TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Burçlara göre çiçek seçimi yapmak, kulağa ilk etapta saçma gelse bile, astroloji her burç için farklı çiçeklerin uyumlu olduğunu ve farklı hisler uyandırdığını söylüyor. Çiçekler, mis kokulu ve estetik duruşu ile insan üzerinde pozitif etki yaratan bitkilerdir. Her renkte ve türde çiçekler, kişiye özel anlam içerir. Burçlara göre bu çiçekler farklılık gösterir.

burçlara göre çiçekler

Çiçek almak istediğiniz sevdiklerinizin hangi burçtan olduğunu bilmek, doğru çiçek seçimi için size yardımcı olacaktır. Wish Flower Design, sevdiklerinizin burcuna uygun olacak çiçekleri sizler için araştırıyor ve en uygun çiçekleri sizlere sunuyor.

Koç Burçları İçin Çiçek Seçimi

Koç burçlarının en sevdiği mevsim ilkbahardır. Koç burcuna göre çiçek almak istediğinizde, sümbül çiçekler imdadınıza yetişir. Mavi, mor, pembe ve beyaz renk sümbüller, alıcı güzelliği sayesinde koç burçlarının aklını başından alır. Bir koç burcu için çiçek almak istiyorsanız, ilkbaharda coşan çiçeklerden çok şık bir buket oluşturabilir ve değer verdiğiniz koç burcu insanını mutlu edebilirsiniz.

Boğa Burcu İçin Çiçek Aranjmanı

Hayatı ve yaşamayı çok seven boğa burçları, canlı çiçeklere âşıktır. Canlı çiçeklerin, canlı renklere sahip olması onlar için olmazsa olmaz güzelliktedir. Bir boğa burcunu karışık çiçek buketi aranjmanı ile çok kolay şekilde mest edebilirsiniz.

İkizler Burcu İçin En Şık Çiçekler

İkizler burcu, git gel ruh hali ile bilinir. Ancak çiçek konusunda bir o kadar net olan bir burçtur ikizler. Çiçekler arasında her zaman farklı bir yere sahip olan kırmızı güller, ikizler burcu için aslında bambaşka anlamlar içerir. Kocaman bir kırmızı gül buketi, ikizler burcu bir sevdiğinize özel gününüzü kutlamak için en doğru seçecek olacaktır.

Yengeç Burcu Çiçekleri

Kendine özgü doğal bir güzelliğe sahip olan kır çiçekleri, yengeç burçlarının favori çiçek çeşidi olarak bilinir. Yengeç burçlarının karakterlerine ve yaşam stiline uygun olan kır çiçekleri, tıpkı yengeç burçları gibi özgür ve bağımsız bir hayatı temsil etmektedir.

Aslan Burcu İçin Çiçekler

Aslan burcu, baskın ve lider ruhlu olarak bilinir. Yüksek ve gösterişi seven aslan burçları, çiçeklerde de bu arayışını sürdürmektedir. Bu nedenle orkide, aslan burcunu temsil eden çiçek türüdür. Farklı ve sıradanlıktan çok uzak çiçek renkleri aslan burcunun kalbini çalar. Orkidenin her zevke hitap edecek çeşitlilikteki renkleri, bir aslan burcu için tercih sebebidir.

Başak Burcuna Göre Çiçek Aranjmanı

Başak burcu, her ne kadar hayatın içinde düzeni seven bir burç olsa bile, çiçek seçimini karışık çiçek buketinden yana kullanır. Karışık çiçeklerin girdiği her ortamda dikkat çekecek güzellikte olması, başak burcunun ruh halini temsil eder niteliktedir. Karışık bir çiçek buketi hediye edildiğinde, düşünülmüş olma fikri bile başak burcunun havalara uçmasına yeterli olacaktır.

Terazi Burcuna Özel Çiçek Çeşitleri

Terazi burcu, çiçeklerde el değmemiş güzelliği tercih eder. Beklenmedik bir anda gelen sonbahar çiçeklerinden oluşturulmuş bir çiçek aranjmanı, terazi burcu için çok derin duyguları ifade eder.

Akrep Burcu Çiçekleri

Akrep burcu, özgürlüğüne ve gezmeye çok fazla düşkündür. Hareket etmeyi ve boş kaldığı her an doğa yürüyüşlerini de çok sever. Bu yüzden akrep burcunu mutlu etmek için kır çiçeklerinin doğayı anımsatan mis kokusundan yararlanabilirsiniz.

Yay Burcu İçin Çiçek Seçenekleri

Yay burcu, her zaman farklılıklardan hoşlanır. Otantik çiçek türleri tam olarak yay burcuna göredir. Tıpkı akrep burcu gibi, kır çiçeklerinden oluşturulmuş bir çiçek aranjmanı ile yay burcunu mutluluğun doruklarına taşıyabilirsiniz.

Oğlak Burcuna Uygun Çiçek Türleri

Oğlak burcu, kışın doğmasından sebep midir bilinmez, kış çiçeklerini çok sever. Zamansız çiçekler her zaman ilk tercihleri olmuştur. Bu yüzden oğlak burcuna menekşe gibi çiçekler alarak dikkatini çekebilirsiniz.

Kova Burcu İçin Çiçekler

Kova burcu, doğanın güzelliklerinden faydalanmayı seven bir burçtur. Aloe vera gibi çiçekler kova burcunun ilgisini çeker.

Balık Burcuna Çiçekler

Balık burcu, adı gibi suyu seven çiçeklerden hoşlanır. Birazda duygusal olduklarından nilüfer gibi, su zambakları gibi sevgiyle büyütülen çiçek türlerini her zaman etrafında ister.

Her Burca Özel Çiçekler Wish Flower Design’de

Çiçekler, gittiği yere gülümseme ile beraber giden, zamansız hediyelerdir. Çiçek buketi oluşturmak istediğiniz kişinin zevkini, kişiliğini hatta burcunu bilmek size avantaj sağlayacaktır. Her burca uyumlu çiçek çeşitleri Wish Flower Design’de sizleri bekliyor.

Birbirinden şık, rengârenk ve taze çiçeklerle firmamız sevdiklerinizi mutlu etmeyi hedefliyor. Web sitemizde yer alan geniş ürün yelpazesine göz gezdirip, sevdiğiniz insanların burcuna uyumlu çiçek modellerinden bir çiçek aranjmanı oluşturabilirsiniz.

Kaliteli hizmetin ve kolay alışverişin tek adresi olan Wish Flower Design, beğendiğiniz çiçekleri son derece özenli şekilde buket haline getiriyor. Yapmanız gereken tek tıkla sipariş oluşturmak ve çiçek aranjmanın ulaşmasını istediğiniz adresi belirtmektir. Belirtilen zaman diliminde, dilediğiniz çiçek sevdiğinize iletiliyor.

Özel günlerin, evlilik tekliflerinin olmazsa olmaz hediye tamamlayıcısı görevi gören çiçek aranjmanlarına, Wish Flower Design kalitesinde ulaşmak için hemen web sitemizi ziyaret edin ve siparişinizi oluşturun. Değer verdiğiniz insanların yüzünde gülümseme, hatıralarında tatlı bir iz bırakmak Wish Flower Design sayesinde işte bu kadar kolay.