TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Özel günlerimizi taçlandıran, görüntüleriyle içimizi açan çiçekler kokusuyla baş döndürüyor. Bazı çiçekler özel bir kokuya sahip olmasa da renkleriyle bile ortamlara ferahlık getiriyor. Farklı renklerde taç yapraklarıyla baharı getiren çiçekler, doğayı süslemeye çoktan başladı. Doğadaki görüntüleriyle mest eden çiçekleri mekânlarında görmek isteyenler, rengarenk aranjmanlara sahip güzel kokulu çiçekleri tercih ediyor.

Çiçekler sevgimizi ve minnetimizi anlatmanın en güzel yollarından biridir. Değer verdiklerimize tüm güzel duygularımızı hissettirebilmek için çiçeklerden yardım alırız. Canlandırıcı görüntüleri ve hoş anlamlarıyla, duygularımıza tercüman olurlar. Kapalı alanlara bile doğayı taşıyan rengarenk çiçeklerle ortamın enerjisini yükseltebilirsiniz. Güzel kokuya sahip olan çiçekler, hediye olarak en çok tercih edilen türlerdendir. Farklı tasarımlarla süslenen rengarenk ve çekici kokuya sahip çiçekler, sevdiklerinizi mutlu etmek için sizlere aracı olur. Baharın ve yazın geldiğini, bu çiçeklerin saçtığı kokuyla anlayabilirsiniz. Evinizi ve doğayı güzelleştiren güzel kokulu çiçekler, görüntüleriyle herkesi cezbediyor. 

Manolya, gül, yasemin ve mor salkım gibi muhteşem kokulu çiçekler, bulundukları mekânın havasını anında değiştirir. Mor salkımı kapalı mekânlarda görmek pek mümkün olmasa da güzel kokulu diğer çiçekleri Wish kalitesiyle mekânlarınıza taşıyabilirsiniz. Renkleri, canlı görüntüleri kadar kokularıyla da ortamlara ferahlık verecek olan bu çiçekler, kapalı mekânlarınızı süslemeye hazır. Wish Flower & Design’ın özenle hazırladığı güzel kokulu çiçek aranjmanlarına hemen göz atabilirsiniz. 

Güzel Kokan Çiçeklerden Olan Manolya Çiçeği Nedir?

Doğanın sunduğu binbir çeşit güzel kokulu çiçekler arasında akla ilk gelenlerden biri manolyadır. Manolya çiçeği, boyutu itibariyle büyük ve kaba olsa da oldukça zarif ve narin bir çiçektir. Manolyalar baharın adeta habercisidir. İlkbahar aylarında çiçek açmaya başlayarak güzel havaların gelişinin müjdesini verir. Manolya çiçeklerinin büyüleyici bir kokusu vardır, bu nedenle parfüm ve kozmetik sektöründe çokça kullanılır. Mayıs ve ağustos aylarında çiçekli hale gelen manolya dört mevsim boyunca yeşil rengini korur. 

Manolya çiçeği mor, sarı, kırmızı ve beyaz renklerde açılabilir. Renkleri farklı olsa da hoş kokusunda değişiklik olmayan manolyalar, akşamları daha tatlı kokular yayar. Manolya çiçekleri, aşkın asilliğini anlatan çiçeklerdir. Bu özellikleri sayesinde eşinize dilediğiniz her an manolya çiçeği hediyesi verebilirsiniz. Manolyalar gübreli topraklarda büyümeyi severler. Daha çok ağaçlarda karşılaşılsa da evdeki saksılarda da manolya çiçeği yerleştirilebilir. Kireçli toprakları sevmeyen manolyaları potasyum oranı yüksek topraklarda yetiştirmeniz daha doğru olacaktır. 

Manolyalar bakımı yapılmadığında hemen ölebilen güzel kokulu çiçeklerdendir. Doğru bakılmadığında kaybedilen bu hassas bitki, ılıman havaları sevdiği için kış aylarına dayanıksızdır. Manolyaları sularken gece vakitlerinde yapraklarını ıslatmanız, bitkinin su ihtiyacını gidermesinde yardımcı olacaktır. Manolyalar çok soğuk ve çok sıcak ortamlardan hoşlanmaz. Bu nedenle ortam sıcaklığını ortalama seviyelerde tutabileceğiniz mekanlarda manolyaları yetiştirmeye çalışmalısınız. Manolyaların ve yaprakların hoş görüntülerine ev sahipliği yapmak istiyorsanız, sitemiz aracılığıyla dilediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz. Rengarenk aranjmanların arasına serpiştirdiğimiz manolyalarla, dilediğiniz her anda mis kokuları alma şansı yakalayın. 

Güzel Kokulu Çiçeklerden Olan Yasemin Çiçeği Nedir?

Kokularıyla bedenimizi rahatlatan çiçekler arasında yasemin çiçeği de bulunuyor. Yaz aylarında, haziran ve eylül arasında çiçekli kalan yaseminlerin anavatanı Himalayalar’dır. Sıcağı sevmeyen yasemin çiçekleri, ışık alan, havadar ve serin ortamlarda büyümeyi severler. Pek çok sanatçının eserinde yer verdiği bu nadide çiçek, hoş kokular yaymasından ötürü pek çok sektörde kullanılmaktadır. Zarif bitkiler arasında sayabileceğimiz yasemin çiçekleri, süs bitkileri arasında yer alır. Tropik iklimlerde yetişmeyi seven yaseminler beyaz, kırmızı ve sarı renklerde çiçek açabilir.

Yaseminlerin bazı türleri dört mevsim yapraklı kalırken, diğer türleri yaprak dökebilir. Bu oldukça normal bir durumdur. Mis gibi kokmasından ötürü hediyelerde tercih edilen yaseminler, kış mevsimine dayanıklıdır. Çelikleme yöntemiyle çoğalan bu bitki zarafeti simgeler. Yaseminin özlerinden elde edilen esansiyel yağ, masajlarda ve aromaterapilerde sıkça kullanılır. Ayrıca çiçeklerini kurutup yasemin çayı yapabilir, hoş kokusu ve tadıyla rahatlayabilirsiniz.

Yasemin bitkisi nemli topraklarda yaşamayı sever. Özellikle yazın sık sık sulanması gerekir, kış mevsimlerinde ise su oranı düşürülmelidir. Saksıda yetiştiriliyorsa, çiçek açma dönemlerinden önce, yani ilkbahar aylarında toprağı değiştirilmelidir. Yasemin çiçeği zarifliği, asaleti ve güzelliği temsil eden çiçeklerdendir. Hoş kokan çiçek türleri arasında bulunan yaseminleri Wish Flower & Design aracılığıyla sipariş edebilirsiniz. Evinize zarafeti getirecek bu hoş kokulu bitkininin farklı aranjmanlarına internet sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Güzel Kokulu Çiçeklerden Olan Mor Salkım Çiçekleri Nedir?

Oldukça dikkat çekici, hoş kokulu ve sarmaşık şeklinde gelişen mor salkımlar, mor ve lila renklere sahip çiçekler açar. Baklagillerden gelen sarmaşık oldukları için, büyürken tel veya çubuk gibi nesnelere sarılmalıdır ki sarmaşık tutabilsin. İsmi mor salkım olsa da beyaz, krem, pembe ve mavi renklere sahip çiçekler de açar. İlkbahar ortasında çiçeklenmeye başlayan mor salkımın görüntüsü kadar kokusu da oldukça tatlıdır. 

Çiçek ömrü uzun olan mor salkımlar, çoğu çiçekli bitkinin aksine yaprakları çıkmadan önce çiçeklerini açar. Kışın yapraklarını döken bir yapıya sahiptir. Özellikle yazlık alanlarda harika görüntüler elde edilmesini sağlar. Hoş görüntüsünün bozulmaması için ara ara budanabilirler. Çok hızlı büyüyen mor salkımların meyveleri, baklayı anımsatan uzun ve yassı şekilli meyvelerdendir. Diğer hoş kokulu bitkiler gibi ne yazık ki saksıda beslenemez. 

Bahçe bitkisi olan salkımın saracağı alan iyi belirlenmelidir. Aksi takdirde diğer bitkilere kayabilir ve gelişimlerini engelleyebilir. Düzenli budama sıklığında budadığınız mor salkımlar hem daha derli toplu bir görüntüye sahip olur hem de diğer bitkilerin gelişim alanına zarar vermez. Ilık ortamlarda yetişmeyi seven mor sarmaşık, soğuk kış şartlarına dayanıklıdır. Bol suda daha verimli hale gelir, ayrıca killi toprağı da çok sever. Çok aydınlık ortamlardan hoşlanmaz ancak günün en azından bir kısmında güneşi görmesi gereklidir. Mor salkımların gelişeceği yer, rüzgar alan yerler olmalıdır. 

Güzel Kokan Çiçek Siparişi

Manolya, yasemin ve mor salkımdan daha fazla türü bulunan hoş kokulu çiçekler, sizlerle olmak için Wish Flower & Design’da beğeninize sunulmuştur. Kalitenin ve canlılığın eskimediği internet mağazamız aracılığıyla, hoş kokulu çiçeklere siz de sahip olabilirsiniz. Sevdiklerinize duygularınızı aktaracağınız, mekânlarınızı hoş kokulu alanlara çevireceğiniz güzel kokulu çiçeklerle enerjinizi yükseltebilirsiniz.

İstanbul içi sipariş verebileceğiniz Wish Flower & Design, hoş kokulu çiçekleri sizlerle hemen buluşturmak için hızlı teslimat ilkesini benimsemiştir. Çiçeklerin canlılığı solmadan anında teslim yapan firmamızla, mekânlarınızı cennetten bir bahçeye çevirebilirsiniz. Seçeceğiniz teslimat bölgesine göre uygun fiyatlı taşıma ücretleri sunan Wish Flower & Design’ın güvenli ödeme seçeneğiyle, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. 

Partnerinize, annelerinize, öğretmenlerinize ve tüm sevdiklerinize özenle hazırladığımız çiçekleri hediye etmek isterseniz, sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Her zevke uygun çiçeklerle gönülleri mest eden aranjmanlarımız, sevdiklerinizi oldukça mutlu edecektir. Özel günlerde mutlu hatıralar yaratmak isterseniz, konsept ürünlerimize de göz atabilirsiniz. Wis Flower & Design; kaliteli çiçek kağıtları, doğal bitki dekorları, el motifli saksıları ve capcanlı çiçekleri büyük bir uyumla hazırlamaktadır. Kendinizi ve sevdiklerinizi şımartacağınız mis kokulu hediyeleri seçmek için, birkaç tıkla kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.