TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Yeni işe başlayan tanıdıklarınızın en heyecanlı ve en önemli günlerinde heyecanlarını paylaşmaya ne dersiniz? Wish Flowers Design’da işinde başarılı arkadaşlarınız için hayırlı olsun çiçeği seçenekleri sizi bekliyor. Sevdiklerinizi ilk gününde yalnız bırakmamak ve onlara değer verdiğinizi göstermek için yeni iş tebrik çiçeği gönderebilirsiniz. Arkadaşınızın, sevgilinizin, kuzeninizin yeni işinde yüzünde kocaman bir gülümseme olmasını istiyorsanız sukulent, orkide, lale gibi rengarenk çiçek çeşitleri ve aranjmanlar bulabilirsiniz. Web sitemizi ziyaret ettikten sonra Yeni İş / Terfi Çiçekleri kategorisini inceleyerek yüzlerce modele ulaşabilirsiniz.

isinde-basarili-arkadaslariniz-icin-hayirli-olsun-cicegi.jpg

Yeni işe başlayan yakınlarınızın göndereceğiniz çiçekleri beğenmesi önemlidir. Bu heyecanlı günlerinde hangi çiçek onları daha mutlu edecek ve masalarına hangi çiçeğin yakışacağını düşünüyorsanız tercihini bu detayları göz önünde bulundurarak yapabilirsiniz. İlk iş günlerinde kişiler biraz stresli ve heyecanlı olabilirler. Siz de göndereceğiniz çiçeklerle sevdiklerinize “Yeni işini birlikte kutlamak dileğiyle” ya da “Her an yanındayım.” gibi bir çiçek notuyla Wish Flowers Design’dan siparişlerinizi verebilirsiniz. Sevdiklerinizin yeni iş günü için masasında şık duracak birbirinden farklı ofis çiçekleri sadece onları mutlu etmeyeceksiniz aynı zamanda yanlarında olduğunuzu da onlara hissettireceksiniz. Canlı renkleriyle, göz alıcı ambalajlarıyla, mis gibi kokularıyla yeni iş çiçekleri sizi bekliyor.

Wish Flowers Design Yeni İş Çiçeği Önerileri

Wish Flowers Design’da sevdiklerinize gönderebileceğiniz birçok “Yeni işin hayırlı olsun” çiçeği bulunuyor. Yeni iş tebriği çiçeği olarak farklı ve şık tasarımlara sitemizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Seçeneklerimiz arasında bakımı iyi olan modellere dilerseniz öncelik verebilirsiniz. Böylelikle hediye edeceğiniz kişi ofis ortamında çiçeğine kolaylıkla bakabilecektir. Fresh ve taze görünüme sahip olan çiçeklerimiz uzman ekibimiz tarafından özel olarak hazırlanmıştır.

Yeni iş çiçekleri sevdiklerinizin yüzünü güldürecek en önemli detaylardan. Bu günü taçlandırabileceğiniz çiçeklerden biri birçok kişi tarafından sevilen orkidelerdir. Orkidelerin en güzel halini Wish Flowers Design’da bulabilirsiniz. Rengarenk orkideler, farklı renkteki ve modeldeki saksılarla harika bir uyum oluşturmaktadır. Beyaz, pembe, mor, turuncu gibi renklerde görülebilen orkideler yeni iş çiçeği için harika bir alternatif. Zarif bir seçim olan orkide hediye edildiği herkesi mutlu etmektedir. Tam olarak ne göndermek istediğinizi bilmiyorsanız orkide sizin için adeta bir kurtarıcı olacaktır. Orkideler iyi bakıldığı sürece uzun süre canlı kalabilen bitkiler olduğundan hediye olarak da kalıcı bir seçim olacaktır. Hediye ettiğiniz kişi çiçeğine baktıkça sizi hatırlasın istiyorsanız siz de yeni iş tebriği için orkide siparişi verebilirsiniz. Duygularınızı bu asil çiçekle ifade etmek istiyorsanız yanına da küçük bir çiçek notu koyarak sizin için önemli olan sevdiklerinize “Her zaman yanındayım.” mesajını verebilirsiniz.

Yeni iş tebriği için çiçek göndermek istiyorsanız sitemizde yer alan çiçek buketlerini de tercih edebilirsiniz. Rengarenk tasarımları ile çiçek buketlerimiz ofis ortamı için oldukça keyifli bir seçim olabilir. Dekoratif sunumlarıyla oldukça şık görünüme sahip olan çiçek buketleri özenle hazırlanmaktadır. Adeta görsel şölen sunacak olan çiçek buketlerimiz yalnızca bir tık uzağınızda. Wish Flowers Design’da yer alan buket aranjmanlarını inceledikten sonra muhtemelen beğeneceğiniz ürünler bulacaksınız.

Şık ve kaliteli seçimler yapmanıza imkan sunan Wish Flowers Design ile sevdiklerinizin yeni iş yerine gönderebilmeniz için havalı mı havalı bonsailer de bulunuyor. Üstelik bonsai seçeneklerimizi kadın, erkek herkese gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz. Çalışma masasında ya da ofis ortamında şık bir görünüm oluşturacak olan bonsailer iç açıcı bir tercihtir. Şık bir vazoda yer alan bonsailerin bakımı kolay olduğu için de bulundukları ortamları uzun süre şenlendireceklerdir. Burada dikkat edilmesi gereken bonsai bakımı hakkında yeterli bilgiye sahip olmaktadır.

Sevdiklerinizin yeni iş yerlerine gönderebileceğiniz tebrik çiçekleri tabi ki kısıtlı değil. Yeni bir işe başlayan yakınlarınıza dilerseniz lale de gönderebilirsiniz. Farklı renk seçenekleri bulunan lalelerin farklı anlamları da bulunmaktadır. Çiçek göndereceğiniz kişiyle olan yakınlığına ya da hayatınızdaki konumuna göre uygun renkte bir lale seçimi yapabilirsiniz. Beyaz, pembe, turuncu, sarı gibi seçeneklerimiz arasında tercihinizi göndereceğiniz kişinin zevkleri doğrultusunda gerçekleştirebilirsiniz. Wish Flowers Design’da laleleri vazoda bulabileceğiniz gibi buket şeklinde de görebilirsiniz.

Göndereceğiniz çiçeklerle sevdiklerinizin en heyecanlı anlarına tanıklık etmek için için dilerseniz uzun zamandır popülerliğini koruyan kutuda çiçek aranjmanlarını da tercih edebilirsiniz. Renk renk kutular içerisinde, farklı çiçek aranjmanları en özel günlerinde yanında olduğunuz sevdikleriniz için harika bir seçimdir. Kutuda çiçekler kadife detayları ile şık bir görünüm sunmaktadır. Yeni iş tebriği için çiçek siparişi verecekseniz eğer kutuda çiçek aranjmanlarımızı incelemeden kararınızı vermeyin.

Yeni İş Tebriği Çiçekleri Fiyatları

Yakınlarına yeni iş tebriği için çiçek gönderecek olan kişiler tebrik çiçeği fiyatları hakkında da bilgi sahibi olmak istiyor. Yeni iş tebriği için çiçek fiyatları konusunda bilgi sahibi olmak istiyorsanız Wish Flowers Design’ı ziyaret edebilirsiniz. Yeni İş / Terfi Çiçekleri kategorisini inceleyerek kategoride yer alan tüm çiçek aranjmanlarının fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Farklı bütçelere hitap eden çiçek seçeneklerimiz arasında seçim yapmak için dilerseniz çiçek seçeneklerini fiyata göre sıralayarak bütçenize uygun bir ürün seçebilirsiniz.

Yeni İş Tebriği Çiçeği Siparişi Nereden Verilir?

Yeni iş tebriği çiçekleri sevdiklerinize kısa zamanda ulaşsın istiyorsanız siparişlerinizi Wish Flowers Design’dan verebilirsiniz. İstanbul içindeki yakınlarınıza aynı gün çiçek teslimatı hizmeti sunan ekibimiz sayesinde sevdiklerinize en taze çiçeklerin ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Siparişlerinizi dilerseniz göndermek istediğiniz gün, dilerseniz günler öncesinden planlayarak sevdiklerinize ulaştırabilirsiniz. Günün dilediğiniz saati hatta 7/24 sitemiz üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişinizi kolay bir şekilde tamamlayabilmeniz için sitemizde farklı ödeme yöntemleri de bulunmaktadır. İsterseniz kredi kartı ile isterseniz havale / eft seçeneği ile güvenli bir şekilde siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Eğer sipariş vermek istediğiniz çiçek belirliyse hemen sitemizde aratıp, doğrudan ürünlere ulaşabilirsiniz. Ama hangi çiçeği göndereceğinize karar veremiyorsanız web sitemizi ziyaret ettikten sonra tüm seçeneklerimizi detaylıca inceleyerek karar verme aşamanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Yeni iş tebriği çiçeği sipariş vermek için hızlı ve kaliteli hizmetin adresi Wish Flowers Design her zaman sizin ve sevdikleriniz için en iyisini sunmaktadır.

Yeni İş Tebriği İçin Çiçek Notları

Çiçek notları gönderim amacına göre değişmektedir. Hediye olarak gönderilen tüm çiçeklerde olduğu gibi iş tebriği için gönderilen çiçekler için de çiçek notları önemlidir. Wish Flowers Design’dan vereceğiniz tüm yeni iş tebriği çiçek siparişlerinizde dilediğiniz çiçek notunu yazabilirsiniz. Eğer aklınıza yazacak bir not gelmiyorsa dilerseniz sizin için hazırladığımız aşağıdaki tebrik mesajlarını da değerlendirebilirsiniz.

  • Yeni işinin ilk günü kutlu olsun.
  • Okul hayatını geride bırakıp, iş hayatına adım attığın ilk günde bu çiçekler sana şans getirsin.
  • Şans olmadan büyük işler başarmak belki biraz zorlayabilir. Yeni işinde şans seninle olsun.
  • Senin kadar değerli olan bu çiçekler yeni iş hayatında sana şans getirsin.
  • Sevdikleriniz desteği olmadan bazı şeyler başarılamaz. Yeni işinde de her zaman yanındayız. Yeni işinin sana güzel kapılar açması dileğiyle.
  • Bazı insanlar olmadan büyük işler gerçekleştirilemez. Yeni işinde çok başarılı olacağına eminim.
  • Yeni işine, aramıza hoş geldin. Başarılar hep seninle olsun.