TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Kız isteme merasimlerinde yerini bulması gereken bazı gelenekler vardır. İsteme çiçeği de kız isteme merasimlerinin olmazsa olmazlarından biridir. Kız istemeye giderken genellikle gül tercih edilir. Gül; sevgiyi ve tutkuyu sembolize ettiği için kız isteme merasimleri için en uygun çiçeklerdendir. Kız isterken çoğu zaman kırmızı güller tercih edilir. Güller, buket formunda verilebileceği gibi vazoda da son derece dikkat çekici olacaktır. Kız istemeye giderken her detayı ince ince düşünmeniz gerekir. Gülleri de oldukça özel bir formda verirseniz daha unutulmaz bir an yaşayabilirsiniz. 

Kız istemeye giderken hazırladığınız güllerin formu ve sayısı oldukça önemlidir. Herkesin geleneğine göre gül sayısı farklılık gösterse de ortak sayılar da vardır. Güllerin sayısı farklı oldukça anlamları da farklı olacağı için üzerine düşünerek tercih yapmanız gerekir. İstemeye giderken genellikle güllerin sayısının fazla olması beklenir. Peki kız istemeye giderken kaç tane gül alınmalı? Bu sorunun bir tane cevabı yoktur. Kız istemeye giderken genellikle 41 tane gül tercih edilse de farklı sayılar da karşımıza çıkar. 41 tane gül, sevdiğinizin sizin için çok özel olduğunu ifade eder. Sevdiğiniz kişiye kendini özel hissettirmek istiyorsanız 41 tane gülün bulunduğu buketleri tercih edebilirsiniz. 

kız isteme çiçeği

Kız istemeye giderken 63 tane gülden oluşan buket hazırlatanların sayısı da oldukça fazladır. 63 gül bir arada görsel şölen oluşturduğu için kadınlar tarafından fazlasıyla beğenilir. 63 gülün anlamı da oldukça derindir. Sevdiğinizi istemeye giderken 63 gül verirseniz ona hayatınızda en değer verdiğiniz kişi olduğunu hissettirebilirsiniz. Son yıllarda kız isteme merasimleri için 101 tane gül buketi de oldukça yaygın bir hâle gelmiştir. Gül sayısı fazla oldukça daha büyüleyici bir tablo ortaya çıkacağı düşünülür. Sizler de en özel günleriniz için dikkat çekici gül buketlerini tercih edebilirsiniz.

Kız İsteme Çiçeği Nasıl Olmalı?

Kız isteme çiçeğinin nasıl olması gerektiği sık sık gündeme gelir. Kız isteme çiçekleri birbirinden farklı tasarımları ile karşımıza çıkar. Kız isteme çiçeği denildiğinde akla ilk olarak kırmızı gül buketleri gelir. Kırmızı gül buketlerinin sayısı oldukça önemli bir detaydır. Güllerin sayısının tek sayı olmasına dikkat etmelisiniz. Güllerin sayısının 11, 41, 63 gibi tek sayılar olması günün anlam ve önemi için çok daha uygundur. Güllerin tek sayı olması, sevdiğinize ' onun bu dünyada eşsiz olduğu ' mesajını verecektir. Güllerin formu ve sayısı ile çok derin anlamlı mesajlar iletebilirsiniz. 

Kız isteme çiçeğinin nasıl olacağını belirlerken gelinin neyi sevdiğini de göz önünde bulundurmalısınız. Gelin gül buketi görürse mi daha mutlu olur yoksa vazo içinde güller görürse mi? İlk olarak bu soruyu cevaplamanız gerekir. Daha sonra ise gül buketine ya da vazo içinde güllere özgün bir dokunuş yapabilirsiniz. Böylelikle sevdiğiniz kişinin kendini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Örneğin; vazoda gülleri tercih ederseniz renkli taş ya da peluş ayıcık detayı ile isteme çiçeğinize kendinizden bir şeyler katabilirsiniz. 

Son yıllarda kız isteme çiçekleri oldukça çeşitlidir. Birbirinden farklı tasarımlara sahip kız isteme çiçekleri ile sevdiğinizin mutluluğuna vesile olabilirsiniz. Firmamız üzerinden birbirinden çeşitli ve özel aranjmanlarla bütünleşmiş çiçekler arasından seçim yapabilirsiniz. Firmamız bünyesinde yer alan çiçekler son derece özgün tasarımları ve uygun fiyat seçenekleri ile en özel günlerinizde sizlere eşlik edecek. Kız isteme merasimlerinin daha güzel ve özel geçmesi için dikkat çekici çiçeklerimizi inceleyebilirsiniz. Yıllara dayanan tecrübemize güvenerek bizleri tercih edebilirsiniz.