TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Çiçek aranjmanları, bireylerin önemli günlerini kutlamalarının başlıca yollarından biridir. Kişiye saygı ve sevgi duyduğunuzun da güzel bir simgesi olmaktadır. Bu kapsamda Wish Flowers, hayatınızdaki özel anları kutlamanıza yardımcı olacak güzel, benzersiz aranjmanlar yaratmaktadır. Çiçeklerin güzelliğinin tadını çıkarmakta ve en popüler çiçekler ile harika bir kutlama sağlanmaktadır.

Bu özel günlerden biri de mezuniyet günü olmaktadır. Mezuniyet töreninden sonra aile üyeleri ve yakın arkadaşlar bir sürü çiçek, hediye ve kartla gelirler. Mezuniyetler çok heyecan verici bir zamandır. Öğrenciler; yıllarca süren çalışmaları, ödevleri, sınavları kutlarlar.

mezuniyet-cicek-notlari.jpg

Mezuniyet Çiçekleri ve Notları

Genelde kişiselleştirilmiş mezuniyet teşekkür mesajları, harika bir çiçek eşliğinde mezun olan arkadaşınıza ya da aile üyelerinize verilebilir. Bu şekilde çiçekle birlikte bir not yazarak, kişiye ne kadar minnettar olduğunuzu gösterebilirsiniz. Verilen hediye ile birlikte mezun olduk notunun da yer aldığı bir çiçek aranjmanı çok nazik ve düşünceli bir davranış olacaktır.

Bu konuda çok fazla seçeneğin bulunduğu Wish Flowers en büyük yardımcınız olacaktır. Her ortama ya da kişiye uygun seçeneklerin yer aldığı ürün portföyünde size uygun pek çok çeşit bulunmaktadır. Mezuniyetin güzel bir teşekkür mesajı olması gerektiğinden, kişi teşekkür ederim notu ile harika papatyalar hediye edebilir.

Mezuniyette Çiçek Göndermek Gerekli mi?

Mezuniyet, birçok özel anıyı saklayacak, ömür boyu bir kez yaşanabilecek bir olaydır, o halde güzel bir buket çiçekle verilen mezuniyet teşekkür mesajları çok önemlidir. Çünkü bu anı sizin için özel ve unutulmaz kılmak için size şans dileyen ve size hediyeler alan tüm insanlar sizin için harika bir yere sahip olacaktır.

Ailene, mezuniyet gününde ve son birkaç yılda senin için yaptıklarının senin için çok şey ifade ettiğini söylemek için de en iyi seçenek çiçek vermektir. Genelde üniversite mezuniyetlerini bu kadar özel ve unutulmaz kılan harika arkadaşlar ve aile üyeleri olmaktadır. Bu konuda kişiye mezuniyetin uğur ve başarı getirsin dileği ile verilen çiçekler çok önemli bir parça olmaktadır.

Bu kapsamda öğrencinin tamamladığı okul ne olursa olsun tebrik ederim mesajı ile gönderilen çiçek çok büyük bir yere sahiptir. Wish Flowers mezuniyet çiçeği kategorisinde pastel ve nötr çiçek aranjmanlarından, parlak çiçek aranjmanlarına kadar aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok stil ve aranjman bulunmaktadır.

Mezuniyet Mesajları Nasıl Olmalıdır?

Birinin mezuniyetine katılıyorsanız, mezuniyet çiçeği vermek için mükemmel zaman tören bittikten hemen sonradır. Mükemmel bir sürpriz olacak ve aynı zamanda kişiyi mutlu edecektir. Üniversite mezunuysanız teşekkür mesajları mezuniyetin temelde hayatını etkileyen ve hedeflerine ulaşmana yardım eden tüm insanları hatırlatmaktadır.

Bu konuda kişi güzel günlerinde yanında olan kişilere de minnettar olmaktadır. Bunun bir parçası olduğu için teşekkürler mesajı ile çiçek sipariş etmek çok iyi bir fikir olacaktır. Bu kapsamda mezun olan kişiye yeni hayatın sana başarı getirsin mesajı ile genel notlar çok sevindirici olmaktadır.

Mezuniyette Ne Tür Çiçekler Alınır?

Genelde Wish Flowers çeşitleri arasından seçim yapabileceğiniz çeşitli çiçekler bulunmaktadır. Böylece sizin için özel olan mezununuz için mükemmel eşleşmeyi rahatlıkla bulabilirsiniz. Güller genellikle önemli kişilere verilse de, sevgi ve umudu temsil etmesi için bir mezuna da hediye edilebilirler.

İçerisinde yazılan ömrümün her gün bir yenisini ekledin notu da çok şık ve samimi duracaktır. Hepsi benzersiz anlamlara sahip olan, farklı renklerde mezuniyet gül buketleri bulunmaktadır. Bunun yanında canlı renklere sahip çiçekleri ya da fazla feminen olmayan çiçekleri tercih ederek, bir erkeğe de buket göndermeniz uygun olabilir. Bu konuda Wish Flowers gerekli desteği sağlayacaktır.

Mezuniyette Verilecek Çiçekler

Bir mezuna ne iletmek istediğinize bağlı olarak, farklı gül çeşitleri verilebilir. Mezun olan kişi eşiniz ya da sevgiliniz ise kırmızı güller aşkı, güzelliği, cesareti, neşeyi ve saflığı temsil etmesiyle bilinir. En uygun hediye de şimdi her gün bir yenisini ekledin mesajı ile kırmızı güller olacaktır. Bunun yanında ayçiçekleri ışıltılı, neşeli ve parlaktır. Bir mezuniyeti kutlamak için de mükemmel bir seçimdir.

Bir buket ayçiçeği sadece göze çarpmayacak, aynı zamanda yeni başlangıçları ve fırsatları da kutlayacaktır. Mezuniyet törenine gidemeyecekseniz ve katılamayacaksanız, çiçeklerinizi mezun olan kişiye gönderilmesiniz de sağlanmaktadır. Bu noktada Wish Flowers en büyük desteği sağlayacaktır.

Mezuniyet Mesajlarına Uygun Çiçekler Nelerdir?

Şakayık aranjmanı vererek bir mezuna tebriklerinizi iletebilirsiniz. İçeriğinde yazılan hayat sana hep güler mesajı da çok hoş bir sürpriz olacaktır. Tebrik mesajları genelde yeni hayatın sana başarı getirsin şeklinde ifade edilmektedir.

Mezun olan kişiye çok iyi dileklerde bulunulmakta ve kişi kendini daha kalabalık hissetmektedir. Ortancalar, genelde beyaz, mavi, mor ve pembenin sakinleştirici tonlarında satışa sunulmaktadır. Çiçeklerin diline dayanan ortancalar takdir anlamına gelmektedir.

Bu noktada en yakın arkadaşınız, erkek arkadaşınız ya da kız arkadaşınız okuldan mezun oluyorsa, özel bir ortanca buketi ile yazılan hayatın boyunca seninleyim notu aranızdaki bağı ve onu takdir ettiğinizi göstermektedir. Karanfiller de mükemmel mezuniyet çiçekleri arasında yer almaktadır. Bu konuda satın alacağınız her çeşit çiçek konusunda Wish Flowers çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

Mezuniyette Tercih Edilen Çiçekler Ne Anlam İfade Eder?

Kırmızı renk buketler, mezuna olan hayranlığınızı göstermek için mükemmeldir. Mezun sevgilinizse veya onu sevdiğinizi göstermek istiyorsanız bu rengi seçebilirsiniz. Başarılarının devam etmesini istiyorum notu ile harka bir sürpriz olacaktır. Beyaz buketler de mezuna olan kişiye saf sevginizi ifade eder.

Mezun yakın bir arkadaşsa bu rengi seçebilirsiniz. Tebrik ederim mesajını da çiçeğe iliştirerek, kişiyi daha da mutlu edebilirsiniz. Mezun olan kişi yakın arkadaşın ise sarı gül en uygun tercihtir. Sarı; arkadaşlığı, yeni başlangıcı ve mutluluğu sembolize eder.

Mezun yakın bir arkadaşınızsa, sarı bir gül buketi, normalde romantizmi simgeleyen kırmızı gülden daha iyidir. Üniversiteden mezun olmak, sevdikleriniz ve arkadaşlarınız tarafından alkışlanan önemli bir yaşam kilometre taşıdır. Bu özel gün kendi sürprizini gerektirir ve bir buket çiçek birini tebrik etmek için en doğru yoldur.

Mezuniyet Çiçek Fiyatları

Çok fazla seçeneğin bulunduğu mezuniyet buketleri, farklı fiyatlandırmalar ile satışa sunulmaktadır. Bu konuda mezun olan kişiye umarım her şey dilediğin gibi olur notu ile gönderilen bir orkide ya da bir kırmızı gül, diğer seçeneklere göre daha pahalı olacaktır. Aynı zamanda uygun papatya ya da ayçiçeği gibi seçeneklerde kişinin bütçesine uygun seçenekler arasındadır. Wish Flowers fiyat konusunda da bütçeye uygun pek çok farklı seçenek sunmaktadır.