TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Sevdiğimiz insanların sağlık sorunu yaşamaları hiç istemeyeceğimiz bir durum olsa da başımıza gelebilir. Hastalık geçiren sevdiklerinize anlamlı bir hediye ile geçmiş olsun dileklerinde bulunabilirsiniz. Sevdiklerinizin zor günlerinde yanında olmanız ve onlara kendilerini özel hissettirmeniz iyileşme sürecini hızlandıracaktır. Hastalık geçiren, ameliyat olan sevdiklerinizi mutlu etmek için birbirinden anlamlı hediyeleri tercih edebilirsiniz. Son yıllarda özel aranjmanlarla bütünleşmiş çiçekler, geçmiş olsun dileklerini iletmek isteyen kişilerin ilk tercihlerinden biridir. 

gecmis-olsun-kartina-yazilacak-dusunceli-mesajlar.jpg

Büyük bir operasyon geçiren tanıdıklarınızın bir an önce ayağı kalkmasını istediğinizi bir çiçek aracılığıyla ulaştırabilirsiniz. Geçmiş olsun dileklerinizi en iyi şekilde iletebileceğiniz çiçekleri seçerken özenli davranmanız gerekir. Canlı ve güzel kokulu çiçekler ile hastalık geçiren sevdiklerinize pozitif bir enerji geçirebilir, onların motivasyonunu arttırabilirsiniz. Renkli renkli çiçeklerin bir araya geldiği buketler ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 

Hastalık geçiren sevdiklerinize çiçek gönderirken not kartına dilediğinizi yazabilirsiniz. Sevdikleriniz çiçekleri görünce ne kadar mutlu olacaksa not kartını gördüklerinde kendilerini o kadar özel hissedeceklerdir. Onlara özel duygularınızı ve dileklerinizi not kartına yansıtabilirsiniz. Örneğin; ' en kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz’, ' umarım hemen iyileşirsin’, ' çok güçlüsün en kısa sürede neşeli hallerine geri dönmen dileğiyle ', ' benim için çok özelsin, hızlıca iyileş’ tarzında mesajlar ile sevdiklerinizin moralini yüksek tutmalarını sağlayabilirsiniz. Firmamız üzerinden geçmiş olsun çiçeklerini temin edebilir ve not kartına dilediğiniz mesajları yazabilirsiniz. 

Geçmiş Olsun Çiçeği Nasıl Olmalı?

Hasta olmak hiç kimsenin istemeyeceği bir durum olsa da maalesef herkes hayatının belli dönemlerinde hastalıklar ile mücadele eder. Hastalıkları atlatan, büyük bir operasyon geçirecek olan ya da geçiren kişilere güzel dileklerinizi iletmek isterseniz birbirinden anlamlı çiçekleri tercih edebilirsiniz. Çiçekler, gerek mis kokuları ile gerekse canlı renkleri ile herkesi büyüler. Hastalık geçiren insanların en çok ihtiyacı olan ise moral ve motivasyondur. Mis kokulu çiçekler ile hastalık geçiren kişilerin morallerini kolaylıkla yükseltebilirsiniz. 

Geçmiş olsun niyeti ile göndermek istediğiniz çiçekleri seçerken dikkatli davranmanız gerekir. Geçmiş olsun çiçeğini gönderirken çoğu zaman karşı tarafın mutlu olmasını ve moralinin yükselmesini hedeflersiniz. Bu hedef doğrultusunda tercihinizi canlı çiçeklerden yana yapmanız daha doğru olacaktır. Canlı çiçeklerin kokusu, dokusu sevdiklerinizi daha çok etkileyecektir. Fakat hastalık geçiren kişinin kokuya karşı hassasiyeti bulunuyorsa yapay çiçeklerden oluşan göz alıcı bir buket de tercih edebilirsiniz. 

Geçmiş olsun çiçeğini hastaneye göndermek istiyorsanız öncesinde mutlaka hastaneyi arayıp haber vermeniz gerekir. Her hastaneye çiçek göndermek mümkün olmadığı için öncesinde bu durumu netleştirmeniz faydalı olacaktır. Geçmiş olsun çiçeği gönderirken sevdiklerinizin özel hissetmesini istiyorsanız birbirinden çeşitli ve renkli çiçeklerin bir araya geldiği buketleri tercih edebilirsiniz. Özel aranjmanlarla bütünleşmiş çiçekler buket formunda olduğu gibi vazoda da olabilir. Vazoda canlı çiçekler göndererek güzel dileklerinizi iletebilirsiniz. İnternet adresimiz üzerinden birbirinden şık çiçek buketlerimizi inceleyebilirsiniz.

Sevdikleriniz Hastalandığında Hangi Çiçekleri Göndermelisiniz?

Çiçeklerin her çeşidi farklı bir güzelliğe ve anlama sahiptir. Hasta olan sevdiğiniz sizin için ne kadar değerliyse o kadar anlamlı çiçekler gönderebilirsiniz. Geçmiş olsun dileklerinizi iletebileceğiniz ve sevdiklerinizin mutlu olmasını sağlayacağınız bir sürü çiçek çeşidi bulunur. Tek bir çeşit çiçek gönderebileceğiniz gibi birçok çiçeğin bir araya geldiği buketleri de gönderebilirsiniz. Farklı çiçeklerin yer aldığı buketler daha renkli ve gösterişli duracağı için sıklıkla tercih edilir. 

Hastaya gönderilecek çiçekler özel aranjmanlarla bütünleştiğinde daha göz alıcı bir hediye ortaya çıkar. Buket formunda, saksıda ya da vazoda çiçekler göndererek güzel dileklerinizi en anlamlı şekilde iletebilirsiniz. Peki hastaya hangi çiçekler gönderilmeli? Hastaya gönderilen çiçekler arasında en çok tercih edilenler, saksı bitkileridir. Sevdikleriniz hastalandığında onlara orkide, gül gibi klasik ve derin anlamlar içeren çiçekler gönderebilirsiniz. Buddha pachira ağacı, massengena bitkisi, yucca bitkisi ve ananas bitkisi gibi son dönemlerin en popüler saksı çiçeklerini de tercih edebilirsiniz. 

Wish Flowers & Design olarak sizler için özel aranjmanlarla bütünleşmiş, göz alıcı çiçekleri hazırladık. Firmamız üzerinden ister buket formunda ister saksıda isterseniz de vazoda çiçek temin edebilirsiniz. İnternet adresimiz üzerinden birbirinden özel ve anlamlı çiçeklerimizi inceleyebilirsiniz. Sevdikleriniz hastalandığında onlara güzel dileklerinizi iletebileceğiniz çiçekleri firmamız üzerinden son derece uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz. Sevdiklerinize geçmiş olsun çiçekleri göndererek iyileşme süreçlerini hızlandırabilirsiniz.