TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan anneler gününde, bir evlat için çok önemli bir yeri olan annemize olan sevgimizi ifade etmenin en güzel yolu her zaman mis kokulu çiçeklerden geçer. Anneler gününde size daha önce annelik etmiş olan abla, anneanne, teyze ya da hala gibi diğer kadınları da kutlanan anneler gününde mutlu etmek mümkün. Annemize alacağımız hediye alternatiflerinden en eşsiz olan çiçekler, çok uzun dönemlerden beri özel günlerin anlam ve önemini ifade etmek için kullanılmaktadır.

anneler-gunu-hediyesi-cicek-onerilerimiz.jpg

Bir insanı büyütmek, ona emek vermek her zaman çok kolay değildir. Bunun büyük bir özveriyle yapan anneler bu nedenle insanın yaşamında çok önemli bir yere sahiptir. Annelerimize özel olarak ne alınsa, ne yapılsa bu yüzden hep eksik kalacaktır. Yaptığı her şeyle verdiği bütün emeklerle anneler en güzel anneler günü hediyesini hak eder. Her sene olduğu gibi anneler günü hediye önerilerine ihtiyaç duyduğunuz bu yılda onlara olan sevginizi bir çiçek aranjmanı eşliğinde sunabilir ve onu ne kadar sevdiğinizi ona tekrar söyleyebilirsiniz. Annenize sizi hatırlatacak olan bir çiçek buketi, bu özel ve anlamlı günde ona olan sevginizi hatırlatmakla kalmayıp neşenizi ve enerjisini kendinize has dokunuşlarla ortaya koymanızı sağlayacaktır.

Anneler gününde anneye hediye seçmek bazı zamanlarda çok zorlayıcı olabilir. Bu günlerde nasıl bir hediyeyi alacağınızı bilmediğinizde onu mutlu edecek çiçekler kurtarıcınız olacaktır. Bununla birlikte bu özel günde annenizin hafızasında yer edinmek için özenle seçtiğiniz zarif bir hediyeyi yine aynı zarafetle seçilmiş çiçeklerden oluşturulmuş bir çiçek buketiyle tamamlayabilirsiniz. 

Wish Flowers Design hayal ettiğiniz birbirinden çeşitli ve fark yarata çiçek tasarımlarını sizler için büyük bir özenle tasarlamaya devam ediyor. Aynı gün teslimat özelliğine sahip olması firmamızın rakiplerinden bir adım öne çıkmasının en önemli sebeplerinden biridir. Online çiçekçilik imkânından anneler gününde de faydalanmak için web sitemizde yer alan benzersiz güzellikte çiçekler arasında göz gezdirebilir ve annenizin tarzına en uygun çiçek modellerini aynı gün adres teslim diyerek vakit kaybetmeden sahibine ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Anneler evlatlarına gerçek bir sevgiyle bağlı olduklarından bu özel günde evladından gelen hediyenin maddi boyutuyla hiçbir zaman ilgilenmezler. Onlar için daha mühim olan bir şey varsa oda çocuklarının mutlu olduğunu görmek ve anneler günü gibi özel günlerde onlar tarafından hatırlanmış olmaktır. Bu sebeple anneler gününde annenize aldığınız hediye ya da çiçeğin çok büyük fiyatlarda olmasına ya da lüks jestlere ihtiyaç yoktur. 

Wish Flowers Design müşterilere sunduğu farklı hizmetlerin yanı sıra çeşitli fırsatlarla ayrıcalıklı olmanızı sağlar. Bu nedenle anneler günü için dikkat çeken çiçek aranjmanlarına ve hayal ettiğiniz çiçek buketine firmamız sayesinde erişebilirsiniz. Annenizin zamansız çiçek seçeneklerini beğendiğini düşünüyorsanız modern ve çeşitli çiçek tasarımlarını Wish Flowers Design web sitesini ziyaret ederek bulabilir ve siparişinizi tek tıkla oluşturma kolaylığını yaşayabilirsiniz.

Anneler Günü Hediyesi Çiçeklerimiz

Kadınlar için özel günler arasında en sevilen ve özel yere sahip olan anneler günü olarak bilinmektedir. Çünkü annelik bir canlıya karşılıksız sevgi ve emer vermek demek olduğundan bu gün kadınlar için çok kutsal denilebilir. Hayatınızda var olan ve değer verdiğiniz kadınların anneler gününü kutlamak için anneniz olmasına gerek yoktur. Sizin için özel olduğunu anneler gününde fark eden bir kadın için yeriniz hep ayrı kalacaktır. Mis kokulu çiçeklerin narin güzelliğini anneler gününde kullanarak bu masum dokuyu kendi adınıza avantaja çevirebilir sevdiğiniz kadınlara kendini önemli hissettirebilirsiniz.

Annenize eşsiz ve sınırsız bir sevgiyle bağlı olduğunuzu hissettirmek için rengârenk canlı çiçekler tam size göredir. Seçim yaptığınız çiçeklerin annenizin tarzına ve kişiliğine uyumlu olmasına dikkat ettiğinizde sizin tarafınızda tasarlanan bu çiçek buketi onu dünyanın en mutlu kadını yapmak için yeterli olacaktır. Her zaman annenizin sevdiği çiçeği almaya çalışırken doğru seçim yapamayabilirsiniz. Bu gibi zamanlarda dünyada en sevdiğiniz varlık olan annenizin beğenebileceği çiçek modellerine daha rahat ulaşabilmeniz için birkaç çiçek modelini sizler için bir araya getirdik. En sevdiğiniz kadının aklını başından alacak güzellikte çiçeklerle bambaşka bir anneler gününe imza atmanızı sağlayacak olan çiçek çeşitleri şu şekilde sıralanabilir. Hangi çiçeği tercih edeceğiniz ise tamamen size kalmıştır.

Karanfiller

Karanfiller çok şık çiçek seçenekleri olarak karşınıza çıkar. Özellikle pembe renk karanfiller gerçek anne sevgisini temsil eder. Bununla birlikte koşulsuz sevgi ve saf duyguları ifade eden beyaz karanfiller aynı zamanda iyi bir şansında temsilci çiçeğidir. Karanfillerin çok uzun ömürlü bir kesme çiçeği olduğunu bilmenizde fayda vardır. Bu sayede bir canlıya hayat vermeyi kendine meslek edinmiş emektar annenize uzun süre boyunca bakıp büyüyebileceği bir karanfil hediye ederek ona her baktığında sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz.

Zambaklar

Anneler günü çiçeği denildiğinde ilk akla gelen çiçeklerden biri de tatlı ve güzel zambaklardır. Herhangi bir sıradan bukete bile eşsiz zerafet katan zambaklar son derece güzel bir kokuya sahiptir. Bu büyük çiçek seçenekleri ilk olarak tomurcuklanarak kendini gösterirken sonrasında büyüdüklerinde gerçekten görülmesi gereken bir güzelliğe sahip olurlar. Zambaklara farklı renk ve yumuşaklıkta sahip olabilirsiniz. Bu sayede yer aldığı çiçek aranjmanında zambakların mükemmel bir görüntüye imza attığını görebilirsiniz.

Güller

Geleneksel bir yapıya sahip olan anneler için zamansız ve asla klasik olmayan çiçek seçeneği denildiğinde ilk akıllara güller gelir. Bu anneler için güllerin devasa güzelliği anneler gününü unutulmaz kılmak için yeterlidir. Tutku ve aşkın rengi olarak hafızalara kazınan kırmızı güller yerine anneler gününde samimi sevgiyi, anne ve evlat arasındaki saf duyguları en güzel şekilde ifade edebilen pembe gülleri tercih ettiğinizde farkınızı annenize hissettirme imkânı yakalayabilirsiniz. Beyaz güller bu anlamda saf sevgiyi yakalarken krem rengi gülleri de kullanmasında bir sakınca yoktur.

Tüm özel günlerde olduğu gibi anneler gününde de en çok tercih edilen çiçek modelleri güllerdir. Özellikle farklı çiçeklerle birlikte bir aranjman haline getirildiğinde güllerin çok daha dikkat çekici olduğunu söyleyebilirsiniz. Annenize anneler günü gibi önemli bir günde nasıl bir çiçekle jest yapmak istediğinize karar verdiğinizde joker çiçek olan güllerin her renginden kullanabilir ve annenizi bu sayede dünyanın en mutlu kadını yapabilirsiniz.

Mis Kokulu Çiçekler İçin Wish Flowers Design Farkı

Özel günler, özel çiçek seçenekleriyle kutlamayı hak eder. Bu yüzden tercih ettiğiniz çiçeklerin günün anlam ve önemini içinde barındırdığından emin olmanız gerekir. Alanında uzman ve kaliteli hizmet anlayışıyla online çiçekçilik sektöründe rakiplerini geride bırakmayı başaran Wish Flowers Design, hangi çiçeğin ne anlam ifade ettiğini bilmediğiniz zamanlarda bile uzman kadrosu ile size gereken desteği vermektedir. Kolay alışveriş ve çiçek aranjmanları ile kaliteli hizmetin yer aldığı Wish Flowers Design web sitesinde yer alan birbirinden farklı çiçek modelleriyle sevdiklerinize özel günlerde hiç beklemediği hoş sürprizler yapabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak nitelikten asla ödün vermeyen Wish Flowers, online çiçekçilikte öncü marka olarak fark yaratmaya ve önemli günlerde iz bırakmaya devam ediyor.