TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Çiçekler, her ortama ve her duruma uyum göstermektedir. İnsanlar sevdiklerine duydukları yoğun sevgiyi ifade ederken çiçekleri tercih ettikleri gibi, hastalığı atlatan insanlara geçmiş olsun anlamında da çiçek hediye etmektedirler. Çiçeklerin gerek renkleri gerek kokuları ile insanları iyileştirici bir etki gösterdikleri söylenebilir. Bu durum, bazı ilaçların yapımında bile çiçeklerin gücüne ihtiyaç duyulması ile açıklanmaktadır. Özellikle geçmiş zamanlarda hastalıkların tedavisinde ilaçlardan çok bazı çiçekler ve otlar öne çıkmaktaydı. 

Geçmiş olsun çiçekleri ise iyileştirme amacıyla değil de hasta iyileştikten sonra enerjisini yükseltme ve pozitif enerji verme amacıyla kullanılmaktadır. Çünkü hastalığın etkisini en hızlı şekilde yitirmesi için kişinin psikolojik durumu çok önemlidir. Çiçekler de psikolojik olarak kişiye pozitif etki ettiği için hem anlamlı hem de etkili bir hediye olmaktadır. Geçmiş olsun çiçekleri ile sevdiklerinize duygularınızı daha somut bir şekilde ifade edebilir ve onların iyileşme süreçlerini hızlandırabilirsiniz. 

Hastalık geçiren yakınlarınızın yanına geçmiş olsun demeye gidemiyorsanız ve onları mutlu etmek istiyorsanız çiçek hediye etmek en doğru tercihlerden biri olacaktır. Özellikle uzakta olan ve zor bir hastalık atlatan sevdiklerinizi, bu şekilde mutlu edebilirsiniz. Firmamız üzerinden bizlerle iletişime geçerek çiçeklerimizi inceleyebilir ve birbirinden çeşitli çiçeklerimiz arasından istediğinizi tercih edebilirsiniz. Zor süreçlerden geçen sevdiklerinize destek olduğunuzu göstermek için birbirinden çeşitli aranjmanlarla süslenmiş çiçeklerimizi gönderebilirsiniz. 

geçmiş olsun çiçeği önerileri

Geçmiş Olsun Ziyareti İçin Çiçek Önerileri

Geçmiş olsun ziyaretine gönderilebilecek çiçek çeşitlerini İnceleyelim. Geçmiş olsun ziyaretlerinde tercih edilen çiçeklerin başında orkideler gelmektedir. Orkideler hem sadeliği hem de güzelliği ile insanları mutlu etmeye yetmektedir. Özellikle beyaz renkli orkideler zarafeti temsil etmektedir ve iyileşme süreçlerine katkıda bulunmaktadır. 

Güller ve lilyum çeşitleri de geçmiş olsun ziyaretlerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Hasta kişilere gönderilen güller çoğu zaman beyaz renklerde karşımıza çıkmaktadır. Bunların haricinde papatyalar da zorlu süreçlerde insanların moralinin düzelmesi için fazlasıyla etkilidir. Bu çiçek çeşitleri, özel aranjmanlarla bütünleştiğinde çok daha anlamlı hale gelmektedir. 

Firmamız üzerinden bizlerle iletişime geçerek özel aranjmanlara sahip çiçeklerimizi inceleyebilirsiniz. Canlı ve yapay çiçek çeşitlerinin birçoğunu firmamız üzerinden temin edebilirsiniz. Kaliteli ve mis kokulu çiçeklerimizle sevdiklerinizin iyileşme süreçlerine katkıda bulunabilirsiniz. 

Geçmiş Olsun Ziyaretine Çiçek Göndermenin Önemi

Geçmiş olsun ziyaretine gönderilen çiçekler, hasta insanların iyileşme süreçlerine katkıda bulunmaktadır. Özellikle hasta insanlar, normal insanlara göre ilgiye daha çok ihtiyaç duydukları için böyle bir güne gönderilen çiçek onları çok mutlu etmektedir. Geçmiş olsun çiçekleri genellikle renkli, canlı ve kokulu tercih edilir. Renkli ve parlak çiçekler hasta insanların etrafa daha olumlu bakmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda mis kokulu çiçekler de olumlu enerji vereceğinden daha çok tercih edilmektedir. 

Çiçekler, çok çeşitli olduğundan isteğe bağlı olarak seçim yapılmaktadır. Dolayısıyla bu hediyelerin maddi boyutundan ziyade manevi boyutu öne çıkmaktadır. Manevi olarak insanlara değerli olduklarını hissettirmektedir. Özellikle farklı şehirlerde yaşayan sevdiklerinize çiçek göndererek yanlarında olduğumuzu ifade edebilirsiniz. Aynı zamanda geçmiş olsun çiçekleri ile birlikte ufak hediyeler de göndererek çiçeğin daha anlamlı hale gelmesini sağlayabilirsiniz. 

Ufak hastalık ya da büyük ameliyat geçiren sevdiklerinize manevi olarak güç vermek ve morallerini yükseltmek için güzel kokulu çiçek buketleri gönderebilirsiniz. Böylelikle kötü gün dostu olduğunuzu en net şekilde gösterebilirsiniz. İnternet adresimiz üzerinden çiçek çeşitlerimizi, buketlerimizi ve özel aranjmanlarımızı inceleyebilirsiniz. Uzman ekibimizden çiçekler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. İnternet üzerinden güvenilir çiçek alışverişi yapmak için firmamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Geçmiş Olsun Çiçeği Kimlere Gönderilir?

Geçmiş olsun çiçeği daha çok insanların sevdiklerine, kötü günleri atlatmalarını temenni ederek gönderdikleri çiçeklerdir. Geçmiş olsun çiçeğinin gönderilmesi için iki tarafın çok samimi olması gerekmektedir. Kimi zaman işçi-patron arasında kimi zaman öğretmen-öğrenci arasında geçmiş olsun çiçeği gönderildiğine rastlanmaktadır. Kısacası geçmiş olsun çiçeğini çok sevdiğiniz birine gönderebileceğiniz gibi resmi bir ilişkiye sahip olduğunuz kişilere de gönderebilirsiniz. 

Geçmiş olsun çiçeğini, birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınıza göndererek bir an önce işe dönmesini temenni ettiğinizi belirtebilirsiniz. Bu sayede iş arkadaşınızın kendini iş yeri için önemli ve değerli biri olarak hissetmesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda eşinize ya da sevgilinize hasta olduğunda çiçek hediye ederek, hastalıkta ve sağlıkta yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Eşinize hediye ettiğiniz çiçek sayesinde onu çok mutlu edebilirsiniz. 

Geçmiş olsun çiçeğinizi arkadaşlarınıza da gönderebilirsiniz. Bu sayede onlara zor süreçlerinde moral ve motivasyon sağlayarak iyileşme süreçlerine katkıda bulunabilirsiniz. Bunların haricinde doğum yapan arkadaşlarınıza ya da ameliyat olan tanıdıklarınıza da geçmiş olsun dileklerini çiçek göndererek iletebilirsiniz. Firmamız üzerinden geçmiş olsun dilekleriniz için en uygun çiçek çeşidini kolaylıkla bulabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi sahibi olmak ve fiyatlarımızı incelemek için firmamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Geçmiş Olsun Çiçeği Nasıl Olmalıdır?

Geçmiş olsun çiçeği, daha çok iyileşme sürecini hızlandırmaya yönelik olduğu için hastada olumlu duygular canlandırabilmesi gerekmektedir. Geçmiş olsun çiçeğinin nasıl olması gerektiğini inceleyelim;

  • Hastalığını yeni atlatmış ya da atlatmak üzere olan kişilere çiçek gönderirken herhangi bir alerjik durumu olup olmadığını bilmeniz gerekmektedir. Canlı çiçeğe alerjisi olan kişilere yapay çiçek göndermeniz daha doğru olacaktır. 
  • Canlı çiçek gönderecekseniz, hasta kişinin ne denli rahatsız olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. Çünkü bazı çiçeklerin kokusu çok yoğun olduğundan rahatsızlığı olan insanlara iyi gelmeyebilir. Kişinin sağlık durumuna uygun tercih yapmanız gerekmektedir. 
  • Geçmiş olsun çiçeği göndereceğiniz kişinin en sevdiği çiçek türünün ne olduğunu biliyorsanız ona göre seçim yapmanız tavsiye edilmektedir. Fakat eğer canlı çiçek gönderecekseniz mevsimin uygun olup olmadığına da dikkat etmeniz gerekmektedir. Hastaya en sevdiği çiçekleri göndermek, moral motivasyon açısından çok büyük katkı sağlamaktadır. 
  • Geçmiş olsun çiçeklerinin olmazsa olmazlarından biri, not kartıdır. Özellikle uzakta olup hasta olan sevdiklerinize çiçekle birlikte anlamlı notlar da ulaştırarak iyileşme sürecine katkıda bulunabilirsiniz. Not kartları sayesinde güzel dileklerinizi daha anlamlı bir şekilde iletebilirsiniz. 
  • Geçmiş olsun çiçeği ile birlikte ayıcık gibi ufak tefek hediyeler göndermek, çoğu zaman daha etkili olmaktadır. Hastanın kendini daha iyi hissetmesi için tatlı, küçük hediyeler gönderebilirsiniz. 
  • Çiçek göndereceğiniz hasta, hastanede yatıyorsa ve çiçeği hastaneye gönderecekseniz mutlaka hastane ile önceden iletişime geçmeniz gerekmektedir. Hasta odasına çiçek alınıp alınmayacağı ile ilgili bilgi alındıktan sonra çiçeğin gönderilmesi daha doğru olacaktır. 
  • Geçmiş olsun çiçeği göndereceğiniz kişiyle samimiyetiniz yoksa daha sade tercihler yapabilirsiniz. Böylelikle çok samimi olmasanız da karşı tarafı mutlu ederek iyileşmesinin hızlanmasına katkıda bulunabilirsiniz. 
  • Hasta olan kişi müdürünüz ya da patronunuzsa çiçek tercihinizi daha zarif modellerden yana yapmanız tavsiye edilmektedir. Örneğin; orkideler, bonsai ağacı ya da barış çiçeği arasından kendinize uygun seçim yapabilirsiniz. 
  • Hasta olan kişi aileden biri ya da eşiniz, sevgilinizse göndereceğiniz çiçeğin daha yoğun duyguları barındırması gerekmektedir. Sevdiğinize olan bağlılığınızı, duygularınızı en doğru şekilde ifade eden çiçeklerden yana tercih yapmanız önerilmektedir. Özel aranjmanlarla bütünleşmiş çiçekleri tercih ederek, sevdiklerinizin mutluluğu olmasını sağlayabilirsiniz. 

Wish Flowers & Design olarak sizler için birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı çiçekleri hazırladık. Firmamız üzerinden geçmiş olsun dileklerinize en uygun çiçekleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Aynı zamanda tercih ettiğiniz çiçekleri özel aranjmanlarla bütünleştirerek daha anlamlı hale gelmesini sağlayabilirsiniz. İnternet adresimiz üzerinden çiçeklerimizi inceleyerek amacınıza en uygun modeli temin edebilirsiniz. Bakımı eksiksiz yapılan ve güzelliği ile ön plana çıkan çiçeklerimizi güvenilir bir şekilde sipariş edebilirsiniz.