TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Çiçekler varoluşları ile kadınların ruhuna, kalbine dokunan çeşitli anlamları, hikayeleri olan yaşamımızda güzel hisler uyandıran ve hayatımızdaki yadsınamaz yeri ile hediye olarak ilk akla gelen seçenekler arasındaki güçlü yeri ile varlığını sürdüren, bitkilerin her biri eşsiz kısımlarıdır.

Çevrenizde bulunan değerli kadınlara bir hediye vermek istediğinizde ruhu olan bir varlık isterseniz çiçekler sayesinde kadınların mevsimler gibi değişken ruh hallerine hitap edecek birbirinden özel ve farklı çiçekleri tercih ederek, sevdiğiniz, değer verdiğiniz, güçlü, şefkatli, sevgi dolu bulduğunuz her kadına, güzelliğini yansıtacak çiçekler alabilirsiniz. 

Özellikle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde hayatınızdaki özel kadınlara kadınlar günü çiçekleri almayı ihmal etmeyin. Değer verdiğiniz kadınlara alabileceğiniz eşsiz çiçekler ile sizleri buluşturmak için bir yazı derledik.

Beyaz Gül Tasarımları

Saflığın, saf sevgi ve aşkın birer sembolu haline gelmiş görüntüsü ile masumiyeti ve zarifliği çağrıştıran beyaz güller, zarifliği ile saf bir çiçeğe benzeyen hayatınızdaki duru kadınlar için harika bir tercih olarak değerlendirilebilir. “Rosa Beyaz Gül Buketi” beyaz ekvator gülleri, okaliptus ile tamamlayıcı dokunuşlar eşliğinde sevginize layık bir şekilde özenle kahverengi kağıda sarılarak dilediğiniz kişiye kavuşması adına, hediye edilmeyi beklemektedir. Beyaz güller ile donatılmış diğer buketlerimize, anarjmanlarımıza bakarak hayalinizdeki çiçeklere ulaşabilirsiniz.

Kırmızı Gül Tasarımları

Kırmızı güller aşkın en tutkulu, en yoğun ve içten halini ifade eden, şiirlere, resimlere konu olmuş, kokusu ve görüntüsü ile gül denilince ilk akla gelen, sevdiğiniz, önemsediğiniz kadına hediye olarak seçebileceğiniz klasik ve etkisi asla geçmeyen bir tercihtir. 

Ölümsüz anlamı ile hayatınızda ki özel kadınlara armağan edebileceğiniz kırmızı güller için “Rosy Kırmızı Gül Buketi”, “Aisha Kırmızı Gül Buketi”, “Elegance Aranjman” çeşitleri arasından, sevgilinizin, annenizin, iş arkadaşınız zevkine uyum sağlayacak eşsiz tasarımlar arasından tercih yapabilirsiniz.

Pembe Gül Aranjmanları

Pembe gül aranjmanları içinizi kıpır kıpır yapacak etkileyici bir enerjiye sahiptir. Daha soft renkleri ile ise hediye ettiğiniz kişi de zarif bir dokunuş etkisi oluşturan pembe güller aynı zamanda minnet, şükran duygularına çağrışım yaptığı gibi sevimliliği ile de gönülleri feth edecek bir güce sahiptir. 

Sevimliliği, sıcaklığı ve nezaketi ile içinizi kıpır kıpır yapan kadınlar için pembe gül ideal bir seçim olabilir. “Pembe Anastasia Buketi”, “Dolce Pembe Gül Buketi”, “Cindy Aranjman”, “Elsa Gül Buketi” gibi pembe güller ile anlam kazanmış sayısız tasarımımız arasından önemsediğiniz kadına en yakışacak hediyeyi seçebilirsiniz.

Orkide

Orkideler zarifliği ile peri masallarından çıkma bir görüntüye sahiptir ve bu nedenle özellikle beyaz renge sahip olanları sıklıkla tercih edilerek arzu edilen ortamları güzelleştirmektedir. Orkideler; asaletin temsili olarak görülmekte ve hediye edilen kişiye ne kadar özen gösterildiğini ifade etmektedir.

Değer verdiğiniz kadının ona gösterdiğiniz özeni fark etmesini isterseniz orkide seçimi bunun için en doğru tercihtir. “Beyaz Orkide” , “Surf Song Orkide”, “Magic Art Orkide”, gibi tasarımlarımız arasından istediğiniz orkideyi seçebileceğiniz gibi daha farklı çiçeklerede hediyenizde yer vermek isterseniz “Celine Kutu Aranjman”, “Nova Aranjman” gibi özenle tasarladığımız aranjman ve buketlerimiz arasından da dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Lale Tasarımları

Bir devre adını vermiş, şarkılara konu olmuş laleler sayısız anlamı ile çini motifleri arasında da kendisine anlamlı bir yer edinmiştir. Sevgilinize, annenize, kardeşinize dilediğiniz her kadına armağan edebileceğiniz lale tasarımları içtenlik anlamı taşıyarak sevginiz için kusursuz siz bir ifade tercihidir.

İçtenlikle bağlı olduğunuz, değer verdiğiniz kadınlara hediye etmek için “Lisa Sarı Laleler”, “Adriana Sarı Laleler” arasından seçim yaparak “Sen benim neşemsin.”, “Sen benim güneşimsin,” anlamına gelen bir hediye tercihinde bulunabilirsiniz. “Mia Lale Buketi”, “Vazoda Turuncu Laleler” ile farklı renklerde ki lalaleri seçebilir, farklı dokunuşlar isterseniz de “Clara Aranjman” gibi farklı tasarımlarımıza göz atabilirsiniz.

Sümbül Çiçek Tasarımları

Sizi farklı diyarlara götürecek kokusu ve karakteristik özellikleri ile farklı ve anlamlı bir hediye arayışında olanlar için mükemmel bir tercih olacak sümbül çiçeği, özellikle mor tonları ile hediye ettiğiniz kadını büyüleyecek bir etkiye sahiptir. Sonsuz sevgi anlamını taşıyan sümbüller, sevgilinize, eşinize, annenize, hayatınızda fark yaratan kadınlara hediye edebileceğin eşsiz çiçekler arasında yer almaktadır.

Phoneix ve aspidistra yaprakları ile sevgiyle tasarladığımız “Helen Sümbül Buketi” istediğiniz kişiyi mutlu etmek için sizi beklemektedir.

Karanfil Çiçek Tasarımları

Karanfillerin her bir rengi özel ve farklı bir anlama gelerek değerli olguları simgeleştirmektedir. Pembe rengi ile masumiyet ve sevgiyi ifade eden karanfiller, kırmızı renkleri ile aşkı temsil etmektedir. Beyaz rengi ile ise direniş anlamı taşıyan karanfiller sevdikleriniz için seçebileceğiniz özel çiçekler arasında bulunmaktadır.

Aranjmanlarımızda ve buketlerimizde yer vererek farklı anlamlar kattığımız karanfiller ile donatılmış onlarca tasarımlarımıza bakmak isterseniz “Gloria Aranjman”, “Milana Aranjman”, “Vera Aranjman”, “Naomi Buket” gibi tasarımlarımızdan başlayabilirsiniz.

Krizantem Çiçek Tasarımları

Yunancada altın çiçek anlamı ile bilinen kasımpatı olarak da ifade edebileceğimiz krizantem renklerine göre farklı anlamlar çağrıştırmaktadır. Temsil ettiği nitelikler, beyaz renkte bolluk iken pembe renkte sevgi ve şefkat anlamına gelmektedir.

Kasımpatıları yeniden keşfetmek ve güzelliklerine şahit olmak için “Rainbow Buket”, “Nora Buket”, “Pumpkin Pie Aranjman” çeşitleri ile özel tasarımlarımız arasından farklı bir dokunuş arayan kadınlara, farklı bir hediye seçebilirsiniz.

Leylak Çiçek Tasarımları

Leylaklar zarif yaratılışları ile çok hoş bir görünüşe ve kokuya sahiptir. Leylak çiçeği gibi renklerine göre anlamları da eşsizdir. Mor leylaklar ilk aşk demekken, mavi leylak huzur anlamına gelmektedir. Pembe leylaklar ise sevgi dolu ve güçlü bir arkadaşlık olarak anlamını taşıyarak arkadaşlarınız için hediye edebileceğiniz birebir hediyelerdir. “Celine Kutu Aranjman” ve “Cherry Aranjman” ile tanışarak sevdiğiniz kadınlara enerji verecek cıvıl cıvıl hediyeler sunabilirsiniz.

Şebboy Çiçek Tasarımları

En mis kokulu çiçekler arasında bulunan şebboylar; beyaz, pembe,mor, sarı, bordo, turuncu olmak üzere geniş bir renk skalasına sahiptir. Saflık, güzellik ve sevgi anlamları taşıyan şemboyları; “Rozalin Aranjman”, “Rena Aranjman”, “Gloria Aranjman” tasarımları arasında gördünüz mü?

Lavanta Çiçek Tasarımları

Lavanta çiçeği hayatın her yerinde görebileceğimiz, şekli kokusu ve faydaları ile inanılmaz bir çiçektir. Mor rengine aşina olduğumuz lavantalar mor renk ile ihtişam ve güç anlamlarına sahipken, beyaz rengi ile ise estetiği ve güzelliği ifade etmektedir. Sevgilinize, eşinize hediye etmek istediğinizde ise lavantalar bağlılık ve sadakat gibi güçlü duyguları temsil etmektedir. 

Lavantalar ile önemsediğiniz kadınları mutlu etmek isterseniz “Dream Karışık Gül Buketi”, “Helena Kuru Çiçek Buketi”, “Tracy Buket” gibi özel tasarımlarımızı inceleyerek, lavantanın kendine has kokusunu sevdiğiniz kadın ile tanıştırabilirsiniz.