TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Vazo çiçekleri iç ve dış mekanları güzelleştirir. Evinizi daha davetkar hale getirir ve bahçeye, terasa veya balkona renk katar. Her buketin, çiçekleri güzelleştirmek ve daha uzun süre dayanmasını sağlamak için kendi vazosu vardır. Çiçek çeşitlerinden en iyi şekilde yararlanmak için onları doğru vazoyla zenginleştirmek daha iyidir.

dekoratif-vazo.jpg

Yalnız saplardan çiçek patlamalarına kadar her buketin kendine ait bir kabı vardır. Doğru vazoda çiçekler daha uzun süre ve daha parlak bir şekilde dayanıklılık göstermektedir. Aslında çiçeği canlı tutan vazonun özellikleridir. Bu konuda dekoratif vazo çiçekleri geniş ürün yelpazesi ile Wish Flowers ürün portföyünde yer almaktadır.

Dekoratif Vazo Çiçekleri Özellikleri

Büyük saplı çiçekler için heybetli saplı zambaklarla uyum sağlayan, görkemli bir buket en uygun seçenek olacaktır. Silindirik bir vazo dekoratif amaçlı seçenekleri ile çiçek aranjmanlarını seven herkesin dolabının vazgeçilmezidir.

Yüksek kenarlı yuvarlak tabanlı vazolar, büyük saplı çiçekler ve uzun, hacimli buketler için mükemmeldir. Bu nedenle zambakların yanı sıra gladioli, ortancalar, ayçiçekleri, birkaç düzine çiçekten oluşan büyük buketler ve cömert yapraklı buketler ile harika bir uyum sağlayacaktır.

İster basit bir cam vazo, ister renkli, hatta metalik olsun, dekoratif etki sağlarken, sapların nefes alması ve yaprakların gelişmesi için çiçeklere bir alan bırakırlar. Wish Flowers şık vazo çiçekleri seçenekleri ile çok kalabalık ve etkili çeşitlere sahiptir.

Dekoratif Vazo Tasarım Özellikleri

Türünün harika bir klasiği olan top vazo ev dekorasyonunda çok önemli bir yere sahiptir. Yuvarlak şekliyle bu küçük vazo çok az derinlik sunar ancak küçük yuvarlak bir buketin mükemmel tamamlayıcısıdır. Papatyalar, karanfiller ve güller top vazolarda harikalar yaratır.

Sapları vazonun yüksekliğine göre ayarlamak için kesmek faydalı olabilir ve sert saplar genellikle buket üzerinde tutuşu korumak için daha uygundur. Uyumlu bir sonuç için bir diğer iyi refleks, çiçeklerin vazo açıklığının kenarlarını kaplayacak kadar çok olması gerektiğidir. Wish Flowers vazo modelleri hem ev hem de iş yerlerinde harika bir uyum yaratmaktadır.

Uygun Tasarımda Vazo Modelleri

Lale veya tropik çiçekler gibi güçlü saplara sahip uzun bir buket için kare veya dikdörtgen tabanlı vazolar idealdir. Silindirik vazo da bir seçenektir ancak kübik vazoların net çizgileri daha çağdaş bir hava ve mükemmel bir denge sağlar.

Vazo şeffaf ise, ince dalların tabanda yarattığı vakum etkisine dikkat edilmesi gerekir. Bu durumda vazonun dibine yerleştirilen çakıl taşları veya buketin etrafına eklenen dallar ve yapraklar oranların yeniden dengelenmesine yardımcı olur. Bu konuda Wish Flowers vazo çeşitleri, en uygun tasarımda ve en geniş özelliktedir.

Dekoratif Vazo Seçenekleri

Yeni çiçek buketinizi vurgulamak ve iç mekanınızı dekoratif hale getirmek için vazo seçimi çok önemlidir. Çiçeklerinizin mümkün olduğu kadar uzun süre güzel kalması için estetik kriterlerin ötesinde pratik kriterleri de dikkate almanızda fayda var.

Bu noktada iş yerlerine tercih ettiğiniz ya da ev ortamında dekor sağladığınız ürünler çok geniş bir portföye sahiptir. Wish Flowers vazolu çiçek çeşitleri yaşam alanlarınızı çok daha canlı ve şık bir ortama çevirmektedir.

Dekoratif Vazo Modelleri

Silindirik vazo, tüp vazo olarak da adlandırılan bu vazo, büyük çiçek buketleri için olduğu kadar klasik yuvarlak buketler için de idealdir. Güller, laleler, ortancalar ve hatta anemonlar bu tür vazolara mükemmel uyum sağlayacaktır.

Konik vazo, adından da anlaşılacağı gibi konik vazo, koni şeklindedir. Yükseklikteki açıklık buketinize daha fazla özgürlük verecek ve bu da ona doğrudan daha kırsal bir tarz kazandıracaktır. Bunun için kozmos, çimen ve papatya gibi çiçekler iyi bir şekilde vurgulanacaktır.

Soliflore vazo, çok uzun ve ince, hem şık hem de zarif olan soliflore vazo, bir çiçeği, hatta iki veya üç çiçeği öne çıkarıyor. Bir buket çiçek için değil, okaliptüs gunnii dalları, pamuk veya kurutulmuş çiçekler için uygundur.

Top vazo, ikonik ve tasarımlı top vazo, çiçekleri estetik bir şekilde yerinde tutarken buketinizin saplarının da rahatlamasını sağlar. Dahlialar, karanfiller, anemonlar veya leylaklarla çok iyi gidecekler. Genelde Wish Flowers ürün portföyünde her alan uygun seçenekler mevcuttur.

Dekoratif Vazo Tasarım Çeşitleri

Şeffaf bir vazo, en çok buketle eşleşecek olan çiçek çeşitlerinin uygun seçenekleri arasındadır. Tüm çiçekler için uygun olacaktır. Büyük ve renkli buketler için ideal olup, daha küçük alanda ferahlık hissi verilmesine yardımcı olur.

Renkli bir vazo, rengi açısından her şey için idealdir. Ancak risk almaktan kaçınmak için beyaz, siyah, bej, pudra pembesi veya gri bir vazo ile sadeliği tercih edebilirsiniz. Vazo rengini buketinizdeki çiçeklerin rengiyle eşleştirmek de iyi bir fikir olabilir.

Bu konuda Wish Flowers seramik vazo çeşitleri de çok geniş bir dekoratif özelliğe sahiptir. Aynı zaman Wish Flowers ürünleri son derece şık ve her alana uyum sağlayan tasarım özelliklerindedir.

Görsel Zevke Uygun Dekoratif Vazo Çeşitleri

Görsel açıdan çekici büyük bir çiçek aranjmanı oluşturmak için ortancalar, yıldız çiçekleri, düğünçiçekleri gibi orkidelerden oluşan dekoratif bir vazo son derece şık ve gösterişli olmaktadır. Aynı zamanda Wish Flowers vazo çiçekleri modelleri de bu anlamda çok farklı ve uyumlu özelliklere sahiptir.

Genelde farklı renklerde ve boyutlarda satışa sunulan dekoratif vazoya sahip çiçek çeşitleri en fazla tercih edilen seçenekler arasındadır. Bununla birlikte her ortamda ya da her durumda kişi ya da alanlara uyum sağlamaktadır.

Vazo Seçiminde Uygun Renk Kombinasyonu

Bir çiçek buketi, basit bir çiçek kompozisyonu ile çok hoş görünmez. Canlı bir renk dokunuşu veya solgun ayrıntılar fark yaratacak. İşte bu noktada en önemli konu vazo renk seçiminizde, vazonun dikkat çeken özelliklere sahip olmasıdır. İç mekandaki çiçek renklerini yeniden düzenlemenize yardımcı olmak için bir vazo almayı tercih edebilirsiniz.

Sarı çiçekler için, kontrast renkli bir vazo veya mavi bir vazo daha şık duracaktır. Beyaz çiçekler ve klasiklerle birlikte, büyük bir vazoyu veya dikey bir vazoyu tercih edebilirsiniz. Bu kapsamda Wish Flowers ürünlerinde oryama uygun olan çiçek seçimi yanında vazo seçimi de çok büyük önem taşımaktadır. Wish Flowers portföy ürünlerinde yer alan çiçekler, vazo ile uyumlu bir tablo çizmektedir.

Kullanım Alanına Uygun Vazolu Çiçek Modelleri

Ev yaşam alanında mutfakta, balkonda, salonda ya da terasta dekor amaçlı kullanılan çiçek çeşitleri çok geniş seçeneklere sahip olmaktadır. Aynı zamanda kullanım alanına göre renk ve tasarım özellikleri de birbirinden farklıdır. Bu noktada Wish Flowers ürünleri çok farklı renk ve tasarım seçenekleri ile hem ev için hem de ofis için çok önemli bir aksesuar görevini görmektedir.

Aynı zamanda çiçeğin ömrünü de uzatan bu vazo çeşitleri hem canlı çiçeklere hem de yapay çiçekler için son derece etkili ve kullanışlı seçenekler arasında yer alır. Ev ya da dış ortamda harika görünümü ile çok aydınlık bir atmosfer yaratmaktadır.

Wish Flowers hem ev yaşam alanı hem de hediye verilecek çiçek çeşitleri ile çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olmaktadır. Genel özellikleri bakımından da her tasarıma uyum sağlayan çok farklı model ve renkleri bulunmaktadır.