TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Canlılığı ile öne çıkan ve mis kokusu ile insanları büyüleyen çiçekler, birbirinden farklı çeşitleri ile her mevsimde ilgi görmektedir. Mayıs ayı ile birlikte sıcak günler, baharın eşsiz güzelliği kendini gösterdiğinden renkli renkli çiçekler tercih edilmektedir. Mayıs ayının çiçekleri, oldukça güzel ve renklidir. Birbirinden canlı ve rengarenk çiçekleri, dış mekanlarda ya da evlerde tercih edebilirsiniz. Çiçekler son derece çeşitli olduğundan her mevsimde farklı çiçeklerle dekorasyonlarınızı tamamlayabilirsiniz. 

Mayıs ayının en sevilen çiçekleri; güzelhatun çiçeği, şakayık, iris çiçeği, leylak çiçeği, manolya çiçeği, erica çiçeği ve menekşe olarak sıralanmaktadır. Mayıs ayında öne çıkan çiçekler oldukça çeşitlidir ve rengarenk yaprakları ile insanları büyülemektedir. Aynı zamanda bu çiçekler, mis kokuları ile hem evlerde hem de iş yerlerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Mayıs ayı çiçekleri görünüş itibariyle dikkat çektiği kadar insanlara pozitif enerji de vermektedir. Bu nedenle günümüzde her ortamda çiçekler tercih edilmektedir. 

mayis-ayinin-en-sevilen-cicekleri.jpg

Mayıs ayında her yer yemyeşil olmaktadır. Renkli renkli çiçekler sayesinde huzur bulabileceğiniz bir ortam oluşturabilirsiniz. Canlı ve taze çiçekler ile ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Firmamız üzerinden en güzel mayıs ayı çiçeklerini bulabilirsiniz. Uzman ekibimizle iletişime geçerek çiçeklerimiz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Firmamızı ziyaret ederek sunduğumuz hizmetleri inceleyebilirsiniz.

Mayıs Ayının Trend Çiçekleri

Güzelhatun Çiçeği

Güzelhatun çiçeği hem rengi hem de kokusu ile oldukça dikkat çekmektedir. Bu çiçeğin ana yurdu Güney Amerika kesimleridir. Son yıllarda ülkemizde de oldukça popüler hale gelen güzelhatun çiçeği, bahçelerde ya da balkonlarda kullanılmaktadır. Dış mekanlarda sıklıkla rastlanılan bu çiçekler, günümüzde evlerde de öne çıkmaktadır. Güzelhatun çiçeği mayıs ayı geldiğinde turuncu, kırmızı, beyaz ve pembe renklerde çiçek açarak insanların ilgisini çekmektedir. 

Şakayık

Şakayık çiçekleri, eşsiz görünümü ve büyüleyici renkleri ile mayıs ayının en sevilen çiçeklerinin başında gelmektedir. Bu çiçekler çok yapraklı yapısı ile dikkat çekmektedir. Göz alıcı renkleri ile birçok ortama yakışan ve şık görünümü ile baş köşeye yerleştirilen bir çiçektir. Aynı zamanda şakayık çiçekleri, düğünlerde de sıklıkla tercih edilmekte ve özgün görünümü ile dikkat çekmektedir. 

Şakayık çiçekleri genel olarak pastel renk tonlarına sahiptir. Bu çiçekler mor, pembe ya da beyaz renk seçenekleri ile insanlara sunulmaktadır. Büyüleyici renkleri ve mis kokuları ile mayıs ayının en çok tercih edilen çiçeklerinden biridir. Firmamız üzerinden en kaliteli ve bakımlı şakayık çiçeklerini temin edebilirsiniz. Detaylı bilgi için bizlere ulaşabilirsiniz. 

İris Çiçeği

İris çiçeği, adını ‘ gökkuşağı ' kelimesinden almaktadır. Bu çiçek dış mekan çiçeği olarak sıklıkla tercih edilmektedir. Aynı zamanda doğum yapan insanlara hediye olarak da verilmektedir. Bu çiçek, bilgelik ve cesaret anlamalarını karşılamaktadır. Çoğu zaman mor renkleri ile karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde dış mekan dekorasyonlarında sıklıkla tercih edilen iris çiçeği, hediye olarak da kullanılmaktadır. 

Leylak Çiçeği

Mayıs ayının en sevilen çiçeklerinden biri olan leylak çiçeği, güzel kokusu ile adından söz ettirmektedir. Etrafa mis gibi kokular yayan bu çiçeğin kullanım alanı oldukça geniştir. Leylak çiçeği, ilk aşkın ve özgüvenin simgesi olarak kabul edilmektedir. Bu çiçeklerin botları üç metreye kadar uzamaktadır. Firmamız üzerinden bizlerle iletişime geçerek leylak çiçeklerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Manolya Çiçeği

Manolya çiçeği, mayıs ayının en güzel ve en sağlam çiçeklerinden biri olarak öne çıkmaktadır. Manolya, sıcak iklim koşullarına karşı yüksek direnç gösterdiğinden dolayı insanların ilgisini çekmektedir. Dayanıklı yapılarından ötürü bakımı daha kolaydır ve özellikle dış mekanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. 

Erica Çiçeği

Erica çiçeği, mor renkleri ile insanları büyülemektedir. Ana vatanı Kuzey Avrupa olan bu çiçek günümüzde oldukça dikkat çekmektedir. Erica çiçeği, çoğu zaman duygusal ilişkilerde tercih edilmektedir. İnsanlar, değer verdikleri kişilere duygularını daha güzel ifade edebilmek için bu çiçeği hediye etmektedirler. Erica çiçeği hem güzelliği hem de derin anlamı sayesinde yoğun ilgi görmektedir.

Menekşe

Menekşeler oldukça çeşitli ve farklı renk seçenekleri ile öne çıkan çiçeklerdir. Mayıs ayının en sevilen çiçeklerinden biri olan menekşeler, etrafa pozitif enerji saçtığından dolayı yaygın olarak tercih edilmektedir. Menekşe, özgürlüğü ve iyi niyeti temsil etmektedir. Dış mekanlarda yaygın olarak kullanılan menekşeler, baharın müjdecisidir. 

Wish Flowers & Design olarak sizler için birbirinden kaliteli ve güzel çiçekleri hazırladık. En sevilen mayıs ayı çiçeklerini ulaşmak için firmamızı ziyaret edebilirsiniz. Kaliteli hizmetimizden ve avantajlı fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Bu sektördeki tecrübemize güvenerek bizleri tercih edebilirsiniz.