TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Hayatımızda pek çok özel gün bulunmaktadır. Bunlar bizi bir nebzede olsa yaşamdaki telaşlardan ve üzüntülerden uzaklaştırır. Bu özel günler mutlu bir an yaşamak için bahane olurlar. Sevgimizi, özlemimizi güzel tüm duygularımızı anlatabileceğimiz, güzel anılar biriktirebileceğimiz günlerdir. Doğum günleri ise en özel gündür. 

sevgiliye-anneye-ve-arkadasa-dogum-gunu-mesajlari.jpg

Yaşamımızda en değer verdiğimiz kişilerin doğuşu ile mutluluk dolduğumuz ve sene de sadece bir kez olabilecek kıymetli bir gündür. Çiçeklerde bu özel günde her zaman başrol oynar. Duyguların dili olan bu çiçekler bizim en güzel eşlikçilerimiz olurlar. Çiçekler bizim duygularımızı her ne kadar anlatsa bile güzel bir mesaj ile bu duyguları iki kat arttırabilirsiniz. Duygularınızı güzel görünen çiçekleriniz ile birlikte mesajlar ile süsleyebilirsiniz. Wish Flowers ailesi olarak sizler için sevdiklerinize iletebileceğiniz güzel mesaj seçeneklerini derledik.

Sevgiliye Doğum Günü Mesajları

Sevgilimiz hayatımızdaki en özel insanlar arasındadır. Her şeyimizi paylaştığımız, birlikte zaman geçirmekten hoşlandığımız, hayatımızı birleştirmek istediğimiz kıymetlilerimizdir. Sevgilimizin doğum günü ise ona olan aşkımızı ifade edebileceğimiz en doğru gündür. Doğum günü onun dünyaya gelişinin sizin için bir ışık olduğunu anlatmak, ona verdiğiniz değeri hissettirmek için en büyük şanstır. Bu özel duyguları en net şekilde ifade edebilmek için yazmak en güzeli olacaktır. 

Bazen dile dökemediğimiz şeyleri mesajlar aracılığı ile iletebiliriz. Sevgilinizin doğum gününü kutlarken onu mutlu edecek şekilde olmasını istiyorsanız tamamen içinizden gelen özel duygularınızla mesajınızı oluşturabilirsiniz. Sevgiliye güzel sözler ve sevgiliye söylenecek anlamlı mesajlar için fikir alabilirsiniz.

  • Hayatımın en özel parçası, bugün benim en özel günüm. Hayatıma ışık saçtığın için teşekkür ederim iyi ki doğdun!
  • Mutluluğumun nedeni, en özel anlarımsın. Hayatımın sonuna kadar seninle olmak istiyorum, yeni anılarımız için sabırsızlanıyorum. İyi ki varsın Sevgilim!
  • Senin varlığın benim mutluluk sebebim. Nice birlikte yıllarımız olsun her şeyim. Yeni yaşın sana güzellikler getirsin. Seni çok seviyorum.
  • Yaşamımı renklendiren kadın, sen yokken nefes aldığım her saniye benim için boş. Geleceğimizi oluşturacak her yeni günün heyecanıyla uyanıyorum. Bir sonraki doğum gününde beraber olmak dileğiyle. İyi ki sen.
  • Bana her an hissettirdiğini heyecanı yaşayacağın mükemmel bir yıl diliyorum. Doğum günün kutlu olsun!
  • Sevgilim, her şeyim seninle her anım en değerli zamanlarım. Seni hep seveceğim. Beraber nice senelere iyi ki doğdun.
  • Attığım her adımda seni düşlüyorum, sen benim aşkımsın. Mutlu yıllar bir tanem.
  • Mutluluğumun nedeni hayatımın gün ışığı olan kadınım. Seni çok seviyorum!
  • Seni ne kadar çok sevdiğimi kelimeler ile ifade edemem. Seni ömrümün sonuna kadar seveceğim. İyi sen kalbimin aynası.
  • Her zaman hayatımın parçası ol. Seni çok seviyorum!

Anneye Doğum Günü Mesajı

Annelerimiz hayattaki en özel varlığımızdır. Bizi her koşulda koruyan, destekleyen, her anımıza şahit olan tek insandır. Bizleri hayata getirip, büyüten güzel annelerimizin doğum günlerinde onlara özel mesajlar bırakmak duygularımıza tercüman olacaktır. Aslında annelerimizin doğum günü bizim hayatımızın en özel günlerinden olduğunu anlatacak sıcacık bir mesaj gözlerinde ışıltı oluşturacaktır. Üzerimizde çok fazla emeği olan annelerimiz için doğum günü mesajlarından yararlanabilirsiniz. Onların mutlu olduğu bu günde yanında olduğunuzu hissettirecek doğum günü sözleri ile günü taçlandırabilirsiniz.

  • Senin varlığın benim pusulam. İyi ki varsın canım annem!
  • Bu hayattaki en büyük şansım. Göz bebeğim, kalbimin sahibi annem, iyi ki doğdun. Seni çok seviyorum.
  • En değerli varlığım. Tüm zorluklarımın sığınağı. İyi ki varsın annem.
  • Canımdan öte annem. Sensiz bir yaşam düşünemiyorum. Hep mutlu ol seni çok seviyorum.
  • Dünyama ışık saçan güneşim. Kalbin kadar güzel mutlu yılların olsun.
  • Benim meleğim. Yaşamında yeni günün bir önceki gününden daha neşe dolu olsun. Bu hayattaki tüm güzellikleri sen hak ediyorsun. İyi ki hayatımdasın canım annem.
  • Evimizin baş tacı. Sevgi dolu bakışların her zaman üzerimizde olsun. Sen hep bizimle ol. Seni çok seviyoruz annem.
  • O kadar güzelsin ki bakmaya doyamıyorum. Her yeni günün gözlerin kadar güzel olsun. İyi ki varsın bir tanem.
  • Hayat enerjim, sevgi yumağım, pamuk kalbim. Verdiğin emekler için sana minnettarım. Seni çok seviyorum hayatımın anlamı annem.
  • Senin evladın olmaktan hep gurur duydum. İyi ki benim annem oldun. Sen hep benim kalbimdesin canım annem.
  • Fedakarlık, sevgi, asalet hepsi sensin annem. Seni çok seviyorum.

Arkadaşa Doğum Günü Mesajı

Dünyada arkadaşlık en özel kavramdır. Arkadaşlıklar olmasa hayat anlamsızlaşır. Mutluluğu, sevinci, hüznü her şeyi rahatlıkla paylaşabileceğimiz nadide insanlardır. Onlar bizim ikinci ailemizdir. Arkadaşımızın doğum gününde onu özel hissettirmek bizim önceliğimiz olmalıdır. Özel dokunuşlar, yapmak duygularımızı aktarabilmek onların mutluluğu için değerlidir. Arkadaşa doğum günü mesajı göndermek duygularımızı en saf ve en temiz şekilde ileterek farklı bir önem kazanıyor. Arkadaşınıza olan samimiyetinizi dile getirmek, onlara bunu en içten dilekler ile aktarabilmeniz için doğum günü mesajları;

  • En zorlu günlerimde yanımda olan, beni her zaman destekleyen dostum. İyi ki varsın hep benimle ol.
  • Paylaştığımız anıların yerini hiçbir zaman dolmayacak. Sen yanımda yokken yarım kalıyorum. Benim hayatımdaki yol göstericim, canım arkadaşım. Seni seviyorum!
  • Benim dostum olduğun için çok şanslıyım. Yüzün kadar güzel bir hayatın olsun. Tüm mutluluklar sarsın seni. Birlikte eğlenebildiğimiz nice senelere can arkadaşım.
  • Sağlık, mutluluk ve başarı dolu yılların olsun. Kalbinin güzellikleri seni bulsun. Nice yıllara.
  • Yeni yaşın huzur ve sevgi getirsin. Hayallerin gerçekleşsin. Mutluluğun taçlansın. Seni seviyorum bir tanecik arkadaşım.
  • Dostluğun ne olduğunu bana sen öğrettin. Sevgi ile sardın tüm hayatımı. Benim diğer ailem sen oldun. Hep hayatımda olman dileği ile can dostum.
  • Mutluluk dolu günler senin olsun canım arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun güzelliğim.
  • Birlikte çılgınca eğlenebileceğimiz nice senelere güzel dostum. İyi ki doğdun. İyi ki varsın.
  • Hayatımdaki değerini hiçbir şey ifade edemez. Ama sen bunu biliyorsun can dostum. Tüm zorluklarda birlikte yine omuz omuza olmak dileği ile. Hayat kalbin gibi güzellikleri yaşatsın sana. İyi ki doğdun Dostum!
  • Her koşulda yanımda olan güzelliğim. Birlikte yaşayabileceğimiz nice güzel günlere. Hayatımda hep olman dileğiyle. Seni seviyorum arkadaştan ötem.

Doğum Günü Mesajlarınız Wish Flowers Farkı İle Sevdiklerinize Ulaşıyor

Doğum günleri herkes için farklı anlamlar ifade eder. Güzel duygular ile birleştirir insanları. Sevdiklerimizin hayata gelişini kutlarız. Onları böyle bir gün de özel hissettirmek minnet duygumuzu güçlendirir. Doğum günleri sevdiklerimizin geleceğini oluşturacak tüm günlerin başlangıcıdır. Değerli hissettirmek, sevgimiz yansıtmak için en güzel seçenek uzun yıllardır hep çiçekler olmuştur. Çiçeklerin ise en büyük tamamlayıcısı duygularımızı anlatan mesajlar olmuştur. Çiçeklerin yanındaki doğum günü mesajlarınız sevdikleriniz için çok kıymetlidir. Mesajlar, Çiçeği gönderirken hissettiğiniz duyguları yansıtır. 

Wish Flowers Desing size hem en güzel çiçekleri hem de en güzel doğum günü mesajlarını iletiyor. Özenle hazırladığımız çiçeklerimizin yanında mesajlarınızı özenle doğum günü kartlarına yerleştirip sevdiklerinize ulaştırıyoruz. Sevdiklerinize unutulmaz anlar yaşatmanız için her zaman yanınızdayız. Wish Flowers Desing uzun yıllardır en güvenilir online çiçekçiniz.