TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Kayınvalideye (eşinin annesine) hediye edilebilecek çiçeklerin başında genellikle güller, orkideler gelmektedir. Kırmızı güller genellikle sevgiliye hediye edilse de kayınvalideler için de kırmızı güller sıklıkla tercih edilmektedir.

kayınvalideye hangi çiçek alınır

Firmamız üzerinden bizlerle iletişime geçerek özel günlerinizde tercih edeceğiniz çiçekler ile ilgili destek alabilirsiniz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kayınvalidenizi de unutmamanız gereken önemli özel günlerden biridir. Kadınlar günü çiçekleri ile onların gönlünü fethedebilir, bu ince yaklaşımınızla kalplerindeki sevginizi artırabilirsiniz.

İster özel günler olsun isterse sıradan bir gün de içinizden geldiği için olsun internet adresimiz üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz. Özel günlerinizin kurtarıcısı olan ve unutulmaz anlar yaşanmasını sağlayan çiçeklerin en kalitelilerini sitemizden temin edebilirsiniz.

Anneler Gününde Kayınvalideye Çiçek Hediye Etmenin Önemi

Anneler günü, annelerimize verdiğimiz değeri gösterebileceğimiz özel günlerden biridir. Anneler günü çiçekleri, fazlasıyla çeşitli olsa da en sık tercih edilen hediyelerin başında çiçekler gelmektedir. Anneler için genellikle canlı ve kokulu çiçekler öne çıkmaktadır. Canlı çiçekler anneler gününe özel buket haline getirilerek daha fazla anlam kazanmaktadır. Kayınvalideler de ikinci anne olarak görüldüğü için bu özel günde onları da unutmamak gerekmektedir. 

Özellikle damatların kayınvalidelerinin gözünde değerinin yükselmesi için anneler gününde güzel bir çiçek buketi hediye edilebilir. Sade ya da şatafatlı çiçek buketleri ile kayınvalidelerinizi anne gibi gördüğünüzü en somut şekilde gösterebilirsiniz. Aynı zamanda bu jest ile onlara unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Kayınvalidelere hediye edilen çiçekler, çoğu zaman farklı aranjmanlarda karşımıza çıkmaktadır. Birbirinden çeşitli ve güzel kokulu güller, karanfiller, zambaklar, orkideler bu özel gün için tasarlanarak kıymetli bir hediye haline gelmektedir. 

Anneler gününde kayınvalidelere çiçek hediye etmek, çoğu zaman onlara minnet duyulduğunu en anlamlı şekilde göstermektedir. Bu nedenle anneler gününde çiçek hediye etmek en anlamlı hediyelerin başında gelmektedir. Firmamız üzerinden çiçek çeşitlerimizi inceleyerek kayınvalideleriniz için en uygun çiçeği kolaylıkla bulabilirsiniz. Uzman ekibimizle iletişime geçerek birbirinden çeşitli buketlerimiz ve renk renk çiçek çeşitlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Anneler Gününde Kayınvalideye Hangi Çiçekler Verilebilir?

Anneler gününde kayınvalidelere hediye edilebilecek çiçekler belirli bir sayıyla sınırlı değildir. Kayınvalideler ile gelin ya da damadın ilişkisine, kayınvalidelerin zevkine göre tercih edilen çiçek çeşidinde farklılıklar olabilmektedir. Annelere ve kayınvalidelere gösterilen hürmetin en anlamlı temsilcisi olan çiçekler arasından farklı renk seçeneklerine sahip modelleri inceleyebilirsiniz. Kayınvalidelere hediye edilen çiçekler; gül, karanfil, nergis, zambak, orkide olarak sıralanabilmektedir. 

Orkideler çeşitli çiçek malzemeleri ile bütünleştiğinde ve farklı renk seçenekleri tercih edildiğinde bambaşka görünüm kazanmaktadırlar. Dolayısıyla anneler gününde en sık tercih edilen çiçek çeşitlerinden birinin orkideler olduğunu söylemek yanlış olmaz. Orkideler annelere gösterilen saygıyı ve sevgiyi en zarif şekilde ifade eden çiçeklerden biridir. Aynı şekilde nergisler de farklı renk seçenekleri ve mis gibi kokuları ile bu özel gün için doğru tercihlerden biri olacaktır. 

Karanfil çeşitleri arasından özellikle beyaz karanfiller kayınvalidelere hediye edilebilecek en anlamlı çiçeklerden biridir. Bunun haricinde kırmızı ya da pembe renkli karanfiller de şık bir hediye seçeneği olabilmektedir. Renkli ve kokulu çiçekler bu özel günlerde çok daha fazla öne çıkmaktadır. Özellikle kırmızı renkler sevginin sembolü olduğundan kayınvalidelere hediye edilen çiçeklerde de çoğunlukla bu renk tercih edilmektedir. Firmamız üzerinden bizlerle iletişime geçerek çiçek çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz.

Kayınvalideler İçin En Anlamlı Çiçeklerden Biri Olan Güller

Kayınvalide veya anne için gül tasarımları, her ortama ve duruma uygun çiçek çeşitlerinden biridir. Kayınvalideye veye anneye çiçek ona duyulan sevgiyi ifade ederken güller sıklıkla tercih edilmektedir. Güllerin renk seçeneğinin fazla olması, canlı çeşitlerinin olması, buket haline geldiğinde bambaşka bir görünüm kazanması ve güzel kokması tercih edilmesindeki en kuvvetli etkenlerdir. Özellikle kırmızı güller, karşı tarafa duyulan sevgiyi en net şekilde ifade eden çiçeklerin başında geldiği için diğerlerine göre daha fazla öne çıkmaktadır. 

Annelere hediye edilen güller genellikle tek bir tane olmayıp, buket halinde tercih edilmektedir. Gül sayısının fazla olması anneler ve kayınvalideler tarafından daha hoş karşılanmaktadır. Tek bir kırmızı gül genellikle aşk duyulan kişilere armağan edildiği için, kayınvalidelere hediye edilen kırmızı güller çoğu zaman buket formunda olmaktadır. Kırmızı güllerden sonra ise en çok tercih edilen renk seçeneği beyazdır. Beyaz güller saf sevgiyi ve duyulan minneti ifade etmenin en kestirme yollarından biridir. 

Kayınvalidelere daha çok; kız isteme, nişan, anneler günü gibi özel günlerde çiçek verildiği için çiçek aranjmanları da daha çeşitli olmaktadır. Özel günlerde birbirinden çeşitli, şık ve anlamlı buketler piyasada yer almaktadır. Özel günlerde canlı, güzel kokulu, farklı renklere sahip gül çeşitlerini tercih ederek kayınvalidelerinizin gönlünü kazanabilirsiniz. İnternet adresimizi ziyaret ederek birbirinden çeşitli renklere ve aranjmanlara sahip gül çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz. Tarzınıza ve günün anlamına en uygun modeli kolaylıkla bularak temin edebilirsiniz. 

Kayınvalideler İçin Çiçek Tercihi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kayınvalideler için çiçek seçimi yapılırken dikkatli ve özenli tercih yapılması gerekmektedir. Öncelikle kayınvalidelere hediye edilen çiçeklerin özel bir günde mi yoksa sıradan bir zamanda jest amaçlı mı tercih edildiğini belirlenmelidir. Özel bir gün için çiçek seçimi yapılıyorsa daha dikkatli davranılmalıdır. Mesela kayınvalidelere anneler gününde ya da doğum gününde hediye edilen çiçeklerin özel aranjmanlarla bütünleşip özgün bir görünüme kavuşması, çiçeği daha anlamlı hale getirmektedir. 

Kayınvalideler için çiçek seçimi yapılırken çiçeğin canlı mı yoksa yapay mı olacağının kararlaştırılması gerekmektedir. Çoğu zaman canlı çiçekler tercih edilmektedir. Bunun nedeni ise güzel ve parlak görünümleri ile birlikte etrafa güzel kokular yaymalarıdır. Kayınvalidelerinizin hangi çiçek türünü ve hangi renkte çiçeklerden daha çok etkilendiğini belirlemeniz gerekmektedir. 

Kayınvalidelere genellikle özel günlerde çiçek hediye edildiği için uzun süre çiçeği saklamak isteyebilirler. Bu sebepten ötürü canlı çiçek tercihi yapılırsa, çiçeğin bakımının eksiksiz yapılmış olması ve uzun süre boyunca dayanıklılık göstermesi gerekmektedir.

Kayınvalidelere Hediye Edilebilecek Çiçeklerin Fiyat Aralığı

Kayınvalidelere, çiçek çeşitlerinin tamamı hediye edilebileceği için fiyat aralığı oldukça geniştir. Çiçeklerin çeşidine, rengine, buketine, sayısına, aranjmanına göre fiyatları farklılık göstermektedir. Bu nedenle hediye olarak çiçek tercih eden herkes bütçesine uygun çiçeği kolaylıkla bulabilir. Uygun fiyatlı, çok tercih edilen çiçek modelleri olduğu gibi daha özel tasarımlara sahip pahalı çiçekler de bulunmaktadır. 

Wish Flowers & Design olarak birbirinden çeşitli çiçekleri özel aranjmanlarla bütünleştirerek sizlerin beğenisine sunduk. İnternet adresimiz üzerinden gülden orkideye, papatyadan zambağa kadar birçok çiçek çeşidini kolaylıkla bulabilirsiniz. Çiçeklerimizin bakımları eksiksiz olarak yapıldığı için kayınvalidelerinize hediye etmek için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Yıllara dayanan tecrübemize ve piyasada yer edinen adımıza güvenerek sevdiklerinizi kaliteli çiçeklerimizle mutlu edebilirsiniz.