TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Eviniz ruhunuzu yansıtır ve enerjisi ile duygularınızı değiştirebilir. Yaptığınız dekorasyon ve kullandığınız tüm aksesuarlar evinizin havasını belirler. Karakteriniz ve tarzınız ile ilgili fikir verir.  Çiçekler yaşam alanlarının en özel parçasıdır. Evinizin tüm ambiyansını bir anda farklı bir hale dönüştürebilir. Önemli olan sizi ve evinizi yansıtacak doğru seçimleri yaparak ilerlemektir.

Evlere Yaz Havası Getirecek Çiçekler

Evlerinize yaz havası getirecek, içinizi ısıtacak ve farklılık yaratacak çiçekleri sizler için sıraladık.

Evlere Yaz Havası Getirecek Çiçekler Nelerdir?

Kalanşo Çiçeği 

Evlere yaz havası katan çiçeklerin başında Kalanşo çiçeği gelir. Yıl boyu yeşil kalabilen ve çiçek açabilen bu özel çiçekler, evinizde yaz havasını oluşturacak. Kalanşo çiçeği canlı renkleri ile evlerinizde göz doldurur. Bulunduğu ortamı gösterişli bir mekana dönüştürür. Kalanşo, kalın çiçekleri ve etli yaprakları ile dikkat çeker. Turuncu, pembe, beyaz, kırmızı sarı gibi pek çok renkte çiçek açan kalanşo evinizin enerjisini farklı bir noktaya taşıyacak.

Farklı tasarımlar ile sunduğumuz Kalanşo çiçeğini Wish Flowers Desing farklı ile satın alabilirsiniz.

Kalanşo Çiçeği Bakımı

Bakımı kolay olan Kalanşo çiçeği güneş alan temiz alanlarda yetişmekten hoşlanır. Aynı zamanda kalanşo çiçeği yaz aylarından bol bol sulanmalıdır. Sukulent ailesine dahil olan bu çiçekler güneş alan yerleri sever fakat direkt güneş ışığına maruz kalmamalıdırlar.

Sümbül Çiçeği

Sümbüller evinizde rengârenk bir ortam yaratmanızı sağlar. Salon çiçeği olarak bilinen sümbüller kokusu ile ortamdaki tüm havayı değiştirir.

Yılın büyük çoğunluğunu çiçekli geçiren sümbüller evlerinizde her zaman yaz havası oluşturacak. Özenle hazırlanan sümbül buketlerimize satın alabilir, evinize kattığı enerjinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Sümbül Çiçeği Bakımı

Sümbül çiçeği için hava şartları önemlidir. Sümbüller doğrudan güneş ışığına maruz kalmamalıdır. Soğuk havadan hoşlanmayan sümbüller rüzgarlı havayı sever. Toprağını nemli sevdiklerini için sulama sıklığına dikkat edilmelidir. Sümbüllerin bulunduğu ortam ile doğru orantılı olarak yaşama süresi değişebilir.

Begonya Çiçeği

Begonya çiçeği rengârenk ve canlıdır bu yüzden evinizin havasını değiştirecek en doğru seçimdir. Evinizin her köşesine renk katma potansiyeline sahiptir. Begonyalar yapraklarının görüntüsü ile evlerde oldukça tercih edilirler.

Begonya çiçeğinin güzel görüntüsü evinize çok yakışacak. Wish Flowers Desing aracılığı ile begonya çiçeklerine farklı tasarımlar eşliğinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Begonya Çiçeği Bakımı

Ev çiçeği olarak bilinen begonya çiçeklerini rüzgardan ve soğuk ortamlardan uzak tutmalısınız. Ilıman ortamlarda yaşayan begonya çiçekleri için çiçeklenme zamanlarında tam güneş ışığı almalarını sağlayabilirsiniz. Kısa ve küçük kök yapısına sahip begonyaları çok derin saksılarda büyütmemeye özen gösterebilirsiniz.

Antoryum Çiçeği

Ev çiçeği denilince akla ilk olarak Antoryum çiçeği gelir. Evlerinizi renklendirmek için en iyi seçimlerden birisidir. Tüm yıl boyunca çiçek açar ve bulunduğu ortamlara renk katar. Antoryum çiçeği zarifliği ile ön plana çıkar. Beyaz çiçekleri, pembe çiçekleri ve mor çiçekleri ile göz doldurur.

Antoryum çiçeği kalbi anımsatan yeşil yapraklarıyla evinizin baş tacı olacak. Dekorasyonunuza renk katacak antoryum çiçeğine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Antoryum Çiçeği Bakımı

Antoryum çiçeği mutlaka güneş gören bir ortamda bulunmalıdır ancak direkt güneş ışığına maruz kalmamalıdır. Antoryum çiçeğinin özellikle kış aylarındaki güneş alımına dikkat edilmelidir. Suya ihtiyaç olduğu düşünüldüğü yani toprağının kuru olduğu zamanlarda sulama yapılmalıdır. Ortalama bir sulama antoryum çiçeğine iyi gelecektir.

Ortanca Çiçeği

Yaz aylarının en özel bitkisi olarak bilinen ortanca çiçekleri evlerinizi renklendirir. Büyüklüğü ile kendisine hayran bırakır ve göz kamaştırır. Ortanca çiçeği yapraklarının büyüklüğü ile ön plana çıkar. Bu çiçekler yaygın olarak evlerde yetiştirilir. Bütçenize uygun hızlı teslimat seçenekleri ile ortanca çiçeğini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Ortanca Çiçeği Bakımı

Ortanca çiçekleri zengin ve nemli toprağı severler. Düzenli olarak sulanması gereken bir bitkidir. Ortanca çiçekleri özellikle yaz aylarında daha fazla suya ihtiyaç duyarlar. Toprağını kontrol etmeniz halinde uzun ömürlü yaşayan bir bitkidir.

Açelya Çiçeği

Beyaz, sarı, pembe, eflatun gibi tonlara sahip olan açelya çiçekleri evinizin enerjisini arttıracak. Kokusuz olmasına rağmen görüntüsü ile ortama farklı bir tarz katacak. Dekoratif amaçlı kullanılan açelya çiçekleri görünümü ile mest eder.

Açelya çiçeklerinin bulunduğu sitemizden dilediğinizi seçip sepetinize kolaylıkla ekleyebilirsiniz.

Açelya Çiçeği Bakımı

Açelya bitkisine sağlıklı bakabilmek için zengin ve humuslu toprakta yetiştirmelisiniz. Doğrudan güneşe maruz bırakmadan bir perdenin arkasından güneş almasını sağlamanız gerekir. Açelya çiçeklerini altında deliği olan ve suyun akabileceği bir saksı seçimi yaparsanız sağlıkla büyütebilirsiniz.

Gardenya Çiçeği

Gardenya çiçeği hoş kokusu ve rengi ile evlere yaz havası getirecek çiçekler arasında yerini alır. Şık görünümü sayesinde bulunduğu yeri güzelleştirir. Kolay bakımı nedeni ile evlerde oldukça tercih edilir. Beyaz çiçeği ve güzel kokusu ile mest eden gardenya çiçeğine Wish Flowers ayrıcalıkları ile ulaşabilirsiniz.

Gardenya Çiçeği Bakımı

Gardenya çiçeği sabah güneşini çok sever. Bu çiçekler soğuk bir yerde bırakılmamalı ve güneş almalıdır. Gardenya çiçeği çok fazla suyu sevmediği için kontrollü sulama gerçekleştirilmelidir. Bakımı zahmetli değildir evlerde kolaylıkla yetişebilir.

Sardunya Çiçeği

Harika çiçekleri ile sardunyalar evlerimizi süsler. Capcanlı renkleri hoş bir görüntü yaratır. Keskin kokuları ile evinizin havasını etkiler. Zarif çiçekleri iç mekanları güzelleştirmek için tercih edilir. Evinizi sardunyalar ile değerlendirmek istiyorsanız sardunya çiçekleri arasında tercih yapabilirsiniz.

Sardunya Çiçeği Bakımı

Sardunya çiçeği uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Hava alan nemli ortamda yetiştirilmeleri gerekir. Sardunyalar suyu çok seven bitkilerden değildir. Havanın sıcaklık durumuna göre sulama yapılırsa solmadan uzun süre evinizin değerlisi olabilir.

Evlerinize yaz havası getirecek çiçek çeşitlerine Wish Flowers Desing üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Klasik görünümlerinin dışında özenle hazırladığımız çiçekler evinizin göz bebeği olacak.  Evinize en uyumlu çiçeklere firmamız üzerinden aynı gün teslimat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Sorularınızı bizimle kolaylıkla paylaşabilir, tecrübelerimizi göz önünde bulundurarak sizi ve evinizi yansıtan çiçekleri sipariş verebilirsiniz.