TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

“Nikaha hangi çiçekler gönderilir?” sorusuna yanıt arıyorsanız, sorunuzun cevabı burada. Nişan, nikah, düğün gibi sevdiklerinizin mutlu günlerinde onların mutluluğuna ortak istiyorsanız Wish Flowers Design tarafından hazırlanıp sizi temsil edecek çiçekleri tercih edebilirsiniz.

Nişan, nikah ya da düğün çiçekleri özellikle katılamadığınız davetlerde kurtarıcınız olmaktadır. Tabi ki herkes sevdiklerinin en mutlu günlerinde yanlarında olmak ister ama bazen istenmeyen durumlar söz konusu olabilmekte ve davette sevdiklerinizin yanında olamamaktasınız. Bu gibi durumlarda asla panik olmanıza gerek yok çünkü Wish Flowers Design sizinle. Taze ve mis kokan çiçekler kurtarıcınız olacak.

nikaha-hangi-cicekler-gonderilir.jpg

Sevdikleriniz için önemli olan anlamlı günde çiçek göndererek jest yapmak isterseniz çiçek sepeti, ayaklı sepet, aranjman gibi birçok farklı tasarıma sahip modelleri tercih edebilirsiniz. Değişik çiçek çeşidi ve değişik tasarımlardan oluşan nikah çiçeğini gerbera, gül, lilyum gibi seçenekler arasından değerlendirebilirsiniz. Sevdiklerinize, onları düşündüğünüzü gösteren bir tebrik mesajının yer aldığı bir kart ile göndereceğiniz çiçekle her zaman yanlarında olduğunuzu hatırlatabilirsiniz.

Nişan, Düğün ve Nikah Çiçeği Çeşitleri Wish Flowers Design’da

Karanfil, orkide, gül gibi birçok çiçek çeşitleri ile saksıda, vazoda, ayaklı modellere sahip çiçek aranjmanlarımızı nikah törenine gönderebilirsiniz. Eğer aranjman tercih etmek istemiyorsanız dilerseniz tek bir çiçek çeşidinin bulunduğu modelleri de değerlendirebilirsiniz.

Çiçek siparişi her ne kadar kolay bir iş gibi gözükse de, aslında tüm özel günlerde çiçek seçimi yapmak oldukça özen isteyen bir iş. Katılamadığınız özel günlerde sizi temsil edecek olan Wish Flowers Design ile çiçekleriniz sağlam ve güvenli bir şekilde sevdiklerinize ulaşacaktır.

Geçmişten günümüze her ne kadar nikah, düğün gibi özel günlerde çiçek siparişi verilirken çelenkler tercih edilse de, yavaşla bu seçim yerini daha farklı modellere bırakmaya çoktan başladı. Daha modern tasarımlı olan, örneğin bir vazo içerisinde tasarlanan çiçekler, daha kullanışlı olacaktır. Çelenk gibi taşıması zor ve özellikle nikah sonrası ev gibi ortamlarda değerlendirilemeyecek modellere karşı çiçek olarak vazo içerisinde bir seçim yapmanız daha iyi olabilir. Eğer farklı bir çiçek göndermeyi istiyorsanız vazo yerine kutu da tercih edebilirsiniz. Kutuda çiçekler son zamanların en çok tercih edilen modellerinden olarak, en güzel anları, özel günleri daha anlamlı kılmaktadır. Tabi ki Wish Flowers Design’da tercih edeceğiniz seçenekler bu kadarla da sınırlı değil. Rengarenk, göz kamaştırıcı renklerde ve tasarımlarda buketler de iyi birer alternatiftir. Tabi göndereceğiniz yerde çiçek buketleri, genellikle masanın üzerinden konumlandırılabileceği için diğer çiçeklere göre biraz daha kısa ömürlü olabilmektedir. Bu tarz modelleri mümkün olduğunca kısa zaman içerisinde vazoya koymakta fayda var.

Düğün ya da nikah çiçeğini göndereceğiniz mevsimi de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Mevsimin en güzel çiçeklerini tercih ederek de farkınızı belli edebilirsiniz. Bunun yanı sıra özellikle nikah, düğün gibi merasimlerde beyaz renkli çiçeklerin her zaman asil ve şık durduğunu söyleyebiliriz. Başta orkide olmak üzere birçok beyaz çiçekten yararlanılabilir.

Hangi Konsepte Hangi Nikah Çiçeği Gönderilir?

Düğün ya da nikah için göndermek üzere bir çiçek arıyorsanız eğer, çiçeği göndereceğiniz yerin konseptini de göz önünde bulundurmanızda fayda var. Mesela kır düğününe gönderilecek olan çiçekle, salon düğününe gönderilecek olan çiçek tabi ki farklılık gösterecektir. Kapalı bir salonda yapılan nikah organizasyonuna kırmızı gül gönderebilecekken, kır düğününe göndereceğiniz çiçeği orkide seçebilirsiniz. Hatta aralara da antoryum serpiştirerek harika bir görüntü elde edebilmek mümkün. Bunları dilerseniz vazo konseptinde tercih edebilirsiniz.

Resmi bir nikaha katılacaksanız ya da son anda bir işiniz çıktı ve katılamadıysanız ayaklı tasarıma sahip bir çiçek göndermeyi düşünebilirsiniz. Bu gibi tasarımlarda pembe, beyaz, kırmızı gibi renk seçeneklerine sahip olan modellerden yana tercihinizi kullanabilirsiniz.

Her çiçeğin bir anlamı olduğu gibi tercih edeceğiniz çiçeğin de bir anlamı bulunmaktadır. Örneğin gerbera, hem mutluluğun hem de bereketin simgesi olarak kabul edilmektedir. Bu yüzden nikah davetleri için gerbera da iyi bir seçim olabilir. Eğer sizin için seçeceğiniz çiçeğin gösterişli olması önemliyse kırmızı güllerin ağırlıklı olduğu modellerimize de göz atabilirsiniz.

Nikah çiçeğini kır düğünü ya da samimi bir aile düğünü için istiyorsanız fazla süslü olmayan, sade modellere yönelebilirsiniz. Genellikle kır düğünleri için rengarenk çiçeklerin bir araya geldiği, abartıya kaçmayan seçimler yapılabilir. Soft renk seçeneğine sahip olan çiçeklerden yana şansını kullanabilirsiniz. Ya da pembe, mor, beyaz gibi bir orkide de kurtarıcı olabilir.

Nikah Çiçeği Nereden Alınır?

Nikaha, düğüne, nişana… En anlamlı organizasyonlara göndereceğiniz, özel günleri taçlandıracak olan çiçekler Wish Flowers Design hep yanınızda. Sevdikleriniz için özel olarak hazırlanarak, özel günlere gereken önemi verdiğinizi gösterecek olan tasarımlarımız arasından zevkinize göre dilediğinizi seçebilirsiniz.

Wish Flowers Design’dan gerçekleştirecek olduğunuz online alışverişlerinizde kredi kartı ile ödeme  yöntemini tercih edebilir ya da havale/eft tercih edebilirsiniz. Hem güvenli hem hızlı bir şekilde sitemizden alışveriş oluşturabilecek, tercih edeceğiniz çiçek dilediğiniz saat ve tarihte, istediğiniz adrese teslim edilebilecek.

Sevdiklerinizi şaşırtmak istiyorsanız, tek ihtiyacınız olan Wish Flowers Design. Sizin için özenle seçip, hazırladığımız tüm çiçek modellerimizi sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz. Ne zaman isterseniz, 7/24 sitemizden üzerinden siparişinizi sadece birkaç dakika içerisinde oluşturabilirsiniz. Üstelik sipariş vermiş olduğunuz tüm çiçekler belirtmiş olduğunuz adrese teslim ediliyor.