TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Sevgilinizi hediyeler ile mutlu etmek istediğinizde ve sevginizi yansıtmak için ona yakışır bir hediye arayışı içerisine girdiğinizde, sevgiliye çiçek ilk akla gelen seçeneklerden biridir. Hele de 14 Şubat yaklaşıyorsa sevgililer günü çiçekleri olmazsa olmaz hediyelerdendir.

sevgiliye alabileceğiniz 10 çiçek önerisi

Çiçekler insanlığın başlarından beri, bir kadına armağan etmek için tercih edilen, anlamlı ve içten hediyelerdir. Çiçekler, kelimelerle ifade edemediğiniz duyguların, düşüncelerin ifadesi olarak, her biri ayrı bir hikayeye sahiptir. Sizde aşkınızın hikayesi, çiçeklerin hikayesi ile buluşarak derinlik kazansın isterseniz, en doğru hediyeyi bulmuşsunuz demektir. 

Sevgililer günü yaklaşırken, sizde sevginizi bu günde içten bir armağan ile taçlandırmak isterken, “ne alacağım?” diye düşünüyorsanız sizin için birbirinden güzel ve özel çiçeklerimizi hazırladık. “Çiçek klişe bir hediyedir.” yanılgısını yıkacağız, birbirinden farklı özenle tasarlanmış Wish Flowers Design çiçekleri, çiçek buketi ve aranjmanları ile tanışmaya hazır mısınız?

Taze bahar esintilerini hissedeceğiniz, rengarenk ve çeşit çeşit çiçekler ile bezenmiş bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Hazırız dediğinizi duyar gibiyiz öyleyse sevgiliye alınabilecek çiçek tasarımlarını hep birlikte yakından inceleyelim.

Sevgiliye Alınabilecek Çiçek Tasarımları

Beyaz ve Siyah Güller

Siyah ve beyaz kadar birbirini tamamlayan ve her yerde uyum içerisinde kendini gösteren bir renk uyumu var mıdır? Siyah ve beyaz rengin tutkunu olan kadınlar için masumiyetin ve duruluğun timsali beyaz güller ile vazgeçilmez aşkın simgesi siyah gülün bir arada harmanlandığı bir hediye tercihi, hayatınızın kadını için kusursuz bir hediye olmaz mı? 

Asalet ve zarifliğin bir arada sunulacağı anlamlı bir hediye ile sevgilinizin ruhuna dokunmak isterseniz “Black Love Kutu Gül Aranjmanı” ile hayalinizdeki hediyeye ulaşabilirsiniz. Siyah kadife bir kutu ile buluşturduğumuz beyaz güller ve arasında aşkınızın nadideliğini ifade eden siyah gül ile unutulmaz aşkınız için unutulmaz bir hediye armağan edebilirsiniz. 

Sevgilinizin dilediği her alanda ona eşlik edecek tasarımımız, ister ofis, isterse ev ortamında ona olan aşkınızı daima hatırlatacak.

siyah beyaz güller

Turuncu Gül

Turuncu gül çok fazla karşımıza çıkmayan bir gül rengidir ve anlamıda pek bilinmemektedir. Peki bu nadide güllerin taşıdığı anlam nedir? Turuncu güller; arzu ve heves anlamlarına sahipken aynı zamanda hediye edildiği karşı büyülenmeyi ifade etmektedir. Sizce de sevgililer günü için mükemmel ve az rastlanır bir hediye değil mi?

Büyülendiğiniz kadın için en doğru tercih turuncu güller olacaktır. Sevgilinize sevgililer gününde turuncu güller ile donatılmış dolu dolu bir buket vermek isterseniz “Ostin Gül Buketi” tam da aradığınız hediye olacaktır. Farklı bir dokunuş isterseniz eğer “ Grande Goldi Pumpkin Aranjman” mini süs kabağının içerisinde külkedisinin sihirli bahçesine ait sihirli bir görüntü sunan, turuncu güller, anastasialar, sukulentler ile bezenmiş tasarımı ile sevgilinizi prenses gibi hissettirecektir.

turuncu gül, ostin gül buketi

Turuncu ve morun uyumuyla enfes bir görünüm sunan “Odina Aranjman” tercihiyle turuncunun yüksek enerjisi ile morun çekici ritmini, mor delphinium, veronica, turuncu güller, anastasialar ile hissedebilirsiniz.

Pembe Gül

Görüntüsü ile yüreğinizde sevginin sıcaklığını hissedeceğiniz pembe güller taşıdığı mutluluk, tatlılık ve incelik anlamları ile naif sevgiliniz için harika bir çiçek tercihidir. Üstelik pembe bazı kadınlar için özel bir yere sahiptir. Pembe güllerin enerji ile sevgililer gününde sevgilinizin size yaşattığı mutluluğu pembe güller ile ona yaşatmak istemez misiniz?

pembe gül, buena buket

“Buena Buket” ile sevgilinize pembenin her tonunu armağan edin. “Buena Buket” özenle seçilmiş pembe gülleri, anastasiaları, çardak gülleri ve okaliptus, starlaliçe yapraklarının yanında salix dalları ile sevgilinizin gönlünü fethedecek bir zarifliğe sahiptir. Sevgilinizin rüyalarını süsleyen buketi ona sevgililer gününde hediye etmek isterseniz “Dream Karışık Gül Buketi” ile sevgilinizin baharı kalbinde yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Açık Pembe Gül

Dünyalar tatlısı sevgiliniz için harika tonuyla tercih edebileceğiniz açık pembe güller incelik ve tatlılık anlamına gelmektedir. Sadelikten yana olan bir sevgiliniz varsa eğer açık pembe güller sevgilinizin dilediği her ortama istediği zarif ve sade ambiyansı katarken, mis kokusu ile büyüleyecektir. Tazeliğini hissedeceğiniz, duru tasarımı ile her kadının kalbini çalacak “Irina Gül Buketi” ile sevgililer günü için harika bir tercih yapabilirsiniz.

irina gül buketi, açık pembe gül

Lila Gül

Enderliği ile fazla yaygın olmayan lila güller ilk görüşte aşk anlamına gelerek, özel bir yere sahiptir. Zarifliği ile taş bir sokakta yürüyen eski zaman kadınının yürüyüşünü anımsatan lila güller İlk görüşte aşık olduğunuz zarif kadın için incelikle düşünülmüş özel ve farklı bir hediyedir.

lila gül, silvie aranjman

Her görüşte aşık olduğunuz kadın için şeffaf cam vazo içerisinde lila güllerle okaliptusları buluşturduğumuz, mutlu bir masaldan çıkagelen görünüşüyle sevgilinizin düşler kurmasını sağlayacak “Silvie Aranjman” tasarımı ile tanışın. “Serena Gül Buketi” ile sevgilinizin zarafetinin sonsuzluğunu ifade edin ve kalbinde sonsuz bir yer edinin. Mor ve pembe rengin dansını görmek isterseniz eğer “Eva Buket” tasarımı ile açık pembe güllerin, pembe güllerin ve lila güllerin, somon lisyantuslar ve okaliptuslar ile dansına bakabilirsiniz.

Turuncu Lale

Turuncu laleler görüntüsü ile alev alev yanan bir çiçek izlenimi vermektedir. Sizi tutuşturan aşkınız için harika bir tercihtir. Turuncu lalenin anlamını merak ederseniz eğer mutluluk ve hayranlık anlamına gelmektedir. Sevgilinize olan aşkınızı ve hayranlığınızı somut bir seslenişe dönüştürmek isterseniz turuncu laleler sizi beklemektedir. “Vazoda Turuncu Laleler” tasarımı cam kavanoz vazo içerisinde turuncu laleler ile bir adet eşsiz vanda orkidesinin buluşması ile sevgilinize enfes bir hediye tercihi olarak, bulunduğu her ortama ayrı bir güzellik katacak. Sevgilinize bir çiçek karnavalı hediye etmek isterseniz eğer taş vazo içerisinde; mor güllerin, turuncu lalelerin, karanfil ve mor anastasiaların, hiperiucumlar, mavi delphiniumlar ve okaliptuslar ile harmanlandığı “Vera Aranjman” tasarımımızı tercih edebilirsiniz.

vazoda turuncu laleler

Ayçiçeği

Ayçiçeği özellikle son dönemlerde popülerliği giderek artan bir çiçek olarak, farklı bir arayış içerisinde olanlara hitap etmektedir. Ayçiçekleri sahip olduğu mitolojik öyküsü ile romantizmi ve hayranlığı simgelemektedir. Görüntüsü ile sıcaklığını hissettiren, neşe ve farklılık timsali ayçiçekler sevgilinize “Güneşim sensin.” demek için  en doğru tercihtir.

“Soleil Ayçiçeği Aranjmanı” tasarımları cam vazo içerisinde sunduğumuz ayçiçekleri, monstera yaprağı, aspidistra ve solidago ile harika bir görünüme sahiptir. “Sole Ayçiçeği Buketi” sıcak renklerin hakim olduğu tasarımı ile ayçiçeklerinin, turuncu güllerin buluşması ile sevgililer günü için iç ısıtacak bir tercihtir.

Sarı Benekli Orkide

Sarı benekli orkideler ender rastlanan bir orkide çeşididir ve sarı orkideler sıcaklık, aile ve samimiyet anlamına gelir. Sevgilinize, sevgililer gününde içten ve özel bir hediye sunmak isterseniz sarı benekli orkide harika birer tercihtir. Çiçek desenli gri seramik saksı içerisinde, iki adet iki dallı midi boy orkide ile, pampas otunun, natural palm sun ve kuru başaklar ile buluşturulduğu “Özel Tür Sarı Benekli Midi Orkide Bahçesi” sevgilinize ofisinde, evinde, odasında özenle bakması için armağan edebileceğiniz küçük, sihirl ve eşsiz bir bahçedir.

özel tür sarı benekli midi orkide bahçesi

Krizantem

Krizantem veyahut diğer adıyla kasımpatılar altın çiçek anlamı ile çekiçi görüntüsüne yakışır bir anlama sahiptir. Sevgilinize rengi ve görünüşü ile farklı bir hediye arayışında isenis “Rainbow Buket” sizin için yerinde bir seçimdir. Turkuaz tonlarında belki de ilk defa göreceğiniz kasımpatılar, sevgilinize eşsiz sahilleri, kıyıları, gökyüzünü anımsatarak şiir tadında bir hediye olacaktır. Sevgilinize her baktığında özel hissedeceği nadide bir buket hediye etmek isterseniz. Mavi krizantem çiçekleri özel sunumu ile sizleri beklemektedir.

Kırmızı Güller

Kırmızı gül, “gül” dendiğinde ilk akla imgelemlerden biridir. Kırmızı güller direkt olarak aşkla bağdaştırılmış yoğun ve tutkulu bir anlama sahip olan çiçeklerdir. Uzun yıllar boyunca aşkın göstergesi haline gelmiş, sevgililer günü ile de bağdaştırılan, sembol haline gelmiş bu çiçekler, kokusu, yoğun rengi ile bir kült haline gelmiştir.

kırmızı güller, katia kırmızı gül buketi

Tutkuyla bağlı olduğunuz kadına hediye seçimi yaparken tercihinizi kırmızı güllerden yana yapabilir ve “Katia Kırmızı Gül Buketi” tasarımımızı inceleyerek, sevgilinizin baş döndürücü güzelliğine en yakışacak hediyenin, ekvator gülleri, phoenix ve okaliptuslardan oluşan bu buket olduğuna karar verebilirsiniz.

viviena kırmızı gül aranjmanı

“Viviena Kırmızı Gül Aranjmanı” ile sevgilinize kırmızı ekvator güllerinden, vanda orkideden, phoenix ve siyah üzümden oluşan büyüleyici ve dilediği her yere konumlandırabileceği ona özel bir gül bahçesi armağan edebilirsiniz. Çikolata aşığı sevgiliniz için mükemmel bir hediye olacak, el yapımı fıstıklı çikolata, kırmızı güller, mor anastasialar, cymbidium orkideler, siyah üzüm, okaliptus ve kuru çiçekler ile bezenmiş “Amy Çiçek + Çikolata” gözlerinizi ve damağınızı büyüleyecek bir sevgililer günü hediyesidir.

Gitmeden son bir hatırlatma birbirinden şık, özenle hazırlanmış gül tasarımları ve fiyatlarını incelemek isterseniz ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.