TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Çiçek denildiğinde, çiçek aldığında kalbinden vurulmayan bir insan tanıyor musunuz? Özellikle özel günlerin en şık hediyesi olan çiçekler, taze kokuları ve canlı renkleriyle hala hediyelerin en güzeli olma unvanını koruyor. Bazen bir tebrik, bazen ilanı-aşk, bazen sadece tatlı bir hatırlanma için kullanılan çiçekler renkleri ve kişiye özel tasarımları ile hafızalara kazınmanızı sağlıyor.

Değer verdiğiniz insanların özel anlarında yanlarında olamadığınızda, baş döndüren güzelliğe sahip çiçeklerle varlığınızı hissettirebilirsiniz. En güzel çiçeklerinizle şık bir jest yapmak istediğiniz yakınlarınıza, Wish Flowers Desing’de yer alan bin bir çeşit güzelliğe sahip çiçek türleri arasından en beğendiklerinizi, istediğiniz aranjmanlarla kombinasyon yaptırıp, mis kokulu çiçeklerin göz dolduran güzelliğini avantaja çevirebilirsiniz. 

En Güzel Çiçek Buketleri

En güzel çiçek buketleri tüm tazeliğiyle Wish Flowers Design’de sizleri bekliyor. Sadece sizin istekleriniz doğrultusunda hazırlanan çiçek buketlerine her çiçeği dâhil etme imkânınız bulunuyor. Sitemizde yer alan kiraz çiçeğinin eşsiz güzelliği, çiçek buketine en yakışan seçenekler arasında yer alıyor. İsterseniz kırmızı güller, pembe güller ya da sümbüller… Ayrıca beyaz güllerin masumiyetini de kullanabilirsiniz.

Tamamen sizin hayal dünyanıza, çiçek buketini iletmemizi istediğiniz sevdiklerinizin neyi sevdiğine bağlı olan çiçek seçimine, sitemizde göz gezdirip kısa sürede sipariş verebilirsiniz. Bu sayede, sevginizi mis kokulu çiçeklerin yaprakları arasına dâhil edip gönüller fetih edebilirsiniz. Unutmayın ki dünyanın en güzel çiçeği, sizin seçip özenle buket haline getirdiğiniz çiçek türüdür. Muhteşem kokan orkideler, karışık şakayık çiçeği, cazibesiyle baş döndüren lale tasarımları, karışık renklerde gül buketleri… Bu güzellikleri karşısında görüp, güzelliğine hayran kalmayacak biri var mı yeryüzünde? Seçmiş olduğunuz çiçekleri, Wish Flowers en güzel renkte buketlerle, kokularla ve yapraklarla sizin için tasarlıyor.

Aynı zamanda en güzel çiçek buketlerine, içinizden geçen tüm aşk sözcüklerini, iyi dilek ve temennilerinizi sizin için not olarak buketin arasına ekliyoruz. Sizin istekleriniz doğrultusunda, müthiş bir özenle hazırlanan çiçek buketleriyle kıymet verdiğiniz yakınlarınızın yüzünde kocaman bir gülümseme, kalbinde günlerce solmayacak tatlı mutluluklar bırakın. Şık bir akşam yemeğine eliniz boş gitmezken, söz ve nişan gibi özel günlerinize de elinizde en güzel çiçeklerden oluşturulmuş çiçek buketiyle katılabilirsiniz. 

En Güzel Çiçek Aranjmanları

En güzel sürprizlerin ve unutulmaz anların güzel şahitlerinden biri de çiçek aranjmanları. Wish Flowers, bu güzel anlarda sevdiklerinizin yüzünde oluşan kocaman gülümseme için, en güzel aranjmanları sizler için hazırlıyor. Birbirinden farklı, her zevke ve bütçeye hitap edecek çeşitlilikte çiçek aranjmanını web sitemizde bulmanız mümkün.

Çiçekler, özel günlerde hayatınızda ki özel insanlar için her daim en şık hediye olmaktadır. Yeni doğmuş bir bebek tebriğinde, doğum günlerinde, anneler gününde, sevgililer günü ya da evlilik teklifi yapmak istediğinizde… Her özel gün için oluşturabileceğiniz birçok çiçek aranjmanı sitemizde sizleri bekliyor. Kırmızı güllerin müthiş güzelliğini, beyaz güllerle harmanlayıp seçtiğiniz vazolarda istediğiniz şekilde tasarlıyoruz. Web sitemizde her insanın zevkine uyan bir çiçek modeline ve aranjmanına rastlayabilirsiniz. 

Sevdiğinizi mutlu etmek için çiçek sipariş verirken, çiçeklerin tazeliği ve renkleri, kombin uyumu ne kadar önemliyse çiçeklerin anlamları da o kadar önemlidir. Aşkın ve romantizmin simgesi olan kırmızı güller ''seni seviyorum'' u ifade ederken beyaz güller saflık ve temizliği simgeler. Orkideler duruşundan da belli olduğu üzere zarafeti ve güzelliği temsil eden çiçeklerdir. Zambak, pembe leylak da çiçek aranjmanı oluştururken en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Aşktan ziyade samimi arkadaşlığın simgesi olan pembe leylak ya da beyaz karanfiller, uzun yıllara dayanan dostluklarınızın kamçılı olmasını sağlamak için birebirdir. Diğer ismi fulya çiçekleri olan nergis çiçekleri ise, özür dilemek için sıklıkla kullanılan çiçek türüdür. Siz sadece ne amaçla, kime, ne renk aranjman kombinasyonlu bir çiçek göndermek istediğinizi kafanızda netleştirin.

Wish Flowers Design, en güzel çiçek aranjmanları ve çiçek buketlerini sizler için son derece ihtimam göstererek hazırlıyor. Aynı gün içinde çiçekleriniz yola çıkıyor ve sevdiklerinizin eline ulaşıyor. Birini mutlu etmek, ince düşünmek firmamız aracılığıyla çok kolay. Ne tür çiçek göndermek istediğinizi bizlere belirtin, kişiye özel hazırladığımız çiçek aranjman ve buketlerinin üzerine özel notunuzu ekleyin ve sizin için hemen adrese teslim edelim.