımlara sahip çiçek çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz. Gelinliğiniz ve düğün konsepti ile en uyumlu olan gelin çiçeğini firmamız üzerinden hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz. Uzman ekibimizle iletişime geçerek destek alabilirsiniz. Yıllara dayanan tecrübemize güvenerek bizleri tercih edebilirsiniz.